Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
parenok написав:по поводу стоимости пакетов... кто видел новые тарифы по картам, тот, разделив плату за годовое обслуживание карты соответствующего уровня на количество месяцев в году примерно получит стоимость пакета стоимость годового обслуживания карты не комментирую, т.к. не знаком с ценообразованием
якщо я Вас вірно зрозумів, підключаючись до ІБ за припустимо 19 грн/міс ... за обслуговування картки я не сплачую ... вірно?
чи сплачую і за ІБ і за карту ...?
что такое "ИБ"? Отдельно при подключении пакета за карту платить не нужно
ІБ - Інтернет-Банкінг ясно. дякую. ща перегляну інфу на сайті Укрсибу детальнішу про "дані" пакети.
хм ...
мої попередні враження (не як юзера системи стар акссесс):
1) дивлячись на інструкції для користування - оцінив, що інтерфейс системи "важкуватий" для пересічного українця. як для бухгалтера - так, він якраз - проте для людини, яка бажає юзати зручний сервіс - як на мене, не дуже. Можливо в "живій системі" воно зовсім по іншому ... хто-зна ...
2) надпис - "підключається для клієнтів "Private Banking" ... знач як фіз особі - поки мені це не світить)? фіз.особі не ВІПу ....
знайшов, ознамомився - досить цікаво.
але хочу написати про зауваження - багато посилань дуже на сайті і багато "розписаного" тексту - який можна було б зробити коротшим без втрати змісту ... і орієнтуватися було б завітавшим на сайт легше ... це просто моє бачення ...
А что будет с открытыми карточными АД после истечения срока действия карты? Закроют или оставят?
не знаю, думаю, что то же, что и с остальными картами на недействующих тарифных планах - новые не открываются, но пользоваться действующими можно (в т.ч. при окончании срока действия карты будет перевыпуск)
Но если снимаете в месяц хотя бы 2000 грн. с карты - эти АД становятся просто неинтересными по сравнению с той же картой в пакете "All inclusive" хотя бы даже из соображения затрат