|
Здача в оренду проти депозиту в 2011 році |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Вів 08 лют, 2011 21:44
Андрей_В написав:budivelnik написав:Ще до недавнього часу Вам було зрозуміло , що - ціни впадуть в рази брехня, я в начале прошлого года говорил шо -10-15% в 2010 и около того в 2011-12 Андрей_В Добавлено: Пт 09 окт, 2009 14:24 ..... думаю в гривне цена сложится пополам в течение 1-3 лет, не более если канечно дефолта внутреннего или внешнего не будет, или гипер тогда, при массовом обнищании, и в несколько раз может сложиться(в баксе) но такой сценарий имхо имеет совсем небольшие шансы
Ну і хто тут бреше як скаженна собака ? З трьох відпущенних Вами років на складання гривневої ціни в два рази - півтора вже пройшло , а ціна все не складається. Андрей_В написав:budivelnik написав:- буд-матеріали подешевшають брехня, в прошлом году говорил шо уже подешевели
Та казали що подешевшали , тут я згоден , тільки Ви казали що подешевшали до рівня 2007 року , тобто метал до 3500 , цемент до 500 і так далі. Так що мій висновок: Андрій_В брехло рідкісне і при чому щей безсоромне і йому що в очі плюй , що мордочкою в гній тикай , а він все одно оближеться і далі за своє.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Вів 08 лют, 2011 22:07
budivelnik написав:Андрей_В Добавлено: Пт 09 окт, 2009 14:24 ..... думаю в гривне цена сложится пополам в течение 1-3 лет, не более если канечно дефолта внутреннего или внешнего не будет, или гипер тогда, при массовом обнищании, и в несколько раз может сложиться(в баксе) но такой сценарий имхо имеет совсем небольшие шансы
Ну і хто тут бреше як скаженна собака ? З трьох відпущенних Вами років на складання гривневої ціни в два рази - півтора вже пройшло , а ціна все не складається. Андрей_В написав:budivelnik написав:Андрій_В брехло рідкісне і при чому щей безсоромне і йому що в очі плюй , що мордочкою в гній тикай , а він все одно оближеться і далі за своє.
ну так значит еще 1,5 года есть, культурный вы наш западный житель))) если за 2010 на -15% (+ еще скидками до 20% набежало)) да еще в 2011 -15%(+ скидки опять же, ведь не секрет шо реально дешевле отдают, и на много, при реальном торге)), то как и говорил, попалам сложиться цена, невапрос даже если около того в итоге будет, это все равно намного точнее чем дешевшаты не будэ дали тильки рист))) а стройматериалы основные, они как в гривне подешевели сразу апосля кризиса, так доси токма немного отскочили в прошлом стройсезоне, не более того в итоге все равно стоят меньше, чем в 2008 году привет бетону!))
-
Андрей_В
-
-
- Подякував: 5 раз.
- Подякували: 475 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 08 лют, 2011 22:15
привет бетону!))
Як для мене , то бетону метрів так з 600 - краще ніж бутерброд в кишені ( навіть від коханої дружини ) замість гарячого обіду.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Вів 08 лют, 2011 22:41
budivelnik написав:привет бетону!))
Як для мене , то бетону метрів так з 600 - краще ніж бутерброд в кишені ( навіть від коханої дружини ) замість гарячого обіду.
"600 метров бетона лучше бутерброда в кармане ВМЕСТО горячего обеда..."  Мда... Логика... От ваших постов появилась польза - они стали смешными 
-
jde
-
-
- Подякував: 12 раз.
- Подякували: 53 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 08 лют, 2011 22:46
От ваших постов появилась польза - они стали смешными
На жаль не можу хоча б те саме сказати про Ваші. 
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 09 лют, 2011 11:37
budivelnik написав:привет бетону!))
Порівняння м’яко кажучи недоречне… По типу трикутне, це краще ніж синє замість червоного… та це лірика… НЕ знаю, чи мав би я волю визнати що застряв у бетоні, важко сказати… Тим більше Ваша «затратка» дуже переконливо виглядає… А це фіксування збитку… Хоча злити ті метри, розкинути по корзинках… або дійсно тимчасово перекваліфікуватись в орендодавці (я так зробив, правда в мене в 10 разів лишніх метрів менше), щоби на дні не скидати… важко сказати… На фоні «просідаючих» метрів, депо вигідніше. Це факт.
-
RON
-
-
- Подякував: 322 раз.
- Подякували: 284 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 09 лют, 2011 12:02
RON написав:budivelnik написав:привет бетону!))
Порівняння м’яко кажучи недоречне…
1 Бачу що дуже багато тут присутніх сприймають мої слова буквально , тому потрібно дещо пояснити а - порівняння бетону з бутербродами це алегорія яка добре зрозуміла тому , кому це порівняння адресоване.( людина агресивно веде себе в двох царинах - будівництво/фінанси і при цьому розповідає що найкраще харчуватись бутербродами і пересуватись в метро + постійно пробує принизити переваги володіння товарної маси в сотні тисяч гривень ) 2 Я будую , і в будівництві в мене 30% прибутку від ціни продажу ( 40% від затратної частини ) , тому жодне депо не дасть мені подібних прибутків. 3 При цьому , в звязку з кризою обєми виробництва в мене впали , бо напряму залежать від обємів моїх продаж , але 100% коштів отриманих від продажу моєї нерухомості я направляю далі в будівництво бо там в мене +40% прибутку ( що аналогічно депозиту в три-пять років по сьогоднішнім ставкам ) . то який резон мені сьогодні переводити отримані гроші з будови в депо ? 4 Ви всі орієнтуєтесь на індекси сформовані з загальної бази данних . Ці індекси падають , але при цьому Ви забуваєте , що продається тільки найоптимальніші пропозиції від загальних і обєм цих найоптимальніших пропозицій становить десь 20-30% від загальної маси . Так от в цьому сегменті ріст цін відбувається вже з березня 2009 року. Тому віртуальна перевага депо перед орендою була в 2009-2010 , реальної не було і тоді . Що найсмішніше , то на сьогодні практично відсутня перевага депо перед орендою вже навіть по загальному індексу ( тобто по ти 20-30% найкращих пропозицій - явна перевага оренди над депо ). Все вище написане це моя особиста думка яка не заганяє нікого в оренду і не виганяє з депо.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 09 лют, 2011 13:18
budivelnik написав:RON написав:budivelnik написав:
1 Бачу що дуже багато тут присутніх сприймають мої слова буквально , тому потрібно дещо пояснити а - порівняння бетону з бутербродами це алегорія яка добре зрозуміла тому , кому це порівняння адресоване.( людина агресивно веде себе в двох царинах - будівництво/фінанси і при цьому розповідає що найкраще харчуватись бутербродами і пересуватись в метро + постійно пробує принизити переваги володіння товарної маси в сотні тисяч гривень ) 2 Я будую , і в будівництві в мене 30% прибутку від ціни продажу ( 40% від затратної частини ) , тому жодне депо не дасть мені подібних прибутків. 3 При цьому , в звязку з кризою обєми виробництва в мене впали , бо напряму залежать від обємів моїх продаж , але 100% коштів отриманих від продажу моєї нерухомості я направляю далі в будівництво бо там в мене +40% прибутку ( що аналогічно депозиту в три-пять років по сьогоднішнім ставкам ) . то який резон мені сьогодні переводити отримані гроші з будови в депо ? 4 Ви всі орієнтуєтесь на індекси сформовані з загальної бази данних . Ці індекси падають , але при цьому Ви забуваєте , що продається тільки найоптимальніші пропозиції від загальних і обєм цих найоптимальніших пропозицій становить десь 20-30% від загальної маси . Так от в цьому сегменті ріст цін відбувається вже з березня 2009 року. Тому віртуальна перевага депо перед орендою була в 2009-2010 , реальної не було і тоді . Що найсмішніше , то на сьогодні практично відсутня перевага депо перед орендою вже навіть по загальному індексу ( тобто по ти 20-30% найкращих пропозицій - явна перевага оренди над депо ). Все вище написане це моя особиста думка яка не заганяє нікого в оренду і не виганяє з депо.
Я відношу Вас до радше до людей-практиків ніж теоретиків, на разі перші більш мені до вподоби. Тому не ображайтесь, але Ваше - "віртуальна перевага депо" і "продається тільки найоптимальніші пропозиції від загальних і обєм цих найоптимальніших пропозицій десь 20-30% від загальної маси", це вже навідь не каламбур, це брєд! Брєд навіяний, сподіваюсь Вам якимсь недоумком-експердом, і не є Вашою особистою думкою, а власне сприйнятим окозамилюванням. Людям притаманно вірити в те, що їм вигідно. (с) Що таке найоптимальніша пропозиція? Підозрюю - це найнижчий ціновий сегмент, серед найбільш затребуваного житла? Як Ви вирахували 20-30% від загальної маси? Маси пропозицій? Я так зрозумів? Ви вважаєте що "в цьому сегменті ріст цін відбувається вже з березня 2009 року". Досліджували? Як виокремлювали, фіксували угоди? Ріст чого? Хотячок продавців? Строків експозиції? Не пишіть, будь-ласка, такої  єресі... І останнє. Я не Ви всі, і не орієнтуюсь "на індекси сформовані з загальної бази данних", просто беру їх до уваги, як одне з джерел... Я фахівець у сфері оцінки, в т.ч. й нерухомості, бачу структуру та реальні ціни угод на ПРАКТИЦІ  , і, повірте, продається так строкато і непередбачено (сегмент - ціна), що ні під яку базу не підведеш...
-
RON
-
-
- Подякував: 322 раз.
- Подякували: 284 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 09 лют, 2011 14:24
budivelnik написав:порівняння бетону з бутербродами це алегорія яка добре зрозуміла тому , кому це порівняння адресоване. домашний будерброд с сыром или отварным языком или с семгой домашнего посола, запитый чаем, который ты лично сам выбирал в магазине, Гораздо полезней и вкуснее "горячего" с абщепита, это любой Взрослый человек должен знать))) шоб нормально пажрать, нужно в кабак идти(и то не каждый) а на это нужно много времени, да и не факт, шо ты оттуда выйдешь без изжоги))) это так бы шоб тему бутербродную закрыть, а то народ вижу не понимает, шо таке здоровая пища, ну да ладно, гастритик итп в дверь постучиться, возможно дойдет))) ( людина агресивно веде себе в двох царинах - будівництво/фінанси і при цьому розповідає що найкраще харчуватись бутербродами і пересуватись в метро + постійно пробує принизити переваги володіння товарної маси в сотні тисяч гривень ) навряд агрессивно, по крайней мере по сравнению с будивельником да и именна в этих "в двох царинах" - РН и экономика, я вроде как и ориентируюсь слехка))) диплом обязывает хоть немного разбираться)))
впрочем, буитдешеветь, а депоставки, они падать не будут уже, и во многих банках, которые кредитуют предприятия своей фингруппы, они будут подниматься, хотя многие "проффи" от банковской системы тут много шептали, шо они упадут до плинтуса а бетон будет даражать(хотя ларец простой - на балансах банков много бетона висит, и его нужно слить аленям))) следовательно, депо рулит, не говоря уже о более продвинутых инструментах в корзине
-
Андрей_В
-
-
- Подякував: 5 раз.
- Подякували: 475 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 09 лют, 2011 17:22
До речі як тільки золото звалилось до 1320 будівельник зразу взявся за перерахунок... ,чомусь зараз коли піднялось до 1360 не перераховує ???
-
Miola
-
-
-
-
-
-
|
+ Додати тему
|
Відповісти на тему