Если бы знать, что это за 6500 сделок за пол года. Сей час начнут кричать, что это купля – продажа, а ведь тут может «сидеть», что угодно - наследство, завещание, дарственная, переуступка и т.д.
1 Мінюст розводить по різним позиціям купівлю/продаж і спадок /дарування 2 Щоб Вам було більш зрозуміло , то при 3 млн мешканців Києва і тривалості життя 62 роки , на протязі пів року померло приблизно 3 млн / 62 роки / 2 =24 000 осіб , всі вони були власниками житла і їх житло чи через дарування чи через спадок передано їх нащадкам , таким чином навіть при нульовій кількості продаж буде 4 000 в місяць дарування/спадщини тільки для Києва. 3 Як бачите через механізм спадщини в рік в Києві перерозподіляється приблизно 4 000 х 12 місяців х(15- 20) кв м =720 000 - 960 000 кв м , що практично дорівнює кількості новозбудованного в місті
Вы, как обычно, неправильно считаете и напрасно усложняете. Некорректно утверждать, что ежегодно умирает 1/62 населения. Вам надо как минимум ссылаться на распределение населения по возрастным категориям, т.к. в зависимости от соотношения молодого и пожилого населения реальный показатель может быть существенно выше или ниже 1/62. А для ваших калькуляций следовало просто взять статистику смертности за предыдущие годы.
а теперь расскажите, каким образом при 145 тыс договоров по Украине в год Киев делает 48 тыс в год (~33%) при кол-ве населения около 7%.
1 Не все житло передається в спадщину , частина проходить через варіант купівлі продажу 2 Не всі квартири є приватизованими , тому частина не проходить через нотаріуса , при цьому у того хто проживає в цій квартирі кількість квадратних метрів автоматично збільшується.
к чему это? мы начали говорить про договора дарения, вы вывели цифру в месяц - 4000 договоров по Киеву, к чему эти детские отмазки - напишите, что ошиблись, я пойму.
Ніколи не думав що на економічних форумах процвітає таке невігластво в юридичній царині.
1 Коли йде приватизація як записується квартира Правильно власність розподіляється між всіма власниками які були прописані в квартирі на момент приватизації
2 Коли один з власників помирає ,або якимось шншим чином пробує розпорядитись своїм майном що стається з його часткою Проходить операція по зміні власника шляхом дарування через заповіт , або шляхом продажу якщо власник сам це захотів зробити .
3 А що чи хто завіряє операцію переходу власності Нотаріус
Тому
а) - скільки було власників - стільки було угод зміни власності
б) - кількість квартир не дорівнює кількості власників , бо у лдної квартири може бути кілька рівноправних власників
Такщо в іституті навіть факультативні лекції потрібно було відвідувати , а не тільки профільні.
Oven написав: Хочу уточнить, в месяц в Киеве умирает 4000, есть такая статистика? Я раньше не интересовался. Не все они были собственниками жилья, а то у вас, больно много выходит 4000 сделок в месяц по Киеву, это раз в десять больше статистики сделок.
Смертность в Киеве меньше рождаемости, а рождается в среднем 100 детей в день, значит смертность меньше 3000 в месяц, из них очень мало одиноких собственников, как правило в квартире кто-то еще живет, так что реально в Киеве не более 1000 "чистых" наследств в месяц.
Если есть 1000 наследств, то они есть в общей статистике сделок по Киеву? Получается за последнее время продаж ноль, все идет обычное перенаследование.
Завжди дарування/спадщина і купівля/продаж йшли по різним графам 2006-2008 - 330 000 і 150 000 2009 ______240 000 і 150 000 В 210 цифри думаю будуть майже аналогічні 2009 , тобто : 2010______220 000 і 150 000
Это в год по Украине? 2009, 240000 это наследство, а 150000 это продажи?
240 000 - це продажі , а 150 000 - це дарування/спадок
а теперь расскажите, каким образом при 145 тыс договоров по Украине в год Киев делает 48 тыс в год (~33%) при кол-ве населения около 7%.
1 Не все житло передається в спадщину , частина проходить через варіант купівлі продажу 2 Не всі квартири є приватизованими , тому частина не проходить через нотаріуса , при цьому у того хто проживає в цій квартирі кількість квадратних метрів автоматично збільшується.
к чему это? мы начали говорить про договора дарения, вы вывели цифру в месяц - 4000 договоров по Киеву, к чему эти детские отмазки - напишите, что ошиблись, я пойму.
Ніколи не думав що на економічних форумах процвітає таке невігластво в юридичній царині. 1 Коли йде приватизація як записується квартира Правильно власність розподіляється між всіма власниками які були прописані в квартирі на момент приватизації 2 Коли один з власників помирає ,або якимось шншим чином пробує розпорядитись своїм майном що стається з його часткою Проходить операція по зміні власника шляхом дарування через заповіт , або шляхом продажу якщо власник сам це захотів зробити . 3 А що чи хто завіряє операцію переходу власності Нотаріус
Тому а) - скільки було власників - стільки було угод зміни власності б) - кількість квартир не дорівнює кількості власників , бо у лдної квартири може бути кілька рівноправних власників
Такщо в іституті навіть факультативні лекції потрібно було відвідувати , а не тільки профільні.
ARPA Real Estate cнова зажигает. Внимание: на рынке замечен "отложенный спрос"
...По данным компании, 45% потенциальных покупателей сегодня готовы инвестировать в строящееся первичное жилье при условии, что дом готов более чем на 75%, при этом доступно, как минимум, среднесрочное ипотечное кредитование, а годовой семейный доход составляет около 400 тыс. гривень в год.
Артюхов отметил, что наличие таких условий позволят потенциальному покупателю приобрести новую квартиру, в том числе в одном из престижных районов столицы.
Если семья столько зарабатывает, она (семья) и без кредита может купить себе квартиру.
Вопросы к аналитикам ARPA 1) 45% - это какое кол-во людей/семей - выборка из 2, 3-х семей ?
2) сколько домохойзяйств в Украине имеет такой доход и кто из них составляет часть "отложенного спроса"
Аналитики хреновы...
Или Вам невдомек, что существуют строительные компании, принадлежащие владельцам банков, к-е продолжают и сегодня их кредитовать
1 Виключення з правила тільки підтверджує загальне правило 2 По Вашому виходить що банкіри такі самі лохи як і будівельники , одні вкладають кошти на склад , а другі кредитують перетворюючи кеш в бетонометри
Так що дивіться ширше , якщо банки кредитують свої структури , то напевно вони бачать як отримати при цьому прибуток , якщо не кредитують , то звідки кошти на будівництво у будівельників які вже 2 рік в кризовій ситуації . Якщо ж у будівельників є в наявності кошти щоб працювати на склад , то надіятись Вам на те що у них виникнуть проблеми як на мене не варто і безперспективно .
Так що залишився тільки один варіант а - банки не кредитують б- у будівельників власних коштів не має в - будують виключно за рахунок коштів які отримують від населення , а від населення будівельники можуть отримати кошти виключно щось продавши і явно що товаром який продають будівельники є не памперси
1. ответы общими фразами типа этой не делают Вам чести.
2. а из этого пункта видно, что Ваши друзья-знакомые из банков дают Вам ровно столько информации, сколько им нужно для того, чтобы Вы у них обслуживались и приводили к ним своих покупанов...
да, банки знают как получить прибыль и даже на падающем рынке недвиги... но не все яркий тому пример - Ваш же Фольксбанк, к-й за полгода списал в убытки почти 20% уставного капитала (я по этому поводу вчера задавал Вам 2 раза вопрос, - Вы проигнорировали... третий раз не задаю). Можете с Пивденным сравнить... Просто Фолькс - иноземцы, привыкшие соблюдать законы...
Новый вопрос к Вам - что-нибудь про фонды финансирования строительства слыхали???
Судя по ветке, здесь очень много умных и экономычески подкованных людей. Я не разбираюсь в экономике, поэтому прошу знающих людей разжевать мне :
1. почему стоимость квадрата в новых больших квартирах дешевле квадрата в старых и маленьких квартирах? (Лично меня душит жаба платить 750 за убитую хрущевку, где нужно делать капитальный ремонт, если есть 550 в жилом новострое, где нужно делать аналогичный ремонт. Лично меня от покупки второго останавливает только большая конечная сумма в новострое.)
2. Почему самые малелькие единички намного дороже трешек одного временного отрезка постройки(900-1000 за квадрат против 750-800).
3. Почему аккуратно с понедельника все продавцы накинули по 1000-2000 до цены?
спасибо за умные ответы (большая просьба обьяснить доступными для меня терминами)
Ніколи не думав що на економічних форумах процвітає таке невігластво в юридичній царині. 1 Коли йде приватизація як записується квартира Правильно власність розподіляється між всіма власниками які були прописані в квартирі на момент приватизації 2 Коли один з власників помирає ,або якимось шншим чином пробує розпорядитись своїм майном що стається з його часткою Проходить операція по зміні власника шляхом дарування через заповіт , або шляхом продажу якщо власник сам це захотів зробити . 3 А що чи хто завіряє операцію переходу власності Нотаріус
Тому а) - скільки було власників - стільки було угод зміни власності б) - кількість квартир не дорівнює кількості власників , бо у лдної квартири може бути кілька рівноправних власників
опять хамите - по другому общаться не умеете?
1) покажите мне, где я оспариваю вышеприведенные вещи? где я говорю про кол-во квартир ?- это вы свели к квадратным метрам
2) еще раз - вы написали: 4000 договоров дарения (ДД) в месяц * 12 = 48 000 ДД в год по Киеву.
статистика говорит - 145 000 ДД по Украине
[голосом диктора ] Внимание вопрос: как 7% сделало (делает) 33% от общего кол-ва договоров?
Если бы знать, что это за 6500 сделок за пол года. Сей час начнут кричать, что это купля – продажа, а ведь тут может «сидеть», что угодно - наследство, завещание, дарственная, переуступка и т.д.
1 Мінюст розводить по різним позиціям купівлю/продаж і спадок /дарування 2 Щоб Вам було більш зрозуміло , то при 3 млн мешканців Києва і тривалості життя 62 роки , на протязі пів року померло приблизно 3 млн / 62 роки / 2 =24 000 осіб , всі вони були власниками житла і їх житло чи через дарування чи через спадок передано їх нащадкам , таким чином навіть при нульовій кількості продаж буде 4 000 в місяць дарування/спадщини тільки для Києва. 3 Як бачите через механізм спадщини в рік в Києві перерозподіляється приблизно 4 000 х 12 місяців х(15- 20) кв м =720 000 - 960 000 кв м , що практично дорівнює кількості новозбудованного в місті
Вы, как обычно, неправильно считаете и напрасно усложняете. Некорректно утверждать, что ежегодно умирает 1/62 населения. Вам надо как минимум ссылаться на распределение населения по возрастным категориям, т.к. в зависимости от соотношения молодого и пожилого населения реальный показатель может быть существенно выше или ниже 1/62. А для ваших калькуляций следовало просто взять статистику смертности за предыдущие годы.
Я завжди старався пояснити форумчанам що спочатку потрібно розібратись з питанням в принципі , а вже потім його уточнювати і деталізувати .
Так в середньому смертність в Україні буде коливатись в якихось межах навколо цифри в 1/62 від населення , прості приклади від держкомстату
рік ____народилось ___померло__померло в Києві
2005__426085______781964_______30075
2006__460368______758093_______29920
2007__472657______ 762877______31111
2008__510588______ 754462______30067
2009__ 512526______706740______28292
Новый вопрос к Вам - что-нибудь про фонды финансирования строительства слыхали???
1 Один з способів уникнути афер а-ля еліта центр . 2 Фонд фінансування будівництва не більше і не менше - спосіб профінансувати будівництво шляхом залучення коштів населення , тобто це просто один з видів продажу квадратних метрів населенню в ще не збудованих обєктах . Як на мене то що продавати готове житло , що отримувати фінансування від кінцевого споживача під час будівництва - все одно і там і там присутні гроші кінцевого споживача , а це значить що житло купують і за ці гроші будують .
опять хамите - по другому общаться не умеете? 1) покажите мне, где я оспариваю вышеприведенные вещи? где я говорю про кол-во квартир ?- это вы свели к квадратным метрам
Шановний , якщо у Вас складності з сприйняттям , то це не мої , а Ваші проблеми , я відразу у своїх перших повідомленнях на цю тему все звів до квадратних метрів а не до кількості квартир .
Якщо Вам це так важко зрозуміти , і Вам хочеться поговорити , то на жаль я Вам в цьому не помічник . Не люблю товкти воду в ступі і вишукувати на загальних площадках четвертий знак після коми .
1 Ви згодні чи ні що в Києві щомісячно помирає 2500 осіб ( уточнення , тому що спеціально заліз в Держкомстат щоб отримати офіційну інформацію і надав її постом вище )
2 Ви згодні , що якщо людина є власником житла і помирає , то його власність переходить або в дохід держави у випадку якщо на протязі здається пів-року ніхто не висуне звоїх претензій на цю власність , або у спадщину і ці угоди будуть завірені нотаріально .
У Вас два запитання і два типи відповідей так або ні .
Все інше лірика і говорильня.