Когда начнется обвал нереалных цен на жилье в Киеве? (2010)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 581582583584585 ... 2815>
Повідомлення Додано: Сер 14 кві, 2010 14:22

Вот-вот, тем более сам же Будивельник говорил, что стоимость внутренней отделки/ ремонта составляет чуть ли не половину от стоимости квадратного метра

Шановні я ні з ким не заключав угоди про прийняття на посаду тлумача моїх слів :!:
Якщо цитуєте - то цитуйте , якщо пишите щось від себе - пішіть не зачіпаючи ніка будівельник
1 Я ніколи не говорив що вартість внутрішнього ремонту становить половину від вартості житла .
В мене голе житло без ремонту - 650 доларів за квадрат
Житло з санітарним ремонтом - 750 доларів за квадрат
Тобто різниця (750 -650 )/750 = 13,4%
2 Коли ви робите обмін квартир , то Ви міняєте квартири а не квадратні метри , тому якість внутрішнього ремонту відразу враховується в параметри обміну , так само як і престижність будинку чи місце розташування .
Таким чином вислів :
budivelnik Ви праві , а в реалі 95 % коштів виручених від продажу житла йдуть на ...... купівлю житла .Тобто в перекладі на хлопський розум можна сказати слідуюче:
Вторинний ринок практично не потребує коштів на обслуговування операцій купівлі продажу .

не имеет под собой логичных оснований

Має під собою тверду логічну основу .
Єдине що 95 % , здалось би поміняти на 85-90 % .
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2991 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 14 кві, 2010 14:30

budivelnik написав:В ідеалі - Ви праві , а в реалі 95 % коштів виручених від продажу житла йдуть на ...... купівлю житла .Тобто в перекладі на хлопський розум можна сказати слідуюче:
Вторинний ринок практично не потребує коштів на обслуговування операцій купівлі продажу .

Это же можно сказать и о первичке - продал старую квартиру и купил новострой. Таким образом решающим фактором для проведения подобных сделок будет наличие разницы между ценой продажи старой и покупки новой квартир, которую покупатель приносит на рынок недвижимости живыми деньгами.
Тем не менее, высокий порог входа новых покупателей, которые имеют всю сумму сразу не продавая для этого старое жильё, и готовы принести ликвидность на РН, отбивает желание вкладываться в бетонометры, тем самым оказывая дополнительное давление на цены и лишая рынок так нужных ему денег, тем более что тренд на ближайшие год-два очевиден.
galaober

Подякував: 9 раз.
Подякували: 2 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 14 кві, 2010 14:30

budivelnik написав:
Теперь предположим, что в "обмене с доплатой" участвуют 2к квартира площадью 50м2 и 3к площадью 65м2, с одинаковой ценой около 1500$/м2.

Ви взяли не обмін з доплатою , а розширення на 15 кв м , з яких 22 500 пішло на розширення і тільки 5 000 на обслуговування угоди .
На вторинному ринку кількість квадратних метрів від кількості власників кв м - не змінюється .
Якщо є в Києві 57 млн кв м - вторинки і 1 млн кв м збудованих в 2009 , то від того що хтось продасть , а хтось купить - загальна вартість цих 57 млн кв м - не зміниться .
Хоча кожна операція потребує грошей в розмірі близько 5-8 % від задекларованої вартості житла ( пенсійний , прибутковий , держмито , послуги нотаріуса . послуги рієлтора )
А от для покупки нового - гроші потрібні і в серьозних кількостях , як вже тут рахувалось - приблизно 1,3 млрд доларів тільки для Києва .

Я Вам привела простой и доходчивый (правда, как оказалось, для всех, кроме Вас) пример того, что неизменное количество метров вторички (кстати, любой новострой, проданный через год, становится уже вторичкой!) и иллюзия perpetuum mobile, что мол все те же самые деньги вращаются на РН, - не повод пренебрегать вторичкой в вопросах спроса, предложения и ценообразования.
Даже если предположить, что сумма на РН остается сравнительно неизменной, она поддерживается за счет того, что на РН приходят и уходят из него примерно равные, но необязательно малые, суммы денег. И мы (не знаю, как Вы) убедились в том, что банальнейший переезд из 2к в 3к требует дофигища денег (впрочем, для Вас это сущие копейки, судя по предыдущим постам).
tau

Повідомлення Додано: Сер 14 кві, 2010 14:41

И мы (не знаю, как Вы) убедились в том, что банальнейший переезд из 2к в 3к требует дофигища денег (впрочем, для Вас это сущие копейки, судя по предыдущим постам).

1 Як на мене , то отримати замість двохкімнатної хрущовки в 40 кв м , трьох-кімнатну в 55в Києві і потратити на це 27 000 - це дуже не погано .
На 40 % збільшили житла , потратили 200 000 грн , тобто жили років з 10 в не поганих умовах ( 40 кв м ) , відкладаючи по близько 2000 грн в місяць ( тобто те що в противному варіанті відсутності житла віддали б за оренду ) і змогли покращити майже в 1,4 раза наявні житлові умови .
2 Не забудьте , що з цих 27 500 . 22500 - залишилось в когось на руках і скоріш за все на цю суму було куплене житло десь під Києвом для себе , а дітям залишилась Ваша двох-кімнатна , а гроші які хтось отримав за батьківську все одно залишились в Києві . і хтось їх вніс першим внеском в КГС
Таким чином сумою в 22 500 + 5000 х N ( кількість угод по житлу ) - було закрито кілька житлових питань .

В мен є надія , що тепер крім всіх , це зрозумієте ще й Ви .
Востаннє редагувалось budivelnik в Сер 14 кві, 2010 14:49, всього редагувалось 1 раз.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 14 кві, 2010 14:42

budivelnik написав:1 Не жалівся
2 На зараз рівень проплати становить 80 % від проданого + люди стараються проплачувати , а те що не завжди вчасно - так криза .
3 Ніколи не вів бізнес агресивно ( по відношенню до клієнтів )
4 Навіть зараз надаю безвідсоткове відтермінування платежу в 30% на 1 рік , для тих хто хотів би купити збудовані , але не здані квадратні метри.

Так що життя йде .

Так зачем тогда рассказывать, что если бы Вам отдали долги, то Вы настроили бы кучу бетонометров? Сказочник....
Артём123

Подякував: 2 раз.
Подякували: 30 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 14 кві, 2010 14:42

Вот-вот, тем более сам же Будивельник говорил, что стоимость внутренней отделки/ ремонта составляет чуть ли не половину от стоимости квадратного метра

Это зависит от места. В Киеве с дорогой недвигой - ремонт в % отношении стоит дешевле, чем в маленьком городишке.
Ремонт в Киеве выходит примерно от 200$ за кв.м. Ничего супер крутого или эксклюзивного тут и в помине нет :) . И такой ремонт не предполагает замену всего на свете. До кризиса было дороже. Если квартира в убитом состоянии, что менять надо практически все - то в эту сумму уже не влезть никак.
jde

Подякував: 12 раз.
Подякували: 53 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 14 кві, 2010 14:58

Так зачем тогда рассказывать, что если бы Вам отдали долги, то Вы настроили бы кучу бетонометров? Сказочник....

20% х 650 кв м х 550 доларів = 71 500 доларів , може для Вас це й копійки , а для мене гроші , особливо якщо врахувати що ще 320 за свої я вже збудував .
Віддадуть те що винні , вижену або 200 кв м житла або 500 кв м коробки , в залежності від попиту.
Низький попит - значить менше квадратів з високим ступінем готовності , високий попит - більше квадратів - менший рівень готовності ( що мати заготовку на майбутній час дефіциту житла , коли потрібно буде швидко розширятись ) .
+ не забувайте в 2009 в мене ще магазин трошки фінансів випив , але чим більше випив , тим більше з часом і верне .
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 14 кві, 2010 15:05

budivelnik написав:
Таким чином вислів :
Ви праві , а в реалі 95 % коштів виручених від продажу житла йдуть на ...... купівлю житла .Тобто в перекладі на хлопський розум можна сказати слідуюче:

Має під собою тверду логічну основу .
Єдине що 95 % , здалось би поміняти на 85-90 % .

Ладно, Будивельник, не кипятитесь, пусть будет 85%, уже лучше чем 95%. Мы тут еще с вами поторгуемся, и дойдем до 50% вскоре :lol:

Коммент по трактовке принимается, впредь буду только цитировать, но тогда уж точно не обижайтесь, все будет согласно вашей просьбе :lol:
Per-Cent

Повідомлення Додано: Сер 14 кві, 2010 15:10

budivelnik написав:

20% х 650 кв м х 550 доларів = 71 500 доларів , може для Вас це й копійки , а для мене гроші , особливо якщо врахувати що ще 320 за свої я вже збудував .
Віддадуть те що винні , вижену або 200 кв м житла або 500 кв м коробки , в залежності від попиту.
Низький попит - значить менше квадратів з високим ступінем готовності , високий попит - більше квадратів - менший рівень готовності ( що мати заготовку на майбутній час дефіциту житла , коли потрібно буде швидко розширятись ) .
+ не забувайте в 2009 в мене ще магазин трошки фінансів випив , але чим більше випив , тим більше з часом і верне .

650 кв. м. х 550 долларов продал из них за 20% должны? 320 кв.м. ещё не продал? Если продал, то там сколько должны? Почему 550 долларов за кв. м. цену Вы вообще-то озвучивали 650 долларов на сколько я помню?
Артём123

Подякував: 2 раз.
Подякували: 30 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 14 кві, 2010 15:17

650 кв. м. х 550 долларов продал из них за 20% должны? 320 кв.м. ещё не продал? Если продал, то там сколько должны? Почему 550 долларов за кв. м. цену Вы вообще-то озвучивали 650 долларов на сколько я помню?

650 продав в 2009 по середній ціні в 550 доларів. 80% грошей вже отримав , за них збудував 320 кв м( будинок збудований , в експлуатацію не зданий ) і частину грошей загнав у викуп магазину( 60 кв м ) який орендував вже 12 років
Що далі :?:
Ключ від сейфу де гроші лежать :?:
Якби Ви перш ніж задати фінансово-інтимне запитання , з такою ж відвертістю про себе розповіли , я б це ще якось зрозумів , а так про себе - 0 ( підозрюю що розповідати нічого ) . а іншх будемо під мікроскопом розглядати :evil:
budivelnik

Профіль

1
1
  #<1 ... 581582583584585 ... 2815>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему