|
ЄВРОГАЗБанк - БАНКРОТ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: Суб 20 лис, 2010 16:11
liberazerate написав:Mirax написав:наполягали на заповненні анкети і видачі номерів всіх банківських рахунків які я маю в інших банках
Это во многих банках. Я просто не заполняю, 31-ю статью конституции еще никто не отменял.
Мабуть Ви мали на увазі статтю 32 Конституції: Стаття 32. Ніхто не може зазнавати втручання в його особисте і сімейне життя, крім випадків, передбачених Конституцією України.
Не допускається збирання, зберігання, використання та поширення конфіденційної інформації про особу без її згоди, крім випадків, визначених законом, і лише в інтересах національної безпеки, економічного добробуту та прав людини.
Так в законі про банки і банківську діяльність передбачене право банку вимагати таку інформацію, так що Конституція тут не порушується: Стаття 64. Обов'язок щодо ідентифікації клієнтів ... Банк має право витребувати, а клієнт зобов'язаний надати документи і відомості, необхідні для з'ясування суті діяльності, фінансового стану. У разі ненадання клієнтом необхідних документів чи відомостей або умисного подання неправдивих відомостей про себе банк відмовляє клієнту у його обслуговуванні. У разі наявності при здійсненні ідентифікації мотивованої підозри щодо надання клієнтом недостовірної інформації або навмисного подання інформації з метою введення в оману банк має надавати інформацію про фінансові операції клієнта спеціально уповноваженому органу виконавчої влади з питань фінансового моніторингу.
Інше питання, що збір цієї інформації є правом банку, а не його обов'язком, тобто банк може витребувати, а може і не витребовувати таку інформацію. Ніхто банк не заставляє витягувати з клієнта номери його рахунків у інших банках, просто у цього банка довгий ніс. Йому така інформація видалася важливішою за мої гроші, тому сосе своє право. liberazerate написав:Mirax написав:цей чмобанк, щоб свої права мені качати.
І не тільки цей.
Інші банки пропонують заповнити подібну анкету, але не наполягають на цьому, прочерку або навіть порожніх полів їм буває досить. Ніхто з інших банків, солідних і не дуже, не махав мені перед носом своїми правами.
-
Mirax
-
-
- Подякував: 872 раз.
- Подякували: 876 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 20 лис, 2010 22:34
Mirax написав:Мабуть Ви мали на увазі статтю 32 Конституції
Да. По-видимому я перепутал. Mirax написав:Інші банки пропонують заповнити подібну анкету, але не наполягають на цьому, прочерку або навіть порожніх полів їм буває досить. Ніхто з інших банків, солідних і не дуже, не махав мені перед носом своїми правами.
Я тоже ставлю прочерки в неинтересных мне полях. А Вас заставляли их заполнять информацией?
-
liberazerate
-
-
-
-
-
-
Додано: Нед 21 лис, 2010 00:12
Mirax, круто Вы их.
У меня аж зачесались руки от желания Вам поаплодировать. А что мне еще остается? У меня в руках нет денег- они на меня работают. Вы победили Еврогаз. Вам- мое уважение
Но емейл в банк решил бы все проблемы. Заметьте- написать туда емейл потребует времени не больше, чем постить на форуме.
-
Tries
-
-
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 2 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 21 лис, 2010 11:57
Tries, и что бы было?
-
liberazerate
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 22 лис, 2010 03:10
Было бы выяснение истины именно теми, кто заставил низшее звено банка спрашивать такую информацию.
-
Tries
-
-
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 2 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 07 гру, 2010 23:30
прочитал статистику по банку......при активах 3326 млн капиталл всего 188 млн.грн. И......0,5% резервов под кредиты:shock: Ой что то там мутится......
-
потерпевший
-
-
- Подякував: 83 раз.
- Подякували: 25 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 08 гру, 2010 11:40
потерпевший написав:прочитал статистику по банку......при активах 3326 млн капиталл всего 188 млн.грн. И......0,5% резервов под кредиты:shock: Ой что то там мутится......
а какой объм деп физиков? ФГ хватит?
-
J
-
-
- Подякував: 24 раз.
- Подякували: 329 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 08 гру, 2010 18:38
Банк маленький, ставки найвищі в Україні, обслуговування нормальне, % і депо поповняють і виплачують без пробем. Якщо не виходити за 150000, можна сміло ризикувати і заробляти
-
wolt450
-
-
- Подякував: 16 раз.
- Подякували: 407 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 08 гру, 2010 23:04
фонда хватит....но застолбился в этом банке только после падения ставок.пока продолжаю мониторинг.....но вот на счет смело рисковать-не был бы столь категоричен.а обслуживание согласен-нормалек!
-
потерпевший
-
-
- Подякував: 83 раз.
- Подякували: 25 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 09 гру, 2010 21:17