Ринок цінних паперів, аналітика фондового ринку, покупка і продаж акцій, котирування і дивіденди, а також акції-неліквіди. Інтернет-трейдинг на фондовій біржі і брокерські послуги.
andrey_spec писал(а):Через ВЕБ у Привата потрібна інфа не качається, багато разів скачував і перебирав усі їх таблички.
коли ти листуєшся з ціннопаперниками привата по електронній пошті і пояснюєш в листах, які дані тобі потрібні, а вони вручну відповідають і збираються тобі присилати рахунки на оплату - це дно.
Якої інфи з документів не вистачає? І взагалі - ви ж там в НАЗК подаєте звіт, а отже - десь там державний службовець. Щоб це держ.службовець та й боявся паперової роботи?
Далі: яке "листуєшся"??! Чітко ж тут пояснювали, що самостійно завантажуєте всі первинні документи по кожному купленому і проданому цінному паперу, та ще й безкоштовно! Де ви знаходите собі проблеми...
Для невгамовних: по-перше, я не повинен любити паперову роботу, яку зазвичай робить нормальний постачальник послуг. До нормальних належать ІКУ, Монобанк, Кінто - БТС Брокер, Універ Капітал. По-друге, декларації подають не тільки державні службовці, і я знаходжуся там, звідки не можна звільнитися, і це не мій вибір. Та й знаю достатньо людей, які пішли на державну службу із-за броні, і тому фактично це не їх вибір також. По-третє, первинні папери можна завантажити по операціям з купівлі, і то треба переносити собі вручну кожну операцію овремо, що вже нонсенс. Правда, зараз можна завантажити ШІ цією роботою. А ще спробуйте по випискам по поточним картковим рахункам виділити операції з виплати процентів та окремо - операції з погашення ОВДП, і за умови, що такі виплати приходять на рахунки ПБ від ПБ та від різних торговців ОВДП. І тому ПБ іде лісом, я більше не хочу збирати дані по крупинкам з купки ПДФ файлів. Звичайно, коли не треба подавати декларацію НАЗК, і при цьому купляти ОВДП за свої, то можна взагалі не вести обліку.
asti писал(а):Ну там просто какие-то райские условия, в чём подвох?
Говорят, что ни в чём. Такой себе перезапуск Хамона. Всё то же самое, только опять без соточки. При этом Хамону убрали возможность получить с нуля и вообще с сайта.
Для шанувальників $ та € ОВДП: планом на поточний квартал аукціонів по $ не передбачено, а по € наступний 07.07.26 буде єдиним у 3-му кварталі.
Очікування: незадоволений попит аукціону 2.07 та погашення € ОВДП 2.07 створюють потенційний попит майже на пів мільярда євро і подальше зниження встановленого рівня дохідності.
Всюдиносапхайчик писал(а):Для шанувальників $ та € ОВДП: планом на поточний квартал аукціонів по $ не передбачено, а по € наступний 07.07.26 буде єдиним у 3-му кварталі.
Очікування: незадоволений попит аукціону 2.07 та погашення € ОВДП 2.07 створюють потенційний попит майже на пів мільярда євро і подальше зниження встановленого рівня дохідності.
І що будемо робити з валютними ОВДП по ходу їх погашень?
Всюдиносапхайчик писал(а):Для шанувальників $ та € ОВДП: планом на поточний квартал аукціонів по $ не передбачено, а по € наступний 07.07.26 буде єдиним у 3-му кварталі.
І що будемо робити з валютними ОВДП по ходу їх погашень?