Когда начнется обвал нереалных цен на жилье в Киеве? (2010)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 632633634635636 ... 2815>
Повідомлення Додано: Чет 22 кві, 2010 11:55

И при скачке курса с 5 до 8 гривень за доллар, им зарплату на столько же никто не увеличивал

Так само як і одномоментно не виросла ціна на мясо в 8/5 = 1,6 раза .
Але ціна на продукти харчування виросла і росте далі , тому й не дивно що росте ціна за одиницю виконаної роботи , при цьому внаслідок підвищення ціни , зменшуються обєми виконаних робіт - що тут дивного :?:
Обєми впали в 10,4млн кв м ( 2008 )/6,4 млн кв м ( 2009 ) =1,625 рази
Як думаєте за рахунок чого :?:
За рахунок тих робіт які найневигідніше сьогодні виконувати , а саме при дорогих ресурсах ( гроші ) , не починаються роботи які потребують тривалого терміну виконання ( нічого не закладаємо , бо до віддачі далеко . Економимо на грошам , за рахунок економії збільшуємо зарплатну складову )
budivelnik

Подякував: 293 раз.
Подякували: 2991 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 22 кві, 2010 11:58

budivelnik, браво!
Гривна и доллар величины абсолютные, как метр и килограмм.
Исходя из приведенного Вами утверждения готов поменять Ваши абсолютные доллары на мои абсолютные гривны по абсолютному курсу на 01.10.2005 года - это приблизительно 5.05 гривны за доллар.
Называйте сумму.
galaober

Подякував: 9 раз.
Подякували: 2 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 22 кві, 2010 11:59

budivelnik
Друзья из Москвы порадовали анекдотом:
Объявление "На стройку за город требуются рабочие. Не Дом-2! Правда! "
jde

Подякував: 12 раз.
Подякували: 53 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 22 кві, 2010 11:59

budivelnik написав:
А зараз ви мені дорікаєте, що я почав рахувати в гривнях і плутаю когось в додаткових соснах.
І до чого тут довідник стеля - я взагалі не зрозумів

Тому я й просив
А ) не заявляти про подешевшання в гривнях
В данний момент гривня це абсолютна величина і була абсолютною величиною як в 1996 в момент введення так і сьогодні . Тому гривня відкладена в 1996 році в трьохлітрову банку має таку саму вартість на сьогодні як і гривня надруковано позавчора . Отже якщо порівнюємо ціни на будіельні матеріали ( чи будь-що інше ) в гривнях , то ціна в 100 грн в 2008 , завжди нижча від ціни в 105 грн в 2010 , в не залежності від 30 % інфляції яка пройшла за цей час .
Змінився курс , змінилась купівельна спроможність - гривня не змінилась .

Я не просто в :shock: , я в :shock: :shock: :shock: - выделено жирным мной.
Хорошо еще что вы стоимость купоно-карбованцев в 1992 году и в 1995 ничего не сказали.

Я бы с удовольствием со всеми своими купонами в 95 году мотнулся бы на машине времени в 92-ой и столько всего бы накупил!
Per-Cent

Повідомлення Додано: Чет 22 кві, 2010 12:15

но при этом деньги приносят доход ощутимо выше, чем сдача в аренду. А поэтому покупать не имеет смысла - это просто потеря части дохода - никакой логики в этом нет!

Где я сказал о депозите в этом посте? Но депозит все равно доходнее...

Шановний не потрібно на протязі двох місяців давати різні твердження
спробую по памяті їх озвучити
1 Хрущовки обваляться в рази
2 Житло подешевшає на 8-12 %
3 Депозит кращий в валюті
4 В мене депозит в гривнях , тому ще краще
5 На всякий випадок забю цвяшок що ще й в акціях щось маю
5 Взагалі багато грошей це дуже добре , тому як тільки побачу що ще десь є ріст в рази , так відразу заявлю що і там я вліз .

Коротше
Наш пострел взде поспел .

Наостаток
Активні операції завжди були і будуть більш вигідними ніж консервативне перебування в житлі , але як завжди будь які переваги - це продовження недоліків , тому активність яка позволяє отримати вищі прибутки з такою самою ймовірністю позволяє отримати збитки в розмірі кратному можливим прибуткам.

Порада
Для того щоб не перебувати в стані нарцисизму . створіть систему противаг яка зможе періодично опускати Вас на грішну землю . Суть її проста
Озвучте і зафіксуйте всі свої геніальні ідеї по вкладенню грошей у варіантах які не допускають двійного тлумачення , а далі ринок Вас опустить дуже швидко.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 22 кві, 2010 12:16

Per-Cent написав:Главное - предлагать надо нечто интересное, инновацию, а не совковый вариант - типовой подъезд, прихожая, две-три комнаты, санузел и кухня.

но а строить как раз будут типовые от 30 метров до 70
уже заявляли

больше даже если цены в три раза сложаться пересичный не потянет

еще в начале 2008 народ даже с низкими доходами в ипотеку впрыгнул(мои личные наблюдения, не СМИ)
т.е. клиентов практически нет
а риэлторы их доси под матрасами шукают :lol:

остались простые люди с простыми доходами на повестке дня, а им 30-70 метров за глаза

да и не тянет Ненька штатовские стандарты
есть страны хде и 5 метров на нос это отлично
так что каждому свое
Андрей_В

Подякував: 5 раз.
Подякували: 475 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 22 кві, 2010 12:17

cuteman написав:Вот, например, свежая статья, в которой рассказывается, как ПОДЕШЕВЕЛИ материалы в гривнях :

если даже ж/б плитой по башке стукнуть, сиравнобуитокодороже :lol:
Андрей_В

Подякував: 5 раз.
Подякували: 475 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 22 кві, 2010 12:26

budivelnik, браво!
Гривна и доллар величины абсолютные, как метр и килограмм.
Исходя из приведенного Вами утверждения готов поменять Ваши абсолютные доллары на мои абсолютные гривны по абсолютному курсу на 01.10.2005 года - это приблизительно 5.05 гривны за доллар.
Называйте сумму.

Ви читати вмієте , а писати :?:
Яж писав
Порівнюйте завжди порівнювальні величини .
Де я рівняв абсолютну гривню з абсолютним доларом :?:
Гривню 1996 року випуску , з гривнею 2010 року випуску - рівняв і стверджую що на сьогодні вони абсолютно однакові , тому можете нести будь яку кількість випуску 1996 обміняю Вам на сьогоднішні в необмеженній кількості .
Я не просто в , я в - выделено жирным мной.

Головне не лусніть від здивування .
Пояснюю на пальцях ще раз
Можна порівнювати доступність житла в місячних доходах
Можна порівнювати доступність житла в гривнях
Можна порівнювати ціну житла - в місячних доходах
Можна порівнювати ціну житла в гривнях
Місячні доходи і гривня повязані між собою якимось графіком , так само як і ціна житла це якийсь графік .
Про що говоримо :?:
Якщо говоримо про ціну житла в гривнях - так ця ціна буде рости , бо доходи в гривнях будуть рости
Якщо говоримо про доступність житла в місячних доходах , то при тому що ціна в гривнях буде рости , це не говорить що доступність буде погіршуватись , все питання в тому на сільки ріст ціни на житло , буде скомпенсований ростом доходів населення .
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 22 кві, 2010 12:31

budivelnik написав:Шановний не потрібно на протязі двох місяців давати різні твердження
спробую по памяті їх озвучити
1 Хрущовки обваляться в рази
2 Житло подешевшає на 8-12 %
3 Депозит кращий в валюті
4 В мене депозит в гривнях , тому ще краще
5 На всякий випадок забю цвяшок що ще й в акціях щось маю
5 Взагалі багато грошей це дуже добре , тому як тільки побачу що ще десь є ріст в рази , так відразу заявлю що і там я вліз .

Вы опять врете!!!!
Не надо на этом форуме нагло врать - а то будете и выглядеть дауном.
1. Я никогда не говорил, что хрущевки обвалятся в 2 раза. Читайте мой пост 3 раза, чтобы понять
2. Это да. До конца года на 8-12%. Этот прогноз вы где-то фиксили и мы ждем и наблюдаем результат. Что не ясно???
3. Депозит - он короткий. До выборов держал все в валюте. Если бы спросили совет - так бы и ответил, что деражть надо в валюте. Перед самыми выборами внял (надеялся на скачки). Потом перевернулся в грн. Советовал всем до середины апреля держать в гривне. Это вам на валютную ветку за советами к ЛОБу, например - он прокомментирует - мне лень - вам же надо 5 раз запостить, чтобы вы поняли.
4. Почему на всякий случай? Я всегда говорил что ДАЖЕ депо выгоднее. ДАЖЕ! Я никогда не держал свои деньги абсолютно все на депо. У меня и бизнесы есть - они доходнее чем депо... Это тоже на всякий случай :D :D :D
5. Да не вопрос - расскажете. Просто недвига в разы не вырастет так точно. а вы человек ограниченный и больше ничего не знаете...
Востаннє редагувалось jde в Чет 22 кві, 2010 12:42, всього редагувалось 1 раз.
jde

Подякував: 12 раз.
Подякували: 53 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 22 кві, 2010 12:41

а вы человек ограниченный и больше ничего не знаете...

Я людина толерантна і терпляча і вже не одного тут перетерпів , тому почекаю кілька місяців коли Ви спочатку від цієї http://forum.finance.ua/viewtopic.php?p=633885#633885 суперечки відмовитесь , потім розповісте що Ви вже в гривні давно ,потім вигідно продасьте фонду , а в кінці випадково додасьте про надприбутки в магазині одягу .
Я навіть згожусь що це правда .Просто до того з чого все починалось , а саме :
Депо вигідніше від житла ( Ваша заявка ) - це вже не буде мати практично ніякого відношення .

А от ці Ваші
Перечитайте три рази ,
чи обмежена людина - видає в Вас ображенного студента , який як моська тявкає , а зробити нічого на може , караван іде , а слону взагалі по барабану .
budivelnik

Профіль

1
1
  #<1 ... 632633634635636 ... 2815>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему