Когда начнется обвал нереалных цен на жилье в Киеве? (2010)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 18821883188418851886 ... 2815>
Повідомлення Додано: Вів 31 сер, 2010 15:21

budivelnik написав:
Oven написав:
budivelnik написав:
jde написав:
budivelnik написав:3 Шанси на зникнення банку і знищення нерухомості - приблизно як 1 000 000 до 1 , навіть лотарея дає кращий коефіцієнт.

Вы б лучше бы в математику не лезли бы... :D Статистика и философия - вот ваше кредо :D
А то щас нарасказываете о миллион к одному...
Только учтите что соседи зальют, бомж пожар устроит или собаки на позняках покусают (там диких достаточно). Так и выйдем на равенство с депозитом по рискам...

Андрюша , потарайтесь не бути в кожній дірці затичкою , а якщо вже і лізите , то давайте якось поконкретніше.
На рахунок ризиків
Якщо банк згорів , то це втрати всього депозиту , якщо сусіди залили - то вартість житла опуститься на 100-1000 доларів , що становить від 0,2 до 2 % від загальної , а якщо собака покусає , то від цього ні ціна квартири на знизиться ні депозит не допоможе.

Вот видите, как о банковском деле так сразу проблемы. Вы о фонде, гарантирующем возврат средств слышали? Кстати НБУ крышует, вы ему верите?

Чув , бул 50 , стало 150 , до сьогоднішнього дні вирішують хто замість Надр чи самі Надра віддавати будуть + обіцяють повернути з фонду , а конкретних дат якось і не має , так що при величині депозиту еквівалентному ціні на середньостатистичну київську квартиру - питання не закриває .

Як бачите це та сама деталь яка у визначення величини застави напряму не входить , хоча на величину оплати по кредиту ( кредитна ставка ) має саме безпосереднє відношення за рахунок величини відчислень коштів у фонд гарантування . Вплив цієї обставини думаю мізерний , десь 1-2 %

Рынок недвижимости Украины по криминализации впереди планеты всей. Сей час с залогами – банками, так расцветут аферисты, что только держись! Но я не об этом писал, вы сказали, что банки «зникають», а кредиты «проподают», так вот нет… А при покупке квартиры вас не только могут кинуть, но и государство нагнуть – вы все доходы легализовали?
Oven

Повідомлення Додано: Вів 31 сер, 2010 15:23

Банки продали коллекторам по разным оценкам от 2 до 5% всех ипотечных долгов практически за гороши...

Продали і продали і що страшного сталось :?:
Взяли на заході кредит під 8-10% в валюті , тут видали під 13-15% в валюті + отримали бонус за рахунок депозитів в гривнях і кредитів в доларах і плювати хотіли на все.
В самому найгіршому варіанті банки залишаться при своїх і валити ціну на житло при цьому їм резону не має.

Именно в 2007-м и 2008-м - когда выдали большинство кредитов - именно тогда давали с первым взносом в 10%. Забыли? А я напомню как весь Киев в рекламой кредитов был обвешан.

Знаєте як в тому анекдоті про блондинку
На паркані було написано х..й . вона полізла , а там паркан....

Так що реклама і зараз є по 1000 доларів за квадрат , тільки в реальності виходить що за 30 км від кільцевої дорги.
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2989 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 31 сер, 2010 15:23

Oven написав:
bolex написав:
Oven написав:Ничего страшного, меня вполне устраивают ваши ответы. Метр квадратный хаты в украинском селе будет стоить 3090 грн.?

Кстати, не перегибайте палку до упора. Если это будет новострой приличного качества - то дешевле не получится.

вы подпись его сначала прочтите до конца......

"Село__3090" - це якраз кінець його підпису. Я казав лише про цю частину бо саме її ви самі почали обговорювати.
bolex

Подякував: 1902 раз.
Подякували: 1509 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 31 сер, 2010 15:26

mortimer написав:
Oven написав:
mortimer написав:
Oven написав:
mortimer написав:
Oven написав:По местам все расставляет практика, которая в 2008 году показала не состоятельность не только экономической теории, но и построенной на её основании практике.

Кризис как раз подтвердил состоятельность экономической теории и неумение руководителей разного уровня (в первую очередь высшего) ею пользоваться. Точнее, игнорирование в угоду личным интересам.

Вы говорите о мировом кризисе, или его проявление, но Украине?

А какая разница? Природные законы нельзя обмануть даже в Украине. 8)

я вот почему уточнил....
Нет «Единственно Правильной Экономической Теории», их много, разных, иногда диаметрально противоположных. И дело не в теории, когда грянул кризис 2008 и все зашаталось, то великие западные борцы за свободный, открытый рынок, быстро закрыли свои рынки для импорта, начали субсидировать своих производителей, накачивать деньгами банки, спасать субсидиями заемщиков. Западный капитализм превратился буквально в социализм. Стали срочно всем раздавать по потребностям.

Имхо:
Так называемые теории пытаются анализировать поведение человека в сфере экономики. Человек - животное жадное. Но этого для теоретиков недостаточно. :) Поэтому много попыток создания символических моделей поведения человека экономического. Т.е. зачастую объектов изучения становится надводная часть экономического айсберга. Я же говорю о фундаментальных принципах.
Например, относительно обсуждаемой темы. Известно, что количество доступных ресурсов (в т.ч. финансовых) органичено и фиксировано. Вопрос: как 8 лет цены могли расти с опережением инфляции на 20%? Но это ненормальный факт не стал преградой для строительной отрасли. И вот результат: перепроизводство, деньги "вдруг" закончились. Описанному сценарию несколько тысяч лет. Говорите, нет науки?

Я не говорил, что нет науки, вы же читали «молодая и не точная». Экономические теории не анализируют поведение человека, я не могу с вами согласится. Хотя по существу согласен, особенно в части фин. ресурсов и т.д.
Oven

Повідомлення Додано: Вів 31 сер, 2010 15:27

По-перше, житло постійно зношується фізично, амортизація - не менша як 1-2 відсотки річних.

2% - це повний капець через 50 років , такий що навіть цеглинки на цеглинці не залишиться , а в нас 50 річний будинок продають дорожче нового , так що напишіть 0,1-0,2% - і це буде правильніше
По-друге, воно може бути пошкоджене частково або зруйновано цілком під впливом стихійного лиха (буревій, землетрус, пожежа, повінь і т.д.)

Поцікавтесь в страхової компанії скільки Вам потрібно заплатити , щоб повністю себе застрахувати від подібного лиха і так само поцікавтесь чи можна застрахувати гроші на депозиті і під які умови , потім порівняйте суми - будете приємно вражені різницею на рорядок :D
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 31 сер, 2010 15:29

bolex написав:
Oven написав:
bolex написав:
Oven написав:Ничего страшного, меня вполне устраивают ваши ответы. Метр квадратный хаты в украинском селе будет стоить 3090 грн.?

Кстати, не перегибайте палку до упора. Если это будет новострой приличного качества - то дешевле не получится.

"Село__3090" - це якраз кінець його підпису. Я казав лише про цю частину бо саме її ви самі почали обговорювати.

Вы, что считаете, что метр хаты в украинском селе стоит 3090 грн.? Я уточнял верхнюю границу – было объявлено о 40000 грн.
Oven

Повідомлення Додано: Вів 31 сер, 2010 15:30

bolex написав:
Oven написав:
bolex написав:

З самого початку підпис був більш розлогим і ци цифри були нижньою границею діапазонів , так що це цифри від .... + так само в підписі стояло що це ціни в місцевостях де присутнє нове будівництво.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 31 сер, 2010 15:33

Oven написав:
bolex написав:
Oven написав:
bolex написав:

Вы, что считаете, что метр хаты в украинском селе стоит 3090 грн.? Я уточнял верхнюю границу – было объявлено о 40000 грн.

А що проблематично побудувати особнячок з ціною в 5000 доларів за квадрат , з ландшафтним дизайном , з озерцем під боком на ділянці , з острівцем на озерці , з енергозабезпеченням через фотоелементи і теплові насоси , з парканом в кілька метрів висотою з якогось напів-дорогоцінного камінчика ..... :D Я й за більші суми побудувати можу :D :D
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 31 сер, 2010 15:34

budivelnik написав:
1.раз вам до «одного місця» банковское дело рассуждайте о том, что вам ближе.
2.первый пункт поставил крест на остальных.

1 Шановний , мені особисто не подобається коли хтось за дві хвилини пробує навчите мене тому що я вчив 5 років в інституті і 20 на роботі , тому я ніколи не вдаюсь і не влажу в конкретні деталі роботи людей яким довіряю , мені достатньо задати їм запитання типу
Поясни мені на хлопський розум як Ви визначаєте величину застави ...
І отримати відповідь в двох фразах , а не посиланням мене до вивчення теорії
2 Як правило , знаючи мене , мені дають відповідь спираючись на ті фактори які мають найбільший вплив на вирішення цього питання ( як правило це фактори які на 70 % впливають на вирішення цього питання ) , остальних 30 % я завжди залишаю на поталу фахівцям так як те що вони знають згідно власної підготовки і навиків - мені може бути ніколи не потрібно , тому цими речами голову собі я не забиваю
3 Ваш ображений тон , показує що аргументів Вам не вистарчає , але останнє слово Ви вирішили залишити за собою - Ваше право , але де ще як не на форумі , де всі сховались за ніками не спробувати навіть задаючи дурні запитання отримати розумні відповіді . Просто потрібно вміти фільтрувати.

Ув-й Будивельник, зачем же Вы, получив "пояснення на Ваш хлопський розум", суётесь со своими объяснениями о работе банковских учреждений :?: :twisted: (извините за тон, но сложно сдержаться).
Ваши знакомые, случаем, не в КБ "Днистер" працювалы?
Или Вам просто забыли рассказать о схеме создания прибанковских экспертных компаний, к-е оценивали залоги по недвиге так, что клиент получал в кредит сумму денег, равную цене недвиги+средства на оформление сделки+деньги на ремонт???
Tugarin Zmej

Повідомлення Додано: Вів 31 сер, 2010 15:39

budivelnik написав:
bolex написав:
Oven написав:
bolex написав:

З самого початку підпис був більш розлогим і ци цифри були нижньою границею діапазонів , так що це цифри від .... + так само в підписі стояло що це ціни в місцевостях де присутнє нове будівництво.

Да, однако…..
Продам дом, Одесса, 8 ст.Б.Ф., Новобереговая.
> Уникальное предложение в ОДЕССЕ !!! > > Стиль жизни "YACHTING STYLE". > > Коттедж яхтсмена с местом швартовки яхты в яхтклубе на Фонтане - самое элитное место в Одессе!!! > > Предлагается 3-х этажный коттедж в тихом элитном поселке яхтсменов на 8 станции Большого Фонтана
Тел: (048) 7981318, (093) 5910741
Сайт: moya-kvartira.illion-ua.com invest_centr@ukr.net
Цена: 3 015 у.е. за кв.м.
Oven

#<1 ... 18821883188418851886 ... 2815>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор