|
Когда начнется обвал нереалных цен на жилье в Киеве? (2010) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Суб 21 сер, 2010 18:36
budivelnik написав:я в жизни больше всего ненавижу, когда мне нагло вешают лапшу на уши и внушают всякую ****, поэтому пропускаю слова этого нег.дяя и мерз.вца!
Щоб Ви не парились і не нервувались , то я давно написав , що житло з нуля в стані купити тільки 5-10% найуспішнішого населення , всі інші купують житло продаючи те що їм прийшло в спадок - таких що можуть обміняти бабусину на більшу в 20 % ( додаткова одна кімната ) з доплатою ( 5000 - район , 10 000 - область , 20000 - Київ ) хоча б один раз за життя - вже десь 30-40% населення . Всім іншим потрібно не матюкатись , а задуматись може вони щось не так роблять, або їхні батьки робили те що пропогандують вони - добре їли , файно спали і не думали про майбутнє власних дітей/внуків .
ну а каким образом Вы предлагаете в нашей бедной стране зарабатывать 1000 евро в месяц и больше чтобы насобирать на ваши "адекватные цены"?
а пока ответ не найден(по крайней мере без криминала и конфликта с законом) все останутся при своих мнениях-
Вы со своими бетонометрами,вылавливая зазевавшегося оленя раз в год
Мы же немного подождем,что бы до Вас дошло что цены придется раза в два опустить,придумать рассрочку(без %),маленькие метражи вернуть и просто опуститься с небес на землю
-
somilitark
-
-
- Подякував: 706 раз.
- Подякували: 3859 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
5
Додано: Суб 21 сер, 2010 18:38
budivelnik написав:bolex написав:а давайте зайдем с другой стороны - каждый местный бездомный пусть укажет, какую цену за квадрат он считает приемлемой для себя. т.е. за какую цену он готов покупать недвигу сам. ну и желаемую квадратуру конечно.
Давайте я продовжу Вашу думку Кожен безмашинний вкаже марку і ціну автомобіля Кожен безробітний - місце праці , робочий графік , обєм виконуванної роботи і розмір заробітної плати. І до чого дійдем 
к демократии и балансу интересов
-
somilitark
-
-
-
-
Профіль
-
-
5
5
Додано: Суб 21 сер, 2010 18:52
ну а каким образом Вы предлагаете в нашей бедной стране зарабатывать 1000 евро в месяц и больше чтобы насобирать на ваши "адекватные цены"?
А хто сказав що я пропоную заробляти 1000 євро
Я пропоную відкладати з заробітної плати сімї - 10% на покращення житлових умов.
Таким чином при середньому доході сімї в 4000 грн - вона за рік зможе відкласти -4800 грн , за 10 років - 48 000 грн , ця сума допоможе обміняти однокімнатну на двох кімнатну чи двохкімнатну на трьохкімнатну практично в будь якому місці України за виключенням Києва та Топ - 5 , але в Київі чи топ -5 дохід на сімю в 4000 грн - це хіба в нероб .
В Києві при доході в 10 000 грн на сімю відкладати потрібно 10% від доходу( 1000 грн в місяць) , щоб за 5-10 років ( 60 000 - 120 000 заощаджень ) провести обміни які я описав вище.
Оповідання про інфляцію також не до будівельників , способи збереження своїх грошей від цього явища придумуйте самостійно)
Порахуйте скільки Ви витрачаєте на цигарки + алкоголь - і названі мною суми вже не будуть виглядати настільки критичними.
Запитання а звідки взяти однокімнатну квартиру пропоную задати своїм батькам і послухавши їх відповідь запамятати , бо дуже скоро якщо будете жити в орендованій почуєте аналогічне запитання від своїх дітей.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 21 сер, 2010 19:09
Ростислав2 написав:Вклавши на протязі грудня 2007 - грудня 2008 - 1 500 000 грн і отримавши на вихлопі 650 кв м житла , я продав це все житло до листопада 2009 року по середній ціні 650 доларів Таким чином затрати в валюті - 300 000 , отримав в валюті 390 000 - як бачите трошки менше 23 % прибутку , але це в кризових два роки Якщо рахувати в гривні то 1,5 млн - затрати - 3,08 млн - продаж - 1,58 млн прибуток з якого 1,1 млн отримані за рахунок правильного вибору товару в якому кошти зберігались , це те саме що перед кризою гривню перевести в бакс і покласти на депозит . Моя операція була слідуючою долар -гривня-квадратні метри - долар. Думаю що Ваші прибутки в валюті за цей час були набагато нижчі.
23% за два года в долларах - это 11,5% годовых - это ставка депо в стабильном банке за этот период, так что вы немного переоцениваете свои бизнес успехи.
И че? значит не надо строить, лучьше деньги в банк положить? Что конкретно сказать хотите своими просчетами, или предложить?
-
vvvv
-
-
-
-
-
-
Додано: Суб 21 сер, 2010 19:13
budivelnik написав:ну а каким образом Вы предлагаете в нашей бедной стране зарабатывать 1000 евро в месяц и больше чтобы насобирать на ваши "адекватные цены"?
А хто сказав що я пропоную заробляти 1000 євро Я пропоную відкладати з заробітної плати сімї - 10% на покращення житлових умов. Таким чином при середньому доході сімї в 4000 грн - вона за рік зможе відкласти -4800 грн , за 10 років - 48 000 грн , ця сума допоможе обміняти однокімнатну на двох кімнатну чи двохкімнатну на трьохкімнатну практично в будь якому місці України за виключенням Києва та Топ - 5 , але в Київі чи топ -5 дохід на сімю в 4000 грн - це хіба в нероб . В Києві при доході в 10 000 грн на сімю відкладати потрібно 10% від доходу( 1000 грн в місяць) , щоб за 5-10 років ( 60 000 - 120 000 заощаджень ) провести обміни які я описав вище. Оповідання про інфляцію також не до будівельників , способи збереження своїх грошей від цього явища придумуйте самостійно) Порахуйте скільки Ви витрачаєте на цигарки + алкоголь - і названі мною суми вже не будуть виглядати настільки критичними. Запитання а звідки взяти однокімнатну квартиру пропоную задати своїм батькам і послухавши їх відповідь запамятати , бо дуже скоро якщо будете жити в орендованій почуєте аналогічне запитання від своїх дітей.
согласен,то что общество навязывает догму о том "что бери все и сразу" не совсем правильно..
да и экономить Мы в большинстве своем не умеем,как только появляется свободная копейка в 90% случаев покупаем то (что по-большому случаю) не надо
ну а на счет 1000 евро-я имел ввиду высокий уровень доходов(для меня эта планка,если бы я столько зарабатывал была бы большой)
-
somilitark
-
-
-
-
Профіль
-
-
5
5
Додано: Суб 21 сер, 2010 19:16
vvvv написав:Ростислав2 написав:Вклавши на протязі грудня 2007 - грудня 2008 - 1 500 000 грн і отримавши на вихлопі 650 кв м житла , я продав це все житло до листопада 2009 року по середній ціні 650 доларів Таким чином затрати в валюті - 300 000 , отримав в валюті 390 000 - як бачите трошки менше 23 % прибутку , але це в кризових два роки Якщо рахувати в гривні то 1,5 млн - затрати - 3,08 млн - продаж - 1,58 млн прибуток з якого 1,1 млн отримані за рахунок правильного вибору товару в якому кошти зберігались , це те саме що перед кризою гривню перевести в бакс і покласти на депозит . Моя операція була слідуючою долар -гривня-квадратні метри - долар. Думаю що Ваші прибутки в валюті за цей час були набагато нижчі.
23% за два года в долларах - это 11,5% годовых - это ставка депо в стабильном банке за этот период, так что вы немного переоцениваете свои бизнес успехи.
И че? значит не надо строить, лучьше деньги в банк положить? Что конкретно сказать хотите своими просчетами, или предложить?
ой как быстро забыли про девальвацию гривны,Надра,Укрпромбанк,липовый мораторий на выдачу вкладов...
да и % скоро будут 5 в доляре и 10 гривне и "проблемы негров шерифа не е...ут"
-
somilitark
-
-
-
-
Профіль
-
-
5
5
Додано: Суб 21 сер, 2010 19:30
Во франции приоритеты человека-ПИТАНИЕ,ОТДЫХ,ЗДОРОВЬЕ.И большинство пипла живут в своё удовольствие не замарачиваясь квадратами(тупо арендуя)...а о том как они одеваются по сравнению с нами.так это вообще(у нас одежда типа культа на фундаменте понтов).Вот так всю жизнь копишь,копишь лет в 50 купил и помер в своей недвиге жизни не увидив.
-
konstantin kirovograd
-
-
- Подякував: 60 раз.
- Подякували: 257 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Суб 21 сер, 2010 20:31
somilitark написав:vvvv написав:Ростислав2 написав:Вклавши на протязі грудня 2007 - грудня 2008 - 1 500 000 грн і отримавши на вихлопі 650 кв м житла , я продав це все житло до листопада 2009 року по середній ціні 650 доларів Таким чином затрати в валюті - 300 000 , отримав в валюті 390 000 - як бачите трошки менше 23 % прибутку , але це в кризових два роки Якщо рахувати в гривні то 1,5 млн - затрати - 3,08 млн - продаж - 1,58 млн прибуток з якого 1,1 млн отримані за рахунок правильного вибору товару в якому кошти зберігались , це те саме що перед кризою гривню перевести в бакс і покласти на депозит . Моя операція була слідуючою долар -гривня-квадратні метри - долар. Думаю що Ваші прибутки в валюті за цей час були набагато нижчі.
ой как быстро забыли про девальвацию гривны,Надра,Укрпромбанк,липовый мораторий на выдачу вкладов... да и % скоро будут 5 в доляре и 10 гривне и "проблемы негров шерифа не е...ут"
так про_центы по зеленому в некоторых инасранных банках уже давно есть ниже 5, - Фольксбанк, Юникредит и т.д. Т.е. в тех, к-е не успели активно накредитовать (в т.ч. и недвигу) или не делали это в массовом порядке, плюс имеют хорошую подпитку от материнских структур. Это наши ещё заманивают население, дабы дыры позакрывать.
Вопрос - появятся ли дешевые кредиты, и для кого???
-
Tugarin Zmej
-
-
-
-
-
-
Додано: Суб 21 сер, 2010 21:05
budivelnik написав:ну а каким образом Вы предлагаете в нашей бедной стране зарабатывать 1000 евро в месяц и больше чтобы насобирать на ваши "адекватные цены"?
А хто сказав що я пропоную заробляти 1000 євро Я пропоную відкладати з заробітної плати сімї - 10% на покращення житлових умов. Таким чином при середньому доході сімї в 4000 грн - вона за рік зможе відкласти -4800 грн , за 10 років - 48 000 грн , ця сума допоможе обміняти однокімнатну на двох кімнатну чи двохкімнатну на трьохкімнатну практично в будь якому місці України за виключенням Києва та Топ - 5 , але в Київі чи топ -5 дохід на сімю в 4000 грн - це хіба в нероб . В Києві при доході в 10 000 грн на сімю відкладати потрібно 10% від доходу( 1000 грн в місяць) , щоб за 5-10 років ( 60 000 - 120 000 заощаджень ) провести обміни які я описав вище. Оповідання про інфляцію також не до будівельників , способи збереження своїх грошей від цього явища придумуйте самостійно) Порахуйте скільки Ви витрачаєте на цигарки + алкоголь - і названі мною суми вже не будуть виглядати настільки критичними. Запитання а звідки взяти однокімнатну квартиру пропоную задати своїм батькам і послухавши їх відповідь запамятати , бо дуже скоро якщо будете жити в орендованій почуєте аналогічне запитання від своїх дітей.
Будивельнык, все конечно замечательно расписано. НО.
Допустим, в Киеве есть молодая семья без ребенка, с доходом 10к грн на семью.
-2500 - съемная квартира
-2500 - жратва
-1000 - проезд на работу (обоим), мобилка (обоим), интернет
-2500-3000- Одежды, бытовая химии, косметики, парикмахерские, сигареты, кино, развлечения, и куча всего, что я не перечислил.
Вы им предложите по 1к грн ежемесячно откладывать?
Или все таки недвига слишком дорога и зарплаты слишком маленькие?
-
kopetanAmeriga
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 51 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 21 сер, 2010 21:33
kopetanAmeriga написав:budivelnik написав:ну а каким образом Вы предлагаете в нашей бедной стране зарабатывать 1000 евро в месяц и больше чтобы насобирать на ваши "адекватные цены"?
Будивельнык, все конечно замечательно расписано. НО. Допустим, в Киеве есть молодая семья без ребенка, с доходом 10к грн на семью. -2500 - съемная квартира -2500 - жратва -1000 - проезд на работу (обоим), мобилка (обоим), интернет -2500-3000- Одежды, бытовая химии, косметики, парикмахерские, сигареты, кино, развлечения, и куча всего, что я не перечислил. Вы им предложите по 1к грн ежемесячно откладывать? Или все таки недвига слишком дорога и зарплаты слишком маленькие?
Якщо Ви звернули увагу , то я описав необхідні умови для того щоб купити житло в Києві це :
а) Доходи на рівні 5-10% найуспішніших людей Києва або
б) наявність власного житла отриманного нехай в спадок
Тоді Ви може реально претендувати на покращення житлових умов.
Якщо у Вас ні того ні другого , то описаній Вами сімї при:
рівні доходів в 10 000 грн і рівні розходів в 9 000 грн ,
все одно яка буде ціна в Києві на житло - 600 доларів за квадрат чи 1600 доларів за квадрат
При ціні 600 доларів і розмірі квартири в 50 кв м - двохкімнатна їм прийдеться збирати гроші -20 років ( 600 х 50 х 7,90 / 1000 грн = 237 місяців )
при ціні в 1600 доларів х 50 х 7,90 / 1000=- 632 місяці - 50 років .
Як Ви прекрасно розумієте , що 20 років , що 50 термін не реальний , а очікувати на ціну в 200 доларів , що перетворить термін заощаджень до більш менш нормальних 7 років - навіть найфанатичніші обвалісти називають ціни в рази більші.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1