Напад росії і білорусі на Україну

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
  #<1 ... 1827518276182771827818279 ... 18334>
Сообщение Добавлено: Вс 05 июл, 2026 08:29

розумію, є особиста образа на песікота - а інше схоже похідне саме від цього...

накиди про фронт - це зброя ухилянтів. людина може не бути на фронті через бронь, відстрочку або ще щось. ви ж не знаєте обставин. в нас на фронт намагаються відправити час від часу керівництво волонтерів - бо надто ефективно працюють "русорізи". легко накидати, коли сам не маєш цього обов'язку. в Афгані був? напевне ні. а в 1986? бо ЛАДа тіпає від цього - теж любить відправляти на фронт, але сам ще той ухилянт свого часу :lol:

й яке взагалі ти маєш відношення до Ізраілю? ти там жив, працював? чи лише мав можливість потрапити (не дакладаючи жодних зусиль) коли виникла потреба? тому де ти, а де Ізраіль? про срср ти можеш розповідати - оце ТВОЯ країна, бо чомусь тебе зачіпають оцінки країни, яка сконала 35 років тому. не будеш мені розповідати, як там гарно жилось? я пам'ятаю 80 ті роки, й це була повна дупа в райцентра. єдине, не знаю, "Груз 200" - це сильне перебільшення чи не дуже, в нас такого не було...
Shaman

С нами с: 29.09.19
Благодарил (а): 846 раз.

2
4
5
Сообщение Добавлено: Вс 05 июл, 2026 08:29

Re: Напад росії і білорусі на Україну

prodigy писал(а):Чарівна красота Криму саме в горах, бо плажі там ніякі (окрім деяких не всім відомих локацій).
Коли починаються рясні дощі(у моєму випадку це було у червні-2 дні сильних ливнів),
то всю багнюку з гір (з гілками і каміннями) несе до долу і у низині дороги заброковані
брудом і море на 2-3 дні чорне на відстані 30-40м від пляжу(тобто суцільна багнюка)

все відносно
від Фіоленту до Нвого світу, ща виключенням Може власне Ялти та Алушти, самі кращі чорноморскі пляжі. Кавказ, Бесарабія, Болгарськіа рівєра навіть поруч не стоять. Інша справа що Чорному морю далеко навіть до Середземного чи Адріатичного
fox767676

С нами с: 13.06.20
Благодарил (а): 430 раз.

Сообщение Добавлено: Вс 05 июл, 2026 08:30

Shaman

ви тут написали "галицький наратив" явно в негативному сенсі.

Теж коробить трохи. Хай навіть саме будівельник загортає там щось занадто, до чого тут узагальнення про «галичан»?
Hotab
Форумчанин року

С нами с: 15.02.09
Благодарил (а): 396 раз.

7
8
6
Сообщение Добавлено: Вс 05 июл, 2026 08:39

Hotab писал(а):fox767676
Можливо. Я про Севас де кілька років прожив. Та навіть якось в Судак (там був центр підготовки (по суті санаторій) ВПС , прямо на березі. В середині вересня опустів , бо заштормило , сильний вітер, температура впала.. Так не завжди, але я якраз побачив в 2012 році. .
А так то дійсно гарні місця Новий Свєт (можевелова роща) . Сині бухти закриті для доступу з берега.

Севас (центр) та Судак-Меганом то вже околиці Південного Узбережжя.
Десь 20 років тому приїхав на мис Сарич (фомально частина великого Севастополя) 15-го вересня - крижана вода саме через апвелінг а не через сезон. Таке там може і липні трапитися. А 1-го жовтня було тепло що виходити не хотілось. І в той же день бачив бабусі купались в бухтах центру Севастополя.
fox767676

С нами с: 13.06.20
Благодарил (а): 430 раз.

Сообщение Добавлено: Вс 05 июл, 2026 08:46

ЛАД писал(а):...
Если раньше проблемой были зимние пики из-за отопления, то сейчас добавились летние.
Но я даже не об этом и не ради проблемы пиков. Во всём мире обостряется дефицит э-энергии. Потребление растёт быстрее, чем повышается энергоэффективность. Просто в экстремальных условиях это ярче проявляется.
И пока что развитие зелёной энергетики эту проблему не решает.
Никого не собирался запугивать "смаженими новинами".
Но проблемы энергетики реально существуют и обостряются. У нас из-за войны, тем более.
Можно, конечно, заниматься самоуспокоением и шапкозакидательством. Это проще и легче всего. Но проблему решать придётся.
Хотя, конечно, воруя дешёвую субсидируемую ээ на зарядку такси, можно делать вид, что проблемы нет.

яка визнання очевидних речей. а коли раніше писали про глобальне потепління - то російськомовна думка щось й досі вважає, що це вигадки західних вчених. а яка думка ЛАДа була свого часу?

в світі багато проблем, й енергетика важлива, але... а проблема голоду як? без кондиціонера ще можна виживати, а от без їжі - ніяк... а така кореляція - будуємо ГЕС - а країни нижче по течії залишаються без води? це як? водна проблема до речі теж існує. обговримо ВСІ світові проблеми?..

я пропустив - таксі дійсно заряджаються по цивільному тарифу - чи це чергове припущення/вигадка ЛАДа? й ЛАД вже зрозумів, що він теж краде кошти, коли купує еенергію нижче собівартості у виробника... але у випадку ЛАДа це вже й не крадіжка, а так соціальна справедливість, як він її бачить
Shaman

С нами с: 29.09.19
Благодарил (а): 846 раз.

2
4
5
Сообщение Добавлено: Вс 05 июл, 2026 09:20

ЛАД писал(а):Да, жара этого года это экстремальное событие.
Все, більше нічого не потрібно.
На всіх гілках, коли піднімається якась тема, я ПРОШУ зробити тільки ОДНЕ
Почати обговорення з тих тем, які мають найбільший вплив на проблему яка є СУТТЄВОЮ для теми гілки....

Тому
Якщо обговорюються фінанси то розглядаємо
а - чому 40% населення в працездатному віці не платить податків
б - чому оподаткування рантьє в три рази менше від оподаткування праці...

Якщо обговорюємо ВІЙНУ
то яке відношення мають випадки які займають менше 1% по часу і генерації - підняття температури?

Те саме відразу шапо і антисемітизм.
1 Мені не подобається позиція ЛЮДИНИ, яка влізла з свинним рилом сіонізму/антисіонізму/єврейства/іудаїзму в цю гілку про Війну.
Тому я цю людину ЧМИРЮ наскільки можу
Якби вона створила окрему гілочку і там сперечалась по всім вищеозначеним+якимось іншим типу еміграція/як сваритись з попередньою алією/куди втікати з ізраїлю і так далі - я б цього навіть не помітив... По тій простій причині що МЕНІ це не цікаво.
Тому
на підставі того що мені не подабається єврей на 1/32 - зяавляти що я антисеміт? Так шапо казах більший ніж єврей-то може я антиказах?
а на підставі того що я сварюсь з ладом то що ? заявимо що я не люблю харківьян?
А на підставі того що я показую на цифрах що совок пенсіонерів передав, а те що в цих пенсіонерів забирав на їх пенсійне забезпечення-перетворив в танки і залишив у себе і тому Україна ЗМУШЕНА була ТОРМОЗИТИ розвиток бізнесу ввівши 42% податку ?
Тепер ПДФО+ЄСВ=40% - заявляти що я хочу винищити пенсіонерів..

Труси-хрестик
ПС
якщо шапо заявить що в нього крім єврейської є ще й молдавська з евенкійською частки крові - заявите шо я антимолдаван і протичукча?
budivelnik

С нами с: 15.01.09
Благодарил (а): 306 раз.

1
1
Сообщение Добавлено: Вс 05 июл, 2026 09:26

Shaman писал(а):я пропустив - таксі дійсно заряджаються по цивільному тарифу - чи це чергове припущення/вигадка ЛАДа?
Брехня лада.. Таксі заряжаються по комерційному тарифу 15+ грн і я про це писав разів з десять, десь є повний опис реалізації бізнеспроекту таксі від моменту закупки з розписаною вартістю км(як витратною так і прихідною)...
До речі не треба бути інженером щоб це зрозуміти...
7 машин , їздять тільки вдень ( бо комендантська ще є), виїзжають в день 40 квт*год
А тепер спробуйте за 6 годин простою машин зарядити 7*40=280квт*год.... через приватну(домашню мережу) і потім подивимось як тільки Ви стабільно наберете 9000+квт*год в місяць як скоро до Вас прийдуть з запитаннями з ОблЕнерго.
budivelnik

1
1
Сообщение Добавлено: Вс 05 июл, 2026 09:28

Hotab писал(а):Shaman
ви тут написали "галицький наратив" явно в негативному сенсі.
Теж коробить трохи. Хай навіть саме будівельник загортає там щось занадто, до чого тут узагальнення про «галичан»?
Тим більше що по народженню-я Звенигородчанин ( Черкаська область), а це 50км від Умані...
Тому й писав, якщо почати перевіряти то виявиться що в мені єврейської крові більше ніж в шапо.
budivelnik

1
1
Сообщение Добавлено: Вс 05 июл, 2026 09:33

АндрейМ писал(а):
  fler писал(а):Цікаво, куди наші біженці-непотріб поїдуть далі.

Від Вас я точно цього не очікував - називати жінок "непотрібом"?

О, ще один сову на глобус натягує. Почнемо з тлумачення "біженці-непотріб" - це ті особи працездатного віку, які за 5 років не вивчили мову та не знайшли собі роботу у країні перебування і "висять на шиї" її платників податків.
  АндрейМ писал(а):Ви ж тут роками переконуєте мене, що жінки - особливі, і у них є якісь нікому невідомі супер важливі обов'язки перед державою. Ви ж першою маєте радіти тому, що вони усі повернуться і будуть ці обов'язки виконувати - нарешті вони покажуть що то за обов'язки перед державою, а Ви пишите, що вони - "непотріб". Хммм.

Чи не ви тут розповідали (не без заздрощів) як наші жінки "хитродупо" пристосувалися за кордоном за рахунок місцевих чоловіків?))
fler

С нами с: 07.08.09
Благодарил (а): 1216 раз.

Сообщение Добавлено: Вс 05 июл, 2026 09:38

В Израиле я жил,работал почти три года,платил налоги.
За Израиль воевал мой единственный сын в 2014 в Саджаю в операцию Нерушимая скала.
В Израиле похоронена моя тетка ,близнец моей матери,там до сих пор на севере живёт ее дочь с мужем ,так что право рассуждать о Израиле я у тебя и таких как ты спрашивать не собираюсь.
В Афгане не был ,провел 2 года на Байконуре с 1979 по 1981 двухгодичником. Это было такое " прекрасное" место,что кадровые офицеры писали рапорты о переводе их в Афган который тогда только начался,а им отказывали перебрасывая на другую площадку.
В СССР как и в любой другой стране ,даже самой нищей или самой богатой,люди всегда живут по-разному.
Но СССР разрыв в доходах населения и партноменклатуры этом плане был не столь кричащим как в пост-совке в всех бывших республиках.
80-е еще не были такими как в начале 90-х. Был как обычно дефицит и все всегда что-то доставали кроме нескольких городов - витрин.
Я по СССР поездил,так что немного представляю что было не только в столицах,но и в райцентрах.
Что касается нынешних забронированных патриотов,то я тоже знаю как это делается в условиях абсолютно коррумпированной страны,поэтому на их месте бы помалкивал в тряпочку,а не учил других родину любить рассказывая как он нужен в тылу
shapo

С нами с: 29.05.18
Благодарил (а): 110 раз.

1
1
  #<1 ... 1827518276182771827818279 ... 18334>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить