Когда начнется обвал нереалных цен на жилье в Киеве? (2010)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 18841885188618871888 ... 2815>
Повідомлення Додано: Вів 31 сер, 2010 15:57

bolex написав:
Oven написав:Дача расположена в очень живописном месте, заповедная зона, сосны на участке. 2008г. в с/т "Полесье". 160 кв.м, 2 эт, 5 комнат, 2 с/у. Газ, свет - вдоль участка. 8 соток . Возможность увеличить участок.
Тел: (096) 8578758, (066) 4955057
Алла Цена: 55 000 у.е. 343 у.е. м/кв.
http://fn.ua/view.php?ad_id=57703

Этому недострою - и такая цена ??? В него надо волжить еще столько же чтобы оно стало домом. Особенно умиляет "2 с/у", которые существуют, судя по фото, только на бумаге.

Підтримую , тут видно що побудована тільки коробка , а в моїх кошторисах вартість коробки становить 30-40 % від кінцевої вартості будинку , так що докладуть в нього ще з 300-400 , от тоді й буде нормальним як по вигляду так і по ціні.
Такий простий приклад - зовнішня штукатурка з утепленням приблизно 20 доларів за квадрат - 400 квадратних метрів зовнішніх стін - 8000 доларів , далі вікна їх потрібно демсь 25 кв м , всі фігурні коштують в 1,5-2 рази дорожче від стандртних - отже ще 3000 - 4000 доларів( це вже приблизно + 80 доларів до квадрату ) і так потихеньку й назбираємо :D
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2989 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 31 сер, 2010 16:00

Oven написав:
budivelnik написав:
Понятно, спасибо. Вы спутали понятие стоимость строительства и цены

Це не я сплутав , це Ви :D
Я ж відразу кидав ссилочку на гілку:
Ціна будівництва і все що з цим повязано

А ціна продажу може бути будь-якою , навіть в тому дачному будиночку де ціна 343 за квадрат , у разі якщо коло нього Прокурор міста участок купить , ціна легенько один нолик додасть
з 343 до 3430 :D ,
а все тому що у прокурора є зами і той хто буде на дачці найближче , той буде найкоханішим замом :D :D

Да не цена строительства!!!!
Стоимость/вартість - строительства/будівництва. Цена у продукта на продаже!

http://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%A6%D1%96%D0%BD%D0%B0
Ціна
Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до: навігація, пошук
Ціна́ — фундаментальна економічна категорія, яка означає кількість грошей, за яку продавець згоден продати, а покупець готовий купити одиницю товару. Ціна певної кількості товару складає його вартість, тому правомірно говорити про ціну як грошову вартість одиниці товару.

Давайте не шукати бліх і не викручуватись , тим більше коли не праві.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 31 сер, 2010 16:02

budivelnik написав:
Oven написав:
budivelnik написав:
Понятно, спасибо. Вы спутали понятие стоимость строительства и цены

Це не я сплутав , це Ви :D
Я ж відразу кидав ссилочку на гілку:
Ціна будівництва і все що з цим повязано

А ціна продажу може бути будь-якою , навіть в тому дачному будиночку де ціна 343 за квадрат , у разі якщо коло нього Прокурор міста участок купить , ціна легенько один нолик додасть
з 343 до 3430 :D ,
а все тому що у прокурора є зами і той хто буде на дачці найближче , той буде найкоханішим замом :D :D

Да не цена строительства!!!!
Стоимость/вартість - строительства/будівництва. Цена у продукта на продаже!

http://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%A6%D1%96%D0%BD%D0%B0
Ціна
Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до: навігація, пошук
Ціна́ — фундаментальна економічна категорія, яка означає кількість грошей, за яку продавець згоден продати, а покупець готовий купити одиницю товару. Ціна певної кількості товару складає його вартість, тому правомірно говорити про ціну як грошову вартість одиниці товару.

Давайте не шукати бліх і не викручуватись , тим більше коли не праві.

а как вы определили, что я не прав, а вы правы?
Oven

Повідомлення Додано: Вів 31 сер, 2010 16:04

budivelnik написав:
Tugarin Zmej написав:
budivelnik написав:
1.раз вам до «одного місця» банковское дело рассуждайте о том, что вам ближе.
2.первый пункт поставил крест на остальных.

1 Шановний , мені особисто не подобається коли хтось за дві хвилини пробує навчите мене тому що я вчив 5 років в інституті і 20 на роботі , тому я ніколи не вдаюсь і не влажу в конкретні деталі роботи людей яким довіряю , мені достатньо задати їм запитання типу
Поясни мені на хлопський розум як Ви визначаєте величину застави ...
І отримати відповідь в двох фразах , а не посиланням мене до вивчення теорії
2 Як правило , знаючи мене , мені дають відповідь спираючись на ті фактори які мають найбільший вплив на вирішення цього питання ( як правило це фактори які на 70 % впливають на вирішення цього питання ) , остальних 30 % я завжди залишаю на поталу фахівцям так як те що вони знають згідно власної підготовки і навиків - мені може бути ніколи не потрібно , тому цими речами голову собі я не забиваю
3 Ваш ображений тон , показує що аргументів Вам не вистарчає , але останнє слово Ви вирішили залишити за собою - Ваше право , але де ще як не на форумі , де всі сховались за ніками не спробувати навіть задаючи дурні запитання отримати розумні відповіді . Просто потрібно вміти фільтрувати.

Ув-й Будивельник, зачем же Вы, получив "пояснення на Ваш хлопський розум", суётесь со своими объяснениями о работе банковских учреждений :?: :twisted: (извините за тон, но сложно сдержаться).
Ваши знакомые, случаем, не в КБ "Днистер" працювалы?
Или Вам просто забыли рассказать о схеме создания прибанковских экспертных компаний, к-е оценивали залоги по недвиге так, что клиент получал в кредит сумму денег, равную цене недвиги+средства на оформление сделки+деньги на ремонт???

1 Я 13 років працював з Промінвестом і навіть під час рейдерської атаки на нього мої платежі не затримувались більше як на три дні , за виключенням одного тижня коли банк був повністю паралізований , жодної моєї копійки в банку не пропало
2 Я 7 років працював і працюю з Електроном ( сьогодні Фольксбанк ) - жодної затримки платежів під час кризи , овердрафт правад під 24 % річних - без проблем , кредити моїм клієнтам навіть в серпні 2008 під 13,5 % - без проблем , умови по отриманню кредитів - такі як я описував вище , реструктуризація для моїх клієнтів - без проблем , одна в лютому 2009 - збереженням відсоткових ставок і зменншення платежів по тілу кредиту в 5 разів , друга в березні 2010 - з розтягуванням кредиту на максимально можливий термін для позичальника ( обмеження досягнення 60 років ) так само з збереженням відсоткових ставок , оплата за дві реструктуризації - 500 грн

Так що як в мене так і в тих з ким я працюю - все нормально , отже вибирайте собі оточення самостійно :D

за моє оточення не хвилюйтесь... :lol:
хвилюйтесь ліпше за нерухомість, виставлену на банківських сайтах банків, з якими Ви працюєте:
http://www.volksbank.ua/page/ua/zastava/
http://bank.pib.com.ua/pledge/

можу привести ще купу банківських сайтів, але Ви з оточенням вже визначилися (я не кепкую)...
Tugarin Zmej

Повідомлення Додано: Вів 31 сер, 2010 16:04

а как вы определили, что я не прав, а вы правы?

Скористався вікіпедією , так як я не філолог , так от там ціна і вартість - тотожні поняття і це видно у визначенні яке я привів.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 31 сер, 2010 16:05

Oven написав:Давайте так, во первых будивельник пишет о цене за метр квадратный объекта, вы понимаете, что цена это, что-то одно, а стоимость строительства, это, что-то совсем другое? Что такое «приличного качества» - нет такого критерия, если вам интересно как наши сограждане строят и какая стоимость строительства, почитайте: http://www.stroimdom.com.ua/forum/index.php

Когда я говорю "стоит" - я имею в виду "стоит построить". Цену продажи в этом случае я не рассматриваю, но подразумевается что оно не будет дешевле стоимости строительства. Поскольку цель строительства - это не "фиксить убытки".

А приличное качество - сугубо личный критерий. Потому что всякие "бизнес-класс", "элит-класс" или "эконом-класс" - это на 90% не качество, а толщина кошелька. Если есть какие-то критерии для обсуждения качества - охотно посмотрю, но перекапывать еще один форум для этого нету времени ...
bolex

Подякував: 1902 раз.
Подякували: 1509 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 31 сер, 2010 16:05

Re: Лед тронулся

romigor написав:Продажи жилой недвижимости увеличатся на 30-40% уже в этом году
Размер текста:

Об этом сегодня во время пресс-конференции сообщил управляющий директор одного из агентств недвижимости Михаил Артюхов. По его словам, структура спроса на первичные объекты недвижимости есть.

"Сегодня на рынке недвижимости 900-1200 сделок ежемесячно. По первичной недвижимости – 250-300 сделок. Спрос есть. Продажи жилой недвижимости увеличатся на 30-40% уже в этом году", - сказал М. Артюхов.

Будетдаражать :D

А молитвы то эти по этому поводу:
С 1 по 31 июля 2010 года в 10 административных районах Киева было совершено 768 сделок купли/продажи квартир на вторичном рынке и 211 продано в недостроенных домах

С 1 по 31 августа 2010 года по 10 административным районам Киева было совершено 707 сделок купли/продажи квартир на вторичном рынке и 199 продано в недостроенных домах

Т.е. Август хуже Июля, традиционно самого застойного месяца. В Августе же наоборот всегда все начинало аживать, бо студенты едут итп.
Андрей_В

Подякував: 5 раз.
Подякували: 475 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 31 сер, 2010 16:07

На рынке недвижимости Украины с учетом падения курса гривны, ожидается не обвал, а полный провал. Тенденцию к дальнейшему удешевлению жилья на ближайший год признает большинство экономических аналитиков. Они расходятся только лишь в оценках величины падения. Так, по их мнению, падение цен на квартиры будет колебаться от 10% до 25%.

По данным Консалтинговой компании "SV Development", квартиры в некоторых новостройках Киева могут подешеветь на 10-15% из-за финансовых проблем собственников жилых объектов.

Е, даже девелопмент раздуплился :lol:
Андрей_В

Подякував: 5 раз.
Подякували: 475 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 31 сер, 2010 16:12

sashaa250174 написав:Вот прикол как изощряються :D

Старая объява:
* цена: $ 150 000 (торг) / 1 786 $ за м2
* коммерческая недвижимость
* площадь: 84.00 / 0.00 / 0.00 м2

Сегодня её по новому кидают(после того как объект уже болше двух лет продаёться
:shock: ):
* цена: $ 125 000 (торг) / 1 389 $ за м2
* ПРОДАЖА МАГАЗИНА
* площадь: 90.00 / 0.00 / 0.00 м2

От куда взялось 6 метров непонятно !

Балкон пристроили, чтоб покурить\кофе попить :)
Art.UA

Повідомлення Додано: Вів 31 сер, 2010 16:12

Oven написав:
вы я вижу привередливый. Поторгуйтесь, может быть, вам уступят. Поищите сами.
Вот с ремонтом…….
Вышгородский р-н.
Ростисное, 45км от Киева, дом 100м, стеклопакеты, цоколь-кухня, прихожая, 1 этаж-2 комнаты, коридор, с/у, мансарда 30м, элэнергия, скважина с насосной станцией, канализация, твердотопливный котел, бойлер, участок 6 соток с возможностью расшмрения, 38000 у.е.торг. 0632332694
Тел: (099) 4971605, (098) 3044782
Алла Цена: 38 000 у.е. fn.ua/view.php?ad_id=213386

Вот они и есть, те самые 3000 грн за квадрат. Кстати, домик тоже не совсем достроен. Наружной отделки нет и внутрення видимо незакончена ...
bolex

Подякував: 1902 раз.
Подякували: 1509 раз.

Профіль

#<1 ... 18841885188618871888 ... 2815>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор