|
Цены на недвижимость: резкий, или плавный обвал? |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Пон 04 жов, 2010 12:28
prolog написав:"...Риелторы крупных городов Украины остаются без работы. Сокращение количества агентств недвижимости в некоторых областях, по сравнению с сентябрем этого года, составляет 50-60%. Вместе с тем, в ряде регионов агентства не закрываются, а "уплотняются". Об этом корреспонденту 11 сообщили игроки рынка.
Этой статье 2 года.
-
mortimer
-
-
- Подякував: 2441 раз.
- Подякували: 2808 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 04 жов, 2010 12:31
mortimer написав:prolog написав:"...Риелторы крупных городов Украины остаются без работы. Сокращение количества агентств недвижимости в некоторых областях, по сравнению с сентябрем этого года, составляет 50-60%. Вместе с тем, в ряде регионов агентства не закрываются, а "уплотняются". Об этом корреспонденту 11 сообщили игроки рынка.
Этой статье 2 года.
да, статья ровесница процесса )
-
prolog
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 04 жов, 2010 12:42
prolog написав:mortimer написав:prolog написав:"...Риелторы крупных городов Украины остаются без работы. Сокращение количества агентств недвижимости в некоторых областях, по сравнению с сентябрем этого года, составляет 50-60%. Вместе с тем, в ряде регионов агентства не закрываются, а "уплотняются". Об этом корреспонденту 11 сообщили игроки рынка.
Этой статье 2 года.
А я перепугался, что риэлторы опять в загоне. 
-
mortimer
-
-
- Подякував: 2441 раз.
- Подякували: 2808 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 04 жов, 2010 12:43
Sallivan написав:Ambi написав:budivelnik написав: Глянув би я на Вашу традиційну вихованність після півтора року спілкування один проти всіх + десяток-другий неадекватів , які зявляються як гриби після дощу пачками щомісяця і кричать : ж***
Вас никто не заставляет приходить сюда и общаться полтора года с этими людьми.......
А что ему делать? Работы нет, стресс давит неумолимым прессом. А здесь есть возможность убежать от проблемы, сделать вид, что все хорошо. И даже иногда почувствовать себя сильно умным (попутно придумав, что все остальные - неадекваты), - ай да я, никто такие полотна с цифрами не выкладывает, а я все рекорды бью. Банальная попытка спрятаться от реальности. Только реальность эта не на форуме, и не у компьютера, а там, за окном, - где квартиры никто не берет, где все индексы преодолели фазу "отрицания" и "возрата к норме" и уверенно движутся к капитуляции, где дорожают коммунальные платежи и вводят налоги на квадратные метры, где инвесторы массово покидают рынок, где риелторы и девелоперы разоряются один за другим. Конечно, он нервничает, а как иначе?
1 На відміну від основної маси теоретиків я практик і крім всього іншого ще й працюю - будуючи .
2 29-09-2010 львівська влада вирішивши зробити добру міну при поганій грі дозволила здавати збудоване житло в приватному секторі до 500 кв м без моря папірців і я цим обовязкова постараюсь скористатись , для цього на протязі двох місяців потрібно всього добудувати сходову клітку до 350 кв м вже збудованих і в мене чарівним чином на кінець 2010 вигулькне три трьохкімнатних і чотири гаражі до продажу
3 Яка буде в них ціна , я ще не знаю , але прогнозую що гаражі підуть по 500-600 доларів квадрат , а житло по 700 доларів квадрат , як тільки в мене на руках будуть документи ( прогнозовано 15 грудня ) я відразу повідомлю Вас про ціни і умови , а також про пропозиції покупців .
4 А поки що нервуйтесь чекаючи обвалу при повній стабілізації цін на рівні березня 2009
Розповідайте про проблеми в заповіднику і мрійте про купівлю житла по 300-800 в Києві
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Пон 04 жов, 2010 12:57
budivelnik
снижение цен.....может не заметить только Слепой или откровенный Загонщик.....
1500 т уё...в центре ком помещения.....
квартиры 1 комн 19-23 т уё и всё с торгом.....
вы простите все ваши доводы малость смешны....смотрите на вещи реально......
-
самурай
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 04 жов, 2010 13:02
mortimer написав:prolog написав:mortimer написав:prolog написав:"...Риелторы крупных городов Украины остаются без работы. Сокращение количества агентств недвижимости в некоторых областях, по сравнению с сентябрем этого года, составляет 50-60%. Вместе с тем, в ряде регионов агентства не закрываются, а "уплотняются". Об этом корреспонденту 11 сообщили игроки рынка.
Этой статье 2 года.
А я перепугался, что риэлторы опять в загоне. 
у нас новшество...риэлторы начали брать % с продавцов  таки движемся к цивилизации 
-
самурай
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 04 жов, 2010 13:09
самурай написав:budivelnik
1500 т уё...в центре ком помещения..... квартиры 1 комн 19-23 т уё и всё с торгом.....
Зниження цін може побачити тільки теоретик який користується виключно спостереженнями за індексами .
Так як індекси - це середня температура по лікарні , то не має нічого дивного що той не-ліквід який цінився високо в епоху доступних кредитів на сьогодні дійсно обвалився десь так відсотків на 20-30 , що в сукупності з подорожчанням якісного житла ( а такого на ринку не більше 30% від загальної маси ) десь на 20% - дало можливість намалювати падіння індексу на 15% з березня 2009
Після цього в мене запитання
Ви хочете жити в гімняній квартирі з ціною мінус 30% до нормальної
Якщо так - то на Вашій вулиці свято , і можливо це свято і далі збільшиться ще на 10 % , а от для тих кого влаштовує тільки якісне житло - свято минуло в 2009 році .
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Пон 04 жов, 2010 13:16
budivelnik написав:самурай написав:budivelnik
1500 т уё...в центре ком помещения..... квартиры 1 комн 19-23 т уё и всё с торгом.....
Зниження цін може побачити тільки теоретик який користується виключно спостереженнями за індексами . Так як індекси - це середня температура по лікарні , то не має нічого дивного що той не-ліквід який цінився високо в епоху доступних кредитів на сьогодні дійсно обвалився десь так відсотків на 20-30 , що в сукупності з подорожчанням якісного житла ( а такого на ринку не більше 30% від загальної маси ) десь на 20% - дало можливість намалювати падіння індексу на 15% з березня 2009 Після цього в мене запитання Ви хочете жити в гімняній квартирі з ціною мінус 30% до нормальної Якщо так - то на Вашій вулиці свято , і можливо це свято і далі збільшиться ще на 10 % , а от для тих кого влаштовує тільки якісне житло - свято минуло в 2009 році .
как всегда веселите форумчан?
в этой стране к нормальному жилью можно отнести сталинки, да дома которые строили для номенклатуры. А то, что строят с 2000 х - это и есть то жильё о котором вы написали так не лестно. То есть - сколько строители не строят - качественного жилья больше не становится!
-
Oven
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 04 жов, 2010 13:28
Oven написав:budivelnik написав:самурай написав:budivelnik
Зниження цін може побачити тільки теоретик який користується виключно спостереженнями за індексами . Так як індекси - це середня температура по лікарні , то не має нічого дивного що той не-ліквід який цінився високо в епоху доступних кредитів на сьогодні дійсно обвалився десь так відсотків на 20-30 , що в сукупності з подорожчанням якісного житла ( а такого на ринку не більше 30% від загальної маси ) десь на 20% - дало можливість намалювати падіння індексу на 15% з березня 2009 Після цього в мене запитання Ви хочете жити в гімняній квартирі з ціною мінус 30% до нормальної Якщо так - то на Вашій вулиці свято , і можливо це свято і далі збільшиться ще на 10 % , а от для тих кого влаштовує тільки якісне житло - свято минуло в 2009 році .
как всегда веселите форумчан? в этой стране к нормальному жилью можно отнести сталинки, да дома которые строили для номенклатуры. А то, что строят с 2000 х - это и есть то жильё о котором вы написали так не лестно. То есть - сколько строители не строят - качественного жилья больше не становится!
Пробувати обізвати 600 000 будівельників - халтурщиками - теоретично можна , особливо коли не приводити конкретних цифр халтури .
Так просто взяли і вякнули - все фігня .
А що все
За 50 років побудовано приблизно 500 млн кв м ( це половина з того що є на сьогодні в державі ) і що вони масово падають  В них бідні люди мучаться
Ні , просто побудовано менше ніж Вам хотілося , але збільшити кількість будівництва шляхом викриків і звинувачень в неякісній роботі - навряд чи вийде .
Коротше
Пукнули в воду , а тепер насолоджуєтесь ароматом , але це Ваш пук і Ваш аромат і будівельники до цього відношення не мають.
ПС
Якщо навчитесь робити щось що буде без ремонту виконувати свої функції на протязі 50 років під нещадною експлуатацією , я Вам поаплодую , а поки що тренуйтесь на котиках.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Пон 04 жов, 2010 13:32
budivelnik
вы все время пишите, с полной уверенностью, что знаете все. Кто вам сказал, что кто-то хочет жить в новостройках - хотели, пока первопроходцы в них не пожили и не насладились по полной. А сталинки 50х годов до сих пор в цене и стоят дороже ваших новостроев.
-
Oven
-
-
-
-
-
-
|
+ Додати тему
|
Відповісти на тему