|
Когда начнется обвал нереалных цен на жилье в Киеве? (2010) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Суб 21 сер, 2010 10:42
budivelnik написав:д-да, детский сад. устроиться, что ли, к Будивельнику финансовым директором?
можемо подискутувати  Єдина пропозиція - розглядаємо без оповіданнь про корупційні схеми і різного роду офшори і афери. Отже у сфері матеріального виробництва а не послуг , завжди присутня якась сировина яка закуповується для подальшої переробки , у мене ця цифра -30% Остальних 70 % - це так звана додана вартість , з якої виплачуються: загальні податки ( ПДВ , податок з прибутку, комунальні збори і так далі ) заробітна плата податки з заробітної плати прибутки Розкладаємо на абсолютні складові ПДВ - 20% , 70 % х0,166(6)=_________________________11,67% Так як величину прибутку я написав -30% то Прибутковий -25 % 30 х25% = _______________________7,5% На заробітну плату залишилось 70% - 11,67% ПДВ- 30 % прибуток - 7,5 % прибутковий =20,83% Податки на заробітну плату - 35 % пенсійний , 15% - прибутковий 20,83 / 1,5 х 0,5 = 7% Тепер плюсуємо і розглядаємо що залишилось Первинна сировина - ______________________________30% Прибуток________________________________________30% Податки - 11,67ПДВ+7,5% Прибутковий+7% пенсійний = 26,17% Заробітна плата__________________________________13,83% Всього__________________________________________100%Так що рановато Вам до мене фінансовим директором , звідки беруться реальні гроші Ви на жаль ще не знаєте .
ну-ну. может и рановато...
а зарплату-то Вы целиком по-белому выплачиваете???
у меня к Вам альтернативное предложение - приежжжжжайте к нам в Одессу, будете здесь строить. Может и долю прибыли вместе увеличим  . У нас, кстати, кризис не так явно ощущался/-ется, много строек продолжают фунциклировать. Я, кстати, спец-но смотрел данные от министерства строительства, - ни по одному объекту Одессы с готовностью 70 и более % не попросили финпомощи от гос-ва. Так что деньги есть (порты/ контрабас)
Приезжайте. Я и сам хочу домик свой иметь, а не квартиру брать ещё одну...
-
Tugarin Zmej
-
-
-
-
-
-
Додано: Суб 21 сер, 2010 10:44
budivelnik написав:Проти реальності яку не в стані зрозуміти 
Финансово-экономическая Реальность и Строитель две не совместимые вещи.
Вы тут столько анекдотов сегодня финансовых рассказали, хватит в экономотделе целый день ржать 
-
Андрей_В
-
-
- Подякував: 5 раз.
- Подякували: 475 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 21 сер, 2010 10:56
budivelnik написав:приежжжжжайте к нам в Одессу
А навіщо мені Ваша Одеса Мені й у Львові не погано . На рахунок зарплати і податків - тема інша , тим більше що є море варіантів як 26% податкового навантаження легально перетворити максимум в 10 %  , але схема діє тільки в будівництві а-ля котеджі за містом.
Тобто цим Ви підтверджуєте, що закладаєте прибуток не 30%, як Ви писали раніше, а 30+16=46%
Некажучи вже про сірі зарплати, на яких ще можна більше заощадити і збільшити цим прибуток.
-
mation
-
-
- Подякував: 9 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 21 сер, 2010 11:05
budivelnik написав:И еще раз, спешиал фор Ю, статистика от НБУ - полное Г
Пришлось тоже тупо цифры подогнать и все на этом
Єдина пропозиція - розглядаємо без оповіданнь про корупційні схеми і різного роду офшори і афери.
Хехе, так ктож у нас работает то без этого, о том и речь, теоретик вы наш
Так який висновок можна зробити з останніх 10 повідомлень Висновок простий: Все що не влазить в рамки обвалу - піддається нищівній критиці і заявам про г..... А цифри якіб підтверджували ці заяви де Спростування де Яж Вам показав що мінімум 26 % у вартості будь якого товару - становлять податки і це на кожному колі переробки , адже в тих 30% - що я написав - сировина , хтось також заплатив податки коли мені цю сировину продавав , таким чином вже на двох колах величина податків у кінцевій ціні товару становить 26% + 26 % від 30% = 33,8% І цифра в 41% податкового навантаження на ВВП в Україні підтверджується західними аналітиками . Так проти чого боритесь  Проти реальності яку не в стані зрозуміти 
Будивельнычек, дорогой Вы мой, зачем так грубо???
я могу согласиться в целом про 41% податкового навантаження, но, опять-таки, это при работе в "белую", как работают те же иносранцы у нас. Вы ж так и не ответили в белую ли зарплата, к-ю Вы людям платите. А относительно схем ухода от уплаты налогов, - думаю Вы сами многие из них знаете, т.к. в строительстве они процветают. Могу Вам подбросить пару - от черного обнала до выведения лэвэ ч/з страховую.
А насчёт Одессы - зря Вы так. Я на полном серьёзе. Могли бы и бизнес расширить ( с целью дальнейшей продажи), и доходы увеличить, и риски диверсифицировать (надеюсь, слово понятное  ).
И почему то, что я называю Г... (про стат НБУ), Вы связываете с обвалом??? Г- оно и есть Г, даже если бы я был сторонником роста РН. Но для роста я пока объективных причин не вижу. Думаю - зима этого года будет критической точкой. А там посмотрим, - может и в рост пойдет (хотя, по-моему, врядли). Но скорее, еще будет падать
-
Tugarin Zmej
-
-
-
-
-
-
Додано: Суб 21 сер, 2010 11:05
mation написав:budivelnik написав:приежжжжжайте к нам в Одессу
А навіщо мені Ваша Одеса Мені й у Львові не погано . На рахунок зарплати і податків - тема інша , тим більше що є море варіантів як 26% податкового навантаження легально перетворити максимум в 10 %  , але схема діє тільки в будівництві а-ля котеджі за містом.
Тобто цим Ви підтверджуєте, що закладаєте прибуток не 30%, як Ви писали раніше, а 30+16=46% Некажучи вже про сірі зарплати, на яких ще можна більше заощадити і збільшити цим прибуток.
1 Шановний не шукайте чорну кішку в темній кімнаті особливо коли її там не має .
2 Я завжди писав
Продаю по 700 , з яких 30% - мій прибуток , і ніде не розписував складові моїх затрат конкретно
3 Виходячи з п1 і п2 надіюсь Ви зрозуміли що однією з складових моїх низьких кінцевих цін і високої норми прибутковості є якраз використання легальної схеми оптимізації податкового навантаження до рівня 10 % .
4 Саме використання цієї схеми і пояснює чому я не будую в місці - і я про це неоднократно писав
5 Так само неоднократно писав , що у випадку коли мене поставити в однакові умови з КГС то моя ціна в Києві булаб мінімум 10 000 грн , частково на цьому і базуються моя впевненість про подальший ріст цін на житло в Києві.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 21 сер, 2010 11:16
budivelnik написав:mation написав:budivelnik написав:приежжжжжайте к нам в Одессу
Тобто цим Ви підтверджуєте, що закладаєте прибуток не 30%, як Ви писали раніше, а 30+16=46% Некажучи вже про сірі зарплати, на яких ще можна більше заощадити і збільшити цим прибуток.
1 Шановний не шукайте чорну кішку в темній кімнаті особливо коли її там не має . 2 Я завжди писав Продаю по 700 , з яких 30% - мій прибуток , і ніде не розписував складові моїх затрат конкретно 3 Виходячи з п1 і п2 надіюсь Ви зрозуміли що однією з складових моїх низьких кінцевих цін і високої норми прибутковості є якраз використання легальної схеми оптимізації податкового навантаження до рівня 10 % . 4 Саме використання цієї схеми і пояснює чому я не будую в місці - і я про це неоднократно писав 5 Так само неоднократно писав , що у випадку коли мене поставити в однакові умови з КГС то моя ціна в Києві булаб мінімум 10 000 грн , частково на цьому і базуються моя впевненість про подальший ріст цін на житло в Києві.
Тоже хочу вклиниться по п.5. На Форуме идет речь о падении цены на Киевскую недвигу. То, что Вы считаете по формуле "себесть-ть + 30%" - это правильно (теория), но только для первички на начало строительства. Мы же говорим о ценах на любую недвигу (в т.ч. и вторичку). И на эту цену могут влиять разные факторы (как на рост, так и на падение). Вчера была статейка, типа, москвичи забили на Подмосковные коттеджи и кинулись скупать Крым. Допустим, коттеджи строились по Вашей формуле, их покупали. Потом начались пожары и покупать прекратили. Вопрос - как поведет себя цена на коттеджи  ответ - она должна понизиться.  По Киеву тот же вариант, - только причина иная - финансовый кризис, увеличение налогов, отсутствие вменяемой ипотеки по нормальным %-там, рост расходов и прочая хрень. Потому и тренд - вниз 
-
Tugarin Zmej
-
-
-
-
-
-
Додано: Суб 21 сер, 2010 11:22
budivelnik написав: з яких 30% - мій прибуток
И кто поверит в этот бред?))
Ну какой идиот в Украине будет два года строить, потом еще год два продавать, что бы на выхлопе 30% поиметь?
Шо это за бызнэс такой?))
-
Андрей_В
-
-
- Подякував: 5 раз.
- Подякували: 475 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 21 сер, 2010 11:26
Тоже хочу вклиниться по п.5. На Форуме идет речь о падении цены на Киевскую недвигу. То, что Вы считаете по формуле "себесть-ть + 30%" - это правильно (теория), но только для первички на начало строительства
. Я більше скажу , ця теорія і цифра правильна тільки для обєктів з терміном спорудження до 1,5 року . як тільки час будівництва зростає так відразу повинна мінятись і формула + на неї діє ще море інших чинників таких як доходи , інфляція , ціна і доступність на анологічні товари , ціна і доступність альтернативних джерел вкладання коштів Мы же говорим о ценах на любую недвигу (в т.ч. и вторичку).
І первинка і вторинка - один тип товару - нерухомість , але разом з цим це різні товари які між собою конкурують , тому і ціни на них можуть бути різні . Про те враховуючи що тільки при наявності первинного житла можливе покращення житлових умов , я вважаю що ціни на житло під тиском зростання собівартості будівництва нового житла - будуть зростати.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 21 сер, 2010 11:29
Андрей_В написав:budivelnik написав: з яких 30% - мій прибуток
И кто поверит в этот бред?)) Ну какой идиот в Украине будет два года строить, потом еще год два продавать, что бы на выхлопе 30% поиметь? Шо это за бызнэс такой?))
Ну, может человек тоже идейный. Типа, - обеспечу людей недорогим и комфортным жильём с небольшой долей рентабельности. Х/з
Жалко, что в Одессе строить не хочет. А то я уже настроился о цене говорить...
-
Tugarin Zmej
-
-
-
-
-
-
Додано: Суб 21 сер, 2010 11:32
budivelnik написав:Тоже хочу вклиниться по п.5. На Форуме идет речь о падении цены на Киевскую недвигу. То, что Вы считаете по формуле "себесть-ть + 30%" - это правильно (теория), но только для первички на начало строительства
. Я більше скажу , ця теорія і цифра правильна тільки для обєктів з терміном спорудження до 1,5 року . як тільки час будівництва зростає так відразу повинна мінятись і формула + на неї діє ще море інших чинників таких як доходи , інфляція , ціна і доступність на анологічні товари , ціна і доступність альтернативних джерел вкладання коштів Мы же говорим о ценах на любую недвигу (в т.ч. и вторичку).
І первинка і вторинка - один тип товару - нерухомість , але разом з цим це різні товари які між собою конкурують , тому і ціни на них можуть бути різні . Про те враховуючи що тільки при наявності первинного житла можливе покращення житлових умов , я вважаю що ціни на житло під тиском зростання собівартості будівництва нового житла - будуть зростати.
Так ніхто ж і не каже, що не буду зростати.
Зростати буде обов'язково!
Але перед зростанням необхідно досягнути дна, а ми покищо стоїмо, як той лижник на краю гори і думаємо про те, як будемо підніматися на підйомнику на іншу гору, а не про те як безпечно спуститися з цієї.
-
mation
-
-
- Подякував: 9 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
|