MUDRIY_Kааа написав:Убедительная просьба ко фсем форумчанам! Уважаемые,дорогие и любимые, никогда не о чем меня не спрашивайте я ничего не скажу, не потому что вредный,а потому ша .... !!! Извеняйтэ,вобщем C'est La Vie __________________________________________ Как молвил Воланд из романа Булгакова «Мастер и Маргарита» -"...никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут! " ___________________________________________
starsn А вот в мене з цим туго. Використовую маржиналку також (як для лонгів, так і для коротких), і все б нічого, якби вони в черговий раз не вирішли змінити форму звітів. Зараз вот сижу і ніяк не можу розібратись.!!! (а часу стає все менше і менше до здачі звіту ) Може хто є їх клієнтів, і підкаже як вивести "корегуючу", а то сам дідько ногу зломить. Можна в особиті слати.
Всем пока до понедельника, врядли в Мигово буду торговать завтра. Поза 18% кеша. Биды на 2-3 % ниже текущих уровней. Из лонгов не выходил. А фьюч со вчера в шерте на третье плече.
yaropolk звітів по виконаним замовленням (на РЗ). Раніше все йшло як має бути - угоди, комісії, списання/зарахування, ну і в кінці йшла корегуюча (тобто сума до списання чи зарахування відповідно до знаку). А тепер прийшло щось ну вже зовсім таке кучеряве!!! На прохання перейти до попередньої форми - повний ігнор. І фраза: є така яка є і іншої не буде!!!. Але ж мова йде про гроші!!! І відповідно про прозорість і ясність в обслуговувані. Короче прислали таке, що не можу ніяк вивести - що в мене буде по факту за грудень 2010р.!. Чи спишуть з мене, чи навпаки - добавлять (відповідно до результату по коротким угодам). Я в шоці від їхньої постановки питання.