Идеи: портфель-2010 (архив)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Фондовий ринок
  #<1 ... 237238239240241 ... 2573>
Повідомлення Додано: Вів 08 чер, 2010 00:37

не нефть трогать не буду, она перекуплена, я тебе писал что в перекуп никогда в жизни не захожу!!! и бумаги лучше всегда считать самому, никаким аналюгам и торгашам не верить. Реально после результата в мире по 2 квартале все улетит вверх, так что если есть лаве, харошь там про дно сказки сочинять, пора потихоньку акумулировать крупные пакеты что мы сейчас и делаем. И как обычно как только все они затарятся все нах улетит в верх опять, потом скинут как обычно все физлу, фондам, и обратно начнется вниз. Это класика, каждый год
Basss

Повідомлення Додано: Вів 08 чер, 2010 00:42

Basss, ну якщо є пузирі, то після впровадження шортів мають бути і антипузирі. :?
Le}{us

Подякував: 6 раз.
Подякували: 12 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 08 чер, 2010 00:46

Basss написав:пора потихоньку акумулировать крупные пакеты что мы сейчас и делаем.

назови уже акции которые таришь :lol:
а через месяц или два посмотрим на твой финрезультат :)
сергей петрович

Подякували: 21 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 08 чер, 2010 00:49

ось цікаво мені, шорти, що ви під цим розімєте? ви берете у когось акцій на шорти, чи ви власні продаєте і відкупаєте?
Basss

Повідомлення Додано: Вів 08 чер, 2010 00:49

а через месяц или два посмотрим на твой финрезультат

А якщо через 2-3 роки? :D
Le}{us

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 08 чер, 2010 00:55

ось цікаво мені, шорти, що ви під цим розімєте? ви берете у когось акцій на шорти, чи ви власні продаєте і відкупаєте?

Продаж без покриття. Якщо на ринках виникає перекупленість, то виникає і перепроданість. В нашій "калюжі" психологія чи не найважливіший чинник. :D
Le}{us

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 08 чер, 2010 01:03

фін результат уже в мене є , можна і в мінус продати не проблема. Я ж писав від 100% в рік.

А от хочу про шорти прокоментувати щоб ви на майбутнє розуміли до чого доводите самі себе. Якщо ви продаєте власні акції і відкупаєте, ви не багатієте, просто всі дружнім стадом самі себе банкротят, тому якщо є тейбл на плечах то він це зрозуміє, і просто перечекає деякий час,звісно якщо це недооцінений актив а не перекуп.

Наступне, звідки ж беруться на УБ ці наливайки які в мінуси якби самі собі заливають, починається у людей істерика і вони під цім обвалом починають робити те саме. Поясню усі торговці великі мають КУА, на УБ ви зможете ці операції дуже чітко побачити. Торговець викупає у фонда своєї КУА акції по демпінговим цінам, які на даний момент на багато нижчі чим зарас на УБ, гроші звісно ніхто не платить, а ЦП переходять на рахунки торговця, ТОрговець заливає ці ЦП на ринку доводячи до тієї ціни по якій викупив ніби то їх у КУА, КУА получає після продажу торговцем бабло, торговець залишає собі маржу, КУА перед інветосрами чесна, звісно ціна стала на ринку по акціям шо продані така як у звітності фондів, і не докажеш. і повірте ні комісія ніхто нічого не докажуть :))) бо ціна на ринку стала яка їм потрібна

Схема номер 2 (може ви вкурсі що на УБ торгувати акціями клієнтів можна через транзитні рахунки, що відкриваються на Брокера, при цьому право власності при таких операціях в момент перебування ЦП на транзитних рахунках не підтверджується, тобто акції н атранзитному рахунку не належать клієнту, а торговець може з ними шо хоче робити). В основному на таких рахунках тримають ЦП нерезиденти і люди, які в цьому не розбираються, чи просто довіряють торговцю. В майбутньому пілся розмови з УБ, відомо що ВДЦП і вони добиваються проводити всі операції по ЦП на транзитних рахунках.
Ось тут і схемка, торговці без дозволу клієнтів можуть брати їх ЦП і що хотіти то робити, головне щоб на кінець дня на транзитному була та кількість ЦП яку бралось, От вам і безкоштовні качелі, як інібито на УБ проходять в мінус і вроді би стільки скупають , а де береться тільки акцій нікому в голову не лізе, а ніде одні і тіж самі і ваші і наші, але на цьому гріють тільки певні торговці руку і то безкоштовно. Жаль що регулятору на все це байдуже. Дуже чітко це видно, коли в торговельному терміналі одна кількість по обєму ЦП прохаодить на на сайті УБ зовсім інша :)) це з врахуванням 15 хвилин затримки..
Basss

Повідомлення Додано: Вів 08 чер, 2010 01:04

Le}{us написав:А якщо через 2-3 роки? :D

я стараюсь не превращаться в инвестора, пока вниз, а там будем посмотреть :roll:
сергей петрович

Подякували: 21 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 08 чер, 2010 01:07

на доу-фьюче свечка ниже 9,700 и обратно
опять какой-то трейдер не на ту кнопку нажал? )

а у нас смотрю многие уже в деньгах выжидают...перепроданность?
и вообще гривни немало за весну напечатали?
где ж она выстрелит теперь, эта гривна? если не в валюте и не на фондовом (условий нет)
Pavel-Bilenko

Повідомлення Додано: Вів 08 чер, 2010 01:11

ще хочу добавити щоб ви усі розуміли, що завдяки центральному контрагенту на УБ мона самому собі як продавати так і купувати, тобто 80% угод які ви ніби то бачили, і так упали чи виросли ціни просто липа, розвод, от жалію що зробили такий ринок де ти не бачиш хто там стохть на оферах чи бідах, рпоте запевняю що власники ( торговці УБ) все бачать хто стоїть н аоферах і бідах. Якби цю занавісу зняли, і вам мельком показали ви б побачили як самі торговці переливають самі собі, нібито скупають потім нібито бачимо заливають нібито на реацію звонішніх індексів світу :))) це такий цирк просто ляпота... :))) мабудь в жодній країні світу такого цирку нема як на нашій фондовій біржі :) РАншіе хоть на ПФТС можна було вижно все і хто конкретно чимось там маніпулює. А зарас проблематично доказати, крім ДКЦПФР.
Basss

#<1 ... 237238239240241 ... 2573>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератор: Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє