|
А нужны ли риелторы? |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Вів 14 гру, 2010 17:55
horrr написав:байстрюк
У вас ник явно соответствует содержанию мыслей в голове. Так превращать обсуждения в словесный понос нужно еще уметь.
Здесь пишут что черных риэлторов не существует.
А вы - Ющенко, огородик, ПИЛЮЁШЬ, Солженицын...
Шо попало.
-
horrr
-
-
- Подякував: 35 раз.
- Подякували: 105 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 14 гру, 2010 19:47
Juli324 написав:Взагалі то я не маклер, ні ріелтоор. Але оправдовуватись не буду. Я лише запитала поради. А от де мені писати, то це не вам вирішувати байстрюк. Взагалі то я не думала, що треба і історію розповідати. Я просто сказала, що випадки були з моїми знайомими. Але зараз не про них, а про мене. Я просто хочу купляти квартиру, але все таки не хочеться попастись на аферу. Треба якось легше реашувати на нових користуваів на гілці, а то Ви чомусь вирішили, що я засланий козачок. І що мені з того в чому моя вигода? Може вже трохи параноя у вас? Я просто питала поради. А всім користувачам які відгукнулись дуже дякую Вам. Консультувалась вже з юристами знайомими, тому постійно буду їм відсилати договори, щоб перевіряли.
Извините,девушка,если я что-то не то написал.Но я хотел защитить Вас от не обоснованно навешенного ярлыка"засланного риэлтора",но вижу что получилось по Черномырдину.
-
байстрюк
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 14 гру, 2010 20:05
Juli324 написав:Взагалі то я не маклер, ні ріелтоор. Але оправдовуватись не буду. Я лише запитала поради. А от де мені писати, то це не вам вирішувати байстрюк. Взагалі то я не думала, що треба і історію розповідати. Я просто сказала, що випадки були з моїми знайомими. Але зараз не про них, а про мене. Я просто хочу купляти квартиру, але все таки не хочеться попастись на аферу. Треба якось легше реашувати на нових користуваів на гілці, а то Ви чомусь вирішили, що я засланий козачок. І що мені з того в чому моя вигода? Може вже трохи параноя у вас? Я просто питала поради. А всім користувачам які відгукнулись дуже дякую Вам. Консультувалась вже з юристами знайомими, тому постійно буду їм відсилати договори, щоб перевіряли.
Если честно, то и в правду было похоже на загон. Но, поскольку моя вера в людей неистребима, держите копипасту: Дорогі мої, от почитав я всякі нерухомі форуми і почали у мене з'являтися сумніви у власній адекватності. Панове, хоч хто-небудь, поясніть мені навіщо вам потрібен ріелтор? Що він може зробити такого, чого не можете зробити ви самостійно, не особливо при цьому напружуючись?!
Ви не знаєте, які документи необхідні для оформлення угоди? Будь ласка:
Ви як покупець вибираєте нотаріуса. Зазвичай покупець ж платить всі (свої і продавця) податки та оплачує послуги нотаріуса. Від вас потрібні: - Паспорт та оригінал ідент. коду себе і чоловіка. - Гроші Від покупця потрібні: - Паспорт та оригінал ідент. коду обох подружжя (якщо є) - Оригінал правовстановлюючих документів (наприклад договір купівлі продажу) і витяг з БТІ засвідчує право власності (Уточнити у нотаріуса про всяк випадок!) - Довідка "про склад сім'ї" з паспортного столу в репі, в к-й написано що ніхто не прописаний (перевірити у паспортистки див. вище) - Довідки про відсутність заборгованості за воду, газ, електрику (Ці папірці до нотаріуса відношення не мають не вантажте його цим)
Ви не знаєте що таке правовстановлюючі документи? Будь ласка:
Квартира, будинок, ділянка є юридичними об'єктами. Їх існування та власності на них реєструється в держ. реєстрі. Поки об'єкт не зареєстрований в реєстрі він юридично не існує і, соотвтетственно, не можливі права власності на нього. Реєстрація це приймання будинку й офіційне присвоєння йому адреси та номерів квартирах. Права власності на квартири (пере) реєструються в держ. реєстрі. Права власності підтверджуються правовстановлюючими документами. Правовстановлюючі документи це: договір купівлі / продажу, дарування, постанову суду. У випадку договору купівлі / продажу його обов'язково потрібно завіряти у нотаріуса і необов'язково через агенство. Нотаріус несе юр. відповідальність. Агент Іван Іванич юр. відповідальності не несе і взагалі особа стороння 95.gif Які документи потрібно зібрати для угоди Вам скаже нотаріус. Агент Іван Іванич теж може сказати але попередньо йому це скаже нотаріус і агент Іван Іванич це вам відтворить з розумним виглядом.
Ви боїтеся, що квартира під заставою, в ній прописані кримінальники на відсидку і т.д.? Будь ласка:
Йдете в паспортний стіл даєте там цукерки / коньяк / грошей або по знайомству і говорите хочу купити квартиру за адресою ХХХ - цікавлюся хто прописаний, щоб не було несподіваних неповнолітніх, які відбувають термін і пр. сюрпризів. Як правило паспортистки йдуть назустріч навіть без дзвінка. Ну не пойдтут напружуйтеся зі знайомими, не велика проблема.
Власність. Раптові спадкоємці, чистота правовстановлюючих документів, відсутність арештів на об'єкт нерухомості - це все завдання нотаріуса. Нотаріус перевіряє по держ. реєстру хто власник і з яких документа і який нотаріус це регістри в минулому. Ви також можете попросити знайомого юриста злазити до реєстру і подивитися для вас.
Вас лякає сам момент оплати, передачі грошей і т.д.? Будь ласка:
Тут може бути кілька варіантів, обов'язково домовтеся про це з продавцем. 1) Продавець приходить зі своєю машинкою і сам перевіряє ваші долари. Це робиться в спеціальній кімнаті к-я є у всіх практикуючих нотаріусів. Потім з пачками ваших грошей в руках йдете в кабінет нотаріуса де продавець підписує договір купівлі продажу - квартира ваша. 2) Продавець не хоче сам перевіряти долари. Ви оформляєте всі документи, продавець підписує договір, але запис про угоду не вноситься до облікової книгу нотаріуса. Ви разом йдете в банк де вам рахують гроші (сплачує продавець). Повертаєтеся до нотаріуса і він вносить в облікову книгу запис про угоду. Квартира ваша.
Ви не знаєте як завершити угоду? Будь ласка:
Після оформлення у нотаріуса риссю в БТІ і реєструєте покупку на себе. Потім прописується якщо хочете. Потім йдете в газ / воду / електрика і переоформляє всі рахунки на себе.
Панове, поясніть мені, за що ви платите відсоток ріелтору, рівний неймовірной кількості середніх зарплат простого українця?! За те, що він перший відкопав інформацію про об'єкт і всіма, наявними у нього методами і засобами спробував приховати її від покупця? Не, я розумію, звичайно, що людина (група товаришів) доклав, при цьому, титанічні зусилля, виявив незвичайну винахідливість, витратив гроші і т.д. Але чому за це платите ви?
Не розумію ...
-
NEMO
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 14 гру, 2010 20:34
horrr написав:Здесь пишут что черных риэлторов не существует. А вы - Ющенко, огородик, ПИЛЮЁШЬ, Солженицын... Шо попало.
Я отвечал на фразу не о черных риелторах,а на фразу "ЗАЧЕМ вообще нужны эти все прилипалы-нахлебники-захребетники ??? Даже если бумажки лень собирать - пойдите в любую рядом с БТИ юрконтору - они вам за копейки всё сделают ! Rolling Eyes
Эх, люди-человеки Wink - сколько же ещё надо оставаться жертвами голодомора ???"читать надо внимательно.И про Ющенко я не вам писал.А то что вам было написано,уже кто то постарался и замазал белой краской.Девушка совета спрашивает,а вы её сразу определили"засланый риэлторами казачек".
-
байстрюк
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 14 гру, 2010 20:39
Juli324 написав:Консультувалась вже з юристами знайомими, тому постійно буду їм відсилати договори, щоб перевіряли.
Не в договорах проблема. Договора, как правило типовые и в них ничего особенного. В любого нотариуса они есть и вполне будут отвечать Вашим требованиям (если у Вас простая купля/продажа без каких либо отсрочек/росрочек/обменов/кредитов со второй стороной операции). Проблема в формировании необходимого перечня документов, которые нужны для операции + обратить внимание на сопутствующие факторы (один из которых это каким образом квартира досталась этим людям - очень много поможет узнать + продаёт хозяин или человек, представляющий его интересы, - здесь тоже собака зарыта).
-
vov4ick
-
-
- Подякував: 613 раз.
- Подякували: 430 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 14 гру, 2010 20:46
байстрюк написав:Я отвечал на фразу не о черных риелторах,а на фразу "ЗАЧЕМ вообще нужны эти все прилипалы-нахлебники-захребетники ??? Даже если бумажки лень собирать - пойдите в любую рядом с БТИ юрконтору - они вам за копейки всё сделают ! Rolling Eyes Эх, люди-человеки Wink - сколько же ещё надо оставаться жертвами голодомора ???"читать надо внимательно.И про Ющенко я не вам писал.А то что вам было написано,уже кто то постарался и замазал белой краской.Девушка совета спрашивает,а вы её сразу определили"засланый риэлторами казачек".
À la guerre comme à la guerre - гражданским тоже достается по ошибке))).
-
NEMO
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 14 гру, 2010 21:11
байстрюк написав:Я отвечал на фразу не о черных риелторах,а на фразу "ЗАЧЕМ вообще нужны эти все прилипалы-нахлебники-захребетники ??? Даже если бумажки лень собирать - пойдите в любую рядом с БТИ юрконтору - они вам за копейки всё сделают ! Rolling Eyes Эх, люди-человеки Wink - сколько же ещё надо оставаться жертвами голодомора ???"читать надо внимательно.И про Ющенко я не вам писал.А то что вам было написано,уже кто то постарался и замазал белой краской.Девушка совета спрашивает,а вы её сразу определили"засланый риэлторами казачек".
ну вот видите. можете писать внятно если захотите.... 
-
horrr
-
-
- Подякував: 35 раз.
- Подякували: 105 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 14 гру, 2010 22:59
horrr написав:ну вот видите. можете писать внятно если захотите.... 
Спасибо! В вашем возрасте я едва ли буду внятно писать(шутка).
-
байстрюк
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 15 гру, 2010 12:50
vov4ick а що саме вам не зрозуміло про слово Так? Ви не знаєте його значення?
Я б і сама рада вирішувати такі справи без ріелторів, але нажаль, у нас всі практично оголошення через ріелторів, вони захопили ринок майже весь і знаайти квартиру не через ріелтора практично не можливо. Тому вибирати не має з яких варіантів, на жаль. Звичайно мені ж не дуже хочеться віддавати тисячу доларів комусь, ну але....
-
Juli324
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 15 гру, 2010 13:23
Juli324
Вы сказали что Ваших знакомых так кинули. Я спросил "Так, это как?", т.е. я хотел, чтобы Вы рассказали при каких обстоятельствах Ваших знакомых кинули и на чём именно их нае..
-
vov4ick
-
-
- Подякував: 613 раз.
- Подякували: 430 раз.
-
-
Профіль
-
-
|