|
Организация рабочего пространства QUIK |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок цінних паперів, аналітика фондового ринку, покупка і продаж акцій, котирування і дивіденди, а також акції-неліквіди. Інтернет-трейдинг на фондовій біржі і брокерські послуги.
Додано: П'ят 17 гру, 2010 18:47
russ написав:Открытыие позиции подсчет это приблуда на QPILE написана? Поделись 
Да, на Qpile. Завтра "причешу" ее и выложу. Заодно узнаем, будет ли работать у других брокеров 
-
vvv
-
-
- Подякував: 91 раз.
- Подякували: 65 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 17 гру, 2010 18:49
Да, очень нада, а то самому лень такое писать 
-
russ
-
-
-
-
-
-
Додано: Суб 18 гру, 2010 12:02
вот же народ продвинутый  я текущие позиции и текущие цены в ексель ручками вбиваю, чтобы просчитывать ситуацию по позе на момент

-
unrokan_pff
-
-
-
-
-
-
Додано: Суб 18 гру, 2010 13:50
В excel і VBA в ньому можна робити все що завгодно. По суті крім квік маю ще один термінал
в який автоматично заносяться і розраховуються всі угоди (збиток прибуток комісії і т.д), розраховуються портфелі - в тому числі і віртуальні, будується графік розбіжності SP і UX і ще купа різних "фіч" для моєї фючерсної стратегії. Зараз роблю секцію яка вибиває меседж при пробої волатильності, каналу якоюсь з акцій з рз.
-
yaropolk
-
-
-
-
-
-
Додано: Суб 18 гру, 2010 15:56
Вот и я о том же... Вручную всё равно придёться что-то вбивать этого неизбежать.
Хотелось бы что бы всё было быстро и оперативно,
-
AEF
-
-
-
-
-
-
Додано: Суб 18 гру, 2010 16:15
russ написав:Да, это прога которая за котировками следит, чтоб можно работать и не упустить движение 
У меня есть под дневник, того же самого разработчика ...
Интересная прога выложи.
-
AEF
-
-
-
-
-
-
Додано: Суб 18 гру, 2010 17:02
AEF написав:У меня есть под дневник, того же самого разработчика ... Интересная прога выложи.
Того же самого разработчика это кого? 
-
russ
-
-
-
-
-
-
Додано: Суб 18 гру, 2010 18:29
masterslabs.com/ru
-
AEF
-
-
-
-
-
-
Додано: Суб 18 гру, 2010 20:13
AEF написав:http://www.masterslabs.com/ru/
Ну вообще-то TradingTickers это моя разработка  А у masterslabs я только пиарился 
-
russ
-
-
-
-
-
-
Додано: Суб 18 гру, 2010 22:37
Да ты шо, с какими людьми общаемся...
-
AEF