|
Здача в оренду проти депозиту в 2011 році |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: П'ят 07 січ, 2011 14:37
Укрсоцбанк в марте 2010 был ДЕПО 21.5% в грн. Успел застолбить на 2 года с капитализацией и возможностью пополнения.
Что могу точно утверждать, это то что 150 000 грн. дают 3500 грн. в мес. За все это время проценты не понизили, ограничили только сумму пополнения в мес , максимум 10 000 в мес.
-
kupava
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 07 січ, 2011 14:51
Буду объективным-недвига хороша тем,что кто вовремя в неё войдет и вовремя выйдет неплохо заработает.Сдача в аренду тоже кое что даст...возможно немало.Тут человеческий фактор играет большую роль.Но на сейчас недвига явно проигрывает депо.Прийдет время и всё поменяется.Ненужно только торопить события,в любой актив важно входить вовремя...и выходить тоже не последним.Золото возможно тоже неплохая альтернатива недвиги и депо.Но только физическое и...в огороде(банки стремно).
-
Доктор
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 07 січ, 2011 14:51
jde написав:И сейчас депозит выгоднее аренды...
Если Вам вернут этот депозит вовремя,,,,
-
alexvf
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 2 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 07 січ, 2011 15:18
Я имел ввиду ,что некоторые прозорливые люди,в 2009 и даже в начале 2010г.застолбили депо в надежных банках под вышеуказанные мной проц.ставки на несколько лет
Я все чудово зрозумів , але і Ви мене не хочете зрозуміти Я думаю що набагато більша кількість людей купила житло до 2006 року і не змогла продати його в 2008 на піку , але при цьому виграш від володіння житлом і зача його в оренду в період 2006-2011 рік в них- більший ніж операція з тими самими коштами у вигляді деповкладень . Укрсоцбанк в марте 2010 был ДЕПО 21.5% в грн. Успел застолбить на 2 года с капитализацией и возможностью пополнения.
1 В березні 2009 за 20 000 доларів Ви не були гравцем на ринку нерухомості Києва
2 Не можна рівняти депозит в гривні і володіння житлом . Для прикладу :
ВВП України( в млрд грн/доларів)
рік______1996__1997__1998__1999__2000__2001__2002__2003__2004__2005__2006__2007__2008__2009
гривня_ 81,5__93,35__102,6__130,4_170,07_204,2_225,8__267,3_345,1__441,4_544,15_720,7_948__913,3
долар__44____50____41,64__31,48__31,25_37,99_42,39__50,12__64,86_86,13_107,05_142,5_180__117
Отже що ми бачимо
а - ВВП в гривні виріс в 913,3/81,5 = 11,2 рази
б - ВВП в доларі виріс в 117/44=____2,66 рази
в- при цьому у фізичних обсягах випускаємих товарів ВВП практично не змінився за цей період часу і знаходився в межах 60% від ВВП УРСР 1990року
Таким чином можна зробити висновок , якщо кількість товарів не зросла , а їх відображення в грошовому виразі зросло , то це відбулось виключно за рахунок росту ціни і цей ріст за останніх 15 років становив
на всі товари в середньому :
в гривні - 11,2 рази
в долларі - 2,66 рази
Я спеціально взяв період з 1996 року , бо це співпадає з певною стабілізацією в економіці + введення в обіг гривні.
Тепер розглянувши це , можете самостійно зробити висновок
1 Чи доцільно в довготривалій перспективі розглядати вкладення грошей на депо
2 Які Ви знаєте товари в які можна було вкласти суми більші від 10 000 доларів
Як на мене це :
-бізнес
-підприємства
-нерухомість
-земля
-коштовності
Жодних інших матеріальних цінностей які є ліквідними на протязі 15 років - я не знаю.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: П'ят 07 січ, 2011 15:25
. Прийдет время и всё поменяется
.
Так теми подібні до цієї якраз і допомагають вчитись приймати рішення не на основі емоцій і явних вигод ( типу сьогодні явно вигідно ), а на основі аналізу минулих років і правильних висновків на майбутнє.
Якщо я написав що можна купити квартиру за 54 000 доларів і здати її за 500 в місяць - це ж не говорить що так і є , але це допомагає кожному розглянути свою , реальну ситуацію ( в когось квартира куплена за 10000  і він на підставі розрахунків може самостійно приймати рішення що краще , продати сьогодні за 55 000 ( якщо 3-кімнатна - продасть зі свистом ) і фіксувати сьогодні прибуток , чи здавати в оренду і отримувати в переводі на депо до 60% річних в валюті до самої смерті  , а після цього щей діти отримають ( для них це буде взагалі 1000% річних , бо вони за посвідчення спадщини десь коло 500 доларів податків заплатять.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: П'ят 07 січ, 2011 15:59
budivelnik написав:1 Почав тему про 2011 рік на початку 2011 року , тому оповідання про досягнення в 2010 тут не прокатять як не профільні , а що буде в 2011 - ніхто точно не знає , тому всі в рівних умовах.
В начале 2010-го говорили аналогично о достижениях в 2009-м И тогда тоже никто не занкл что будет в 2010-м??? Или знал и нагло врал??? budivelnik написав:3 Для тих хто не знає букв і не вміє читати пропоную переглянути моє повідомлення написане за годину море заявляючих , що індекси доміка чи мегакварталу - це індекси які нічого не відображають
Мегаквартал показывает среднюю цену объявлений. Он не отображает ДИНАМИКУ НА РН. Домик показывает индикатор цен НЕДВИЖИМОСТИ - отображает направление движения, но не среднии цены объектов... Кто гооврит по другому??? Явно не я - а скорее вы budivelnik написав:4 На рахунок мегакварталу Я підтверджую , що людина яка просто розкидається слиною точно не вміє читати: Перше повідомлення в темі
В отличии от вас читать умею. провалами в памяти не старадаю... Це квантиль 10% ( найнижча ціна вирахуванна на підставі середнього з 10% найдешевших повідомлень всього Києва)
Ваши слова? Кто и когда говорил, что взяв 10% самых нижних цен мегаквартала надо еще 15% скинуть??? За такие деньги вы купите квартиру на окраине города и БЕЗ торга. Торг присущ для средних цен - т.к. это элемент текущей стратегии продавцов. Что тут не ясно??? budivelnik написав:Висновок Людина прийшла не для того щоб поспілкуватись і знайти якісь спільні теми , а просто для того щоб виплеснути на мене і тут присутніх свою злість . Зверніть увагу , в людини всього одне повідомлення в темі і в ньому вона вже встигла :
Очередной бред! Я увидев ваш первый бред и мне просто сложно пройти мимо
- Взяли самые низкие цены Мегаквартала
- Еще и вычли от них 15%
- Цена аренды как за полноценную трешку на Оболони (примеры я привел) хотя рассматриваете 3к в 50 кв.м. (даже хрущей таких нет)
- Квартиры сдающиеся за 500$ стоят от 100 тыс.$ еще и в худшем состоянии чем сдающиеся.
- Не учли затраты на обновление бытовой/ремонта/простоев
- И опять депо в валюте и на целый год  Если человек не хочет зарабатывать на курсовых скачках то зачем ему валюта? Падение курса в 2011 если и будет - то будет и падение цен на РН
-
jde
-
-
- Подякував: 12 раз.
- Подякували: 53 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 07 січ, 2011 16:12
alexvf написав:Если Вам вернут этот депозит вовремя,,,,
Возможно вы и не поверите, но я никогда не попадал с депозитами.
Были небольшие задержки с выдачей (пару дней), но не более того.
Сейчас (а если точнее то с конца 2009-го) проблем с депо нет вообще. Все возвращают и в срок.
Если не согласны - посмотрите внимательно на список банков, которые разорились в 2010-м
Кто из них вам известен???
Покажите мне банк с иностранным капитлом, который не отдает или не отдавал депозит?
Их нет и небыло !!!
Хранить 10 тыс долларов в матраце - кое-как приемлю.
А хранить 100 тыс в матраце??? Риски лишиться своих денег считаю выше чем на депо...
-
jde
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 07 січ, 2011 16:25
budivelnik написав:Ну тоді Ви повинні врахувати , що напевно з 50% квартир також здається в оренду роками, тобто були куплені наприклад в 2000-2002 роках по ціні до 20000 доларів 
А зачем? Есть доход от роста цен в 200-2008. И с этим никто не спорит...
Сравнение депо и аренды - это сравнение двух методов УПРАВЛЕНИЯ АКТИВАМИ.
У одного есть деньги, которые он держит на депо. У другого недвижимость.
За какую цену она ему досталась - не важно. Может он получил ее в наследство или бесплатно от государства (и таких подавляющее большинство) или купил за 10 тыс... Это уже вторично.
Вот если бы он ее продал в 2008-м - то сейчас купил бы 2 таких как минимум
А так его актив дешевеет и 2 года приносит доход ниже чем депо...
-
jde
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 07 січ, 2011 16:26
Мегаквартал показывает среднюю цену объявлений. Он не отображает ДИНАМИКУ НА РН. Домик показывает индикатор цен НЕДВИЖИМОСТИ - отображает направление движения, но не среднии цены объектов...
Хтось зрозумів в чому різниця між мегакварталом і доміком Я чомусь ні. Напевно пишучий настільки розумний що тільки сам розуміє те що написав. - Взяли самые низкие цены Мегаквартала - Еще и вычли от них 15%
Я ж їх не нишком тишком взяв. Я ж відразу написав що взяв найнижчі і від них відмінусував , щоб зробити приємне справжнім обвалістам які свято вважають що реальна ціна нижча . А от різного роду і нашим і вашим я догоджувати не збирався . Не подобаються мої цифри чи таблички - що заважає створити свої  ( я особисто знаю що заважає - відсутність аналітичного мишлення , адже коли людина не шукає істину , а постійно тільки те й робить що інших звинувачує , то й відношення до неї як до пустого місця . ) Зі мною хоч хтось сперичається , а хто оппонує Вам На іншій гілці я зробив страшенну помилку що з Вами звязався , ні чого , я на Вас уваги звертати не буду , а іншим до Вас взагалі справи не має . так і зачахнете. Нікому ж не цікаво сперичатись з невихованим типом : Перше повідомлення: маразм крепчал... по его маразму Вообщем тема-бред кроме слепцов и тупых. кроме редких тупых
Друге повідомлення: ...нагло врал Очередной бред ваш первый бред
І третє повідомлення , тут вже правда комплекс Наполеона я никогда не попадал с депозитами
Як думаєте хтось захоче спілкуватись з склочною , невихованною людиною яка вважає що ніколи не помиляється 
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: П'ят 07 січ, 2011 17:17
budivelnik написав:Хтось зрозумів в чому різниця між мегакварталом і доміком Я чомусь ні. Напевно пишучий настільки розумний що тільки сам розуміє те що написав.
В очердной раз объясню на примере. Например квартиры которые интересуют меня. Печерский р-н, 2 к сталинка, не крайнии этажи. 1-я квартира - 120 тыс. 2-я квартира - 150 тыс. Копия первой. но в объявлении написано слово "торг" На мой взгляд жить в 1-й и 2-й - невозможно - убитые. 3-я - 210 тыс. С несвежим ремонтом, уже не новой мебелью. Какая будет средняя цена по Мегакварталу??? 160 тыс. Бросят вам на 2-й квартире? Да конечно ДА! на первой? ну 2-3 тыс максимум - цена и так реальная на сегодняшний день. 3-я квартира - неликвид. Купили ее в конце 2007-го по 240 тыс. должны банку и продавать ниже 210 не хоятт показывая на стеклопакеты и кондиционер. Но реально купив квартиру за 120 ее можно привести в состояние лучше чем у 3-й квартиры за 40-50 тыс. Понятие средней цены ничего подобного не учитывает!!! Она тупо равна 160 тыс. Посмотрите в Авизо - там висит куча неликвида по непонятной цене... Точно так же и на Мегаквартале. Подитожим по Мегакварталу. Когда все говорят о скидках - то имеют ввиду то реальные цены немного ниже чем усредненные цены объявлений. Но если взять квантиль 10% самых низких цен - то сюда уже попадут хрущи на окраине, дома не введенные в эксплуатацию, долгострои и т.п. с этих цен вам уже никто ничего не скинет и вы еще поищите сданную квартиру за эти деньги... Теперь по домику. Домик публикует индекс цен на недвигу. Не путайте со средними ценами. Они оценивают стоимость именно недвиги, а не ремонта, встроенной мебели или паркоместа. которое идет совместно с квартирой. Чтобы проделать все это нужен АНАЛИЗ исходных данных. Откинуть дорогой сегмент, вычесть примерную цену паркоместа. учесть ремонт и мебель. Т.е. привести каждую квартиру к типовому состоянию изменив цену на нее. Естественно, что домик отбрасывает объявления с нереальными ценами (а-ля "а я кредит брал и теперь банку должен поэтому цена такая") - это не объявления а просто хотелки. Для этого домик смотрит на цену сделок. Подитожим по домику. Домик предлагает индикатор. который отображает динамику цен на РН Киева. Его цена не является средней ценой реальной квартирыю. а немного ниже. т.к. из нее вычитается стоимость ремонта, встроенной мебели и т.п. что входит в стоимость реальной квартиры. Но именно реальной - недострои и т.п. они не учитывают... Ну и т.д. budivelnik написав:Я ж їх не нишком тишком взяв. Я ж відразу написав що взяв найнижчі і від них відмінусував , щоб зробити приємне справжнім обвалістам які свято вважають що реальна ціна нижча ..
Вы не заметили? Я ж вашу цитату превел в посте до этого  Никто и не говорит и "нишком-тишком" - я говрю что 1) с таких цен вам никто скидку не даст 2) Это будут хрущи на окраине города или недострои. в т.ч. и те. которые стоят уже 3 года без движения 3) Сдать такую квартиру за 500$ - нереально! параметры квартир. которые сдаются за такие цены я привел выше - полноценные 3-ки в 67 кв.м. на Оболони (правый берег) budivelnik написав:А от різного роду і нашим і вашим я догоджувати не збирався . Не подобаються мої цифри чи таблички - що заважає створити свої  ( я особисто знаю що заважає - відсутність аналітичного мишлення , адже коли людина не шукає істину , а постійно тільки те й робить що інших звинувачує , то й відношення до неї як до пустого місця . )
Я так всегда и делаю  И в прошлом году и в этом А вы не помните??? budivelnik написав:Зі мною хоч хтось сперичається , а хто оппонує Вам
Если я напишу бред - то будет много желающих поспорить со мной  и опровергнуть мои мысли... budivelnik написав:Як думаєте хтось захоче спілкуватись з склочною , невихованною людиною яка вважає що ніколи не помиляється 
Начинается опять полный бред?
Только в начале этого года я говорил о том, что
- мой переход в валюту было ошибкой - если бы не это разница между депо и арендой была бы больше.
- я не отыграл скачки по доллар/евро
- я немного поздно застолбил депозиты
-мой прогноз падения за год был 8-12%, а реально 7,6%
Да много еще!
Но вот то что покупать было глупость - говорил с начала 2010-го года.
Не надо путать ошибки и ЗАГОН - чем планомерно занимаетесь вы со своими советами...
-
jde
-
-
-
-
Профіль
-
-
|