|
Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? (2011) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Суб 07 тра, 2011 21:17
andrewustravel написав: budivelnik написав:Писав-пишу - і думаю що й буду писати далі що : Ринок житла на сьогодні ( і в майбутніх 10 років) практично на 70-80% - це продаж з наступною купівлею іншого з доплатою . Тому 1 На цьому ринку , як це не дивно звучить але практично всі продавці зацікавленні в падінні ціни , бо їм потрібно не продати , а докупити. 2 Коли людина живучи у власній квартирі яку вже давно пробує продати бачить що ніхто не приходить , вона опускає ціну ( бо з ЗМІ чує що всі вже давно опустили ), але при цьому головна її мета не грошові знаки , а інші квадратні метри , тому як тільки ця людина отримує реальну пропозицію підкріпленну грошовими знаками , вона ще до отримання завдатку біжить переговорити з власником того житла про яке мріяла. Якщо там вона домовиться ( тобто доведе що ЗМІ праві  ) - то й продасть своє , не домовиться - візьме паузу і обовязково збільшить ціну на ту сумму яку їй не вистарчає. І з дефіцитом чи надлишками - це жодним чином не звязано , такі собі особливості людської психології.
На моей практике 95% сделок происходят по описанному сценарию. Так, что я поддерживаю данную теорию.
не стоит, бо это не так особенно в более крупных городах в которые стекается бедная "лимита"(типа брат поехал за лучшей жизнью, а сестра дома с матерью, досмаривает, итп) они то и есть клиенты а коренные, куда ни глянь, в основном ждут варианта аля "когда бабка умрет" итп в случае ваших 95% таких сделок, банально бы уровень сделок сегодня по Киеву был бы абсолютно докризисным так шо, логики нет
-
Андрей_В
-
-
- Подякував: 5 раз.
- Подякували: 475 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 07 тра, 2011 21:25
budivelnik о наценке я имел ввиду то,что покупатели будут на лопатках,а не ты... про заповедник я тоже говорю,просто подмазываешь где надо,вот и прет,а это есть в корне не правильно... про барьеры входа,ничего повторился,я тут новичек,может и не все слышал,но барьеры это и есть проблема взять кредит (под 5% например) и получить все доки за месяц например,если все в порядке с персоналом... у нас действительно дикий рынок,и все не было бы так как есть если бы была "рыночная экономика", про наценку,это просто ужас,была бы конкуренция и 20 было за счастье... п.с. не надо лезть в авто из бетона,там своя специфика и не стоит думать ,что все просто,конторы по 100 лет нарабатывали схемы,а ты и 20 не работаешь... п.п.с. похоже хоть на диалог 
Востаннє редагувалось somilitark в Суб 07 тра, 2011 21:30, всього редагувалось 1 раз.
-
somilitark
-
-
- Подякував: 706 раз.
- Подякували: 3859 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
5
Додано: Суб 07 тра, 2011 21:28
Андрей_В написав: andrewustravel написав: budivelnik написав:Писав-пишу - і думаю що й буду писати далі що : Ринок житла на сьогодні ( і в майбутніх 10 років) практично на 70-80% - це продаж з наступною купівлею іншого з доплатою . Тому 1 На цьому ринку , як це не дивно звучить але практично всі продавці зацікавленні в падінні ціни , бо їм потрібно не продати , а докупити. 2 Коли людина живучи у власній квартирі яку вже давно пробує продати бачить що ніхто не приходить , вона опускає ціну ( бо з ЗМІ чує що всі вже давно опустили ), але при цьому головна її мета не грошові знаки , а інші квадратні метри , тому як тільки ця людина отримує реальну пропозицію підкріпленну грошовими знаками , вона ще до отримання завдатку біжить переговорити з власником того житла про яке мріяла. Якщо там вона домовиться ( тобто доведе що ЗМІ праві  ) - то й продасть своє , не домовиться - візьме паузу і обовязково збільшить ціну на ту сумму яку їй не вистарчає. І з дефіцитом чи надлишками - це жодним чином не звязано , такі собі особливості людської психології.
На моей практике 95% сделок происходят по описанному сценарию. Так, что я поддерживаю данную теорию.
не стоит, бо это не так особенно в более крупных городах в которые стекается бедная "лимита"(типа брат поехал за лучшей жизнью, а сестра дома с матерью, досмаривает, итп) они то и есть клиенты а коренные, куда ни глянь, в основном ждут варианта аля "когда бабка умрет" итп в случае ваших 95% таких сделок, банально бы уровень сделок сегодня по Киеву был бы абсолютно докризисным так шо, логики нет
1 Навіть операція обміну з доплатою є економічно доцільною тільки у випадку коли доплата більша 10 000 - 15 000 доларів , по тій простій причині що в пенсійний + нотаріус+ прибутковий - потрібно платити по повній ( грубо навіть при обміні - одна квартира оподатковується на 100 % ) , загальна сума цих операцій починається від 3000 доларів 2 Кількість людей в яких є 10 000 - 15 000 доларів і потреба в житлі - не зменшилась , а от кількість впевнених в безхмарному майбутньому - зменшилась , що й виразилось в падінні обємів будівництва нового в порівнянні з докризовим рівнем . А не має нового - не має можливості розширення . Як було 2,5 млн м2 вторинки + 1 млн м2 первинки = 3,5 млн м2 операцій купівлі/продажу в рік ( 12 млрд грн додаткових коштів ). Зараз 0,8 млн м2 первинки + 2 млн м2 вторинки = 2,8 млн м2 в рік ( 10 млрд грн додаткових коштів)
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 07 тра, 2011 21:40
budivelnik написав:Я бы соплякам вообще ничего не выделял!!! Полный НУЛЬ млн. грн. получили бы. Соответственно и сейчас от меня для них предназначен полный НУЛЬ.
От бачиш чому мені і таким як я добре , що від тебе і таких як ти нічого не залежить . Були Ви для нас нулями - так і залишитесь , поки перших 10 000 не заощадите. А заощадити зможете тільки в тому випадку коли навчитесь власну дурь приховувати , а чужими знаннями користуватись ПС В далекому 1983 році ( після того як США бойкотувало Московську олімпіаду ) , одна з груп Львівського інфізу обявила офіційний бойкот олімпіаді в Лос-Анжелосі. І при цьому їм своє рішення навіть не потрібно було з НОК СРСР узгоджувати , все одно нікого з них в збірну союзу не запрошували . Так що мені й не дивно що від Вас і Вам подібних будівельникам нічого не перепаде. Дай бог щоб хоч пекарам вистарчило.
Это просто показатель продолжения быдляцкого отношения со стороны стоителей к конечному поптребителю. Но вот как раз с этим и боремся. Надеюсь изменения еще впереди!
-
turbina
-
-
-
-
-
-
Додано: Суб 07 тра, 2011 21:43
Андрей_В Я не про логику, я утверждаю, что на моем личном опыте продаж нового жилья сейчас, это так и есть. В отличии от Вас, применяюшего логику, я используюю фактический материал.
-
andrewustravel
-
-
- Подякував: 20 раз.
- Подякували: 44 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 07 тра, 2011 21:45
turbina написав: budivelnik написав:Я бы соплякам вообще ничего не выделял!!! Полный НУЛЬ млн. грн. получили бы. Соответственно и сейчас от меня для них предназначен полный НУЛЬ.
От бачиш чому мені і таким як я добре , що від тебе і таких як ти нічого не залежить . Були Ви для нас нулями - так і залишитесь , поки перших 10 000 не заощадите. А заощадити зможете тільки в тому випадку коли навчитесь власну дурь приховувати , а чужими знаннями користуватись ПС В далекому 1983 році ( після того як США бойкотувало Московську олімпіаду ) , одна з груп Львівського інфізу обявила офіційний бойкот олімпіаді в Лос-Анжелосі. І при цьому їм своє рішення навіть не потрібно було з НОК СРСР узгоджувати , все одно нікого з них в збірну союзу не запрошували . Так що мені й не дивно що від Вас і Вам подібних будівельникам нічого не перепаде. Дай бог щоб хоч пекарам вистарчило.
Это просто показатель продолжения быдляцкого отношения со стороны стоителей к конечному поптребителю. Но вот как раз с этим и боремся. Надеюсь изменения еще впереди!
Ні це показник відношення виробника який вміє щось робити , до сопляка який нічого не вміє , але все хоче. Що я сказав поганого ? Що зверну на тебе увагу не раніше ніж зможеш 10 000 заощадити - а ти й образився ? Я ж не винуватий що найбільше тобі житло пече і в тебе навіть 10 000 щоб за 50 км під Київом халупку купити , але підозрюю , як тільки розплатишся з кредитом за мобільний телефон , так відразу почнеш на житло збирати.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 07 тра, 2011 21:51
budivelnik ну зачем ты так "ниже пояса"? хотя наверное можно,победителей не судят,если все привело к тому что ты есть,то это заслуживает отношения и уважения.... кланяюсь,может и я чего не понимаю п.с. но на валютке я тебе дам бой 
-
somilitark
-
-
- Подякував: 706 раз.
- Подякували: 3859 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
5
Додано: Суб 07 тра, 2011 22:06
turbina написав: somilitark написав:budivelnik ну зачем ты так "ниже пояса"? хотя наверное можно,победителей не судят,если все привело к тому что ты есть,то это заслуживает отношения и уважения.... кланяюсь,может и я чего не понимаю п.с. но на валютке я тебе дам бой 
Его со всех сторон пинают на всех ветках. Хлопчык для побыття. На разогреве когда скучно.
Дитятко ти ще Турбіна. Навіть не в стані зрозуміти з написанного де зневага , а де протягнута рука долонею вверх для міцного чоловічого рукостискання. Да и вообще по сути он сказал что в курсах 0 при этом по ценам в долл. рисует аж бегом.
Для сліпих пропоную глянути в підпис , там все в гривнях , а якщо і є долари , то відразу з привязкою до гривні , щоб деякі математики не заплутались
Востаннє редагувалось budivelnik в Суб 07 тра, 2011 22:09, всього редагувалось 1 раз.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 07 тра, 2011 22:08
andrewustravel написав:Андрей_В Я не про логику, я утверждаю, что на моем личном опыте продаж нового жилья сейчас, это так и есть. В отличии от Вас, применяюшего логику, я используюю фактический материал.
вы прям как строитель, за всю отрасль отвечаете так и надо говорить - "на моем примере личном, ограниченном тем то и тем то примере")) обмены сейчас Одни остались, с малой доплатой, вот и наблюдаете 95% а до кризиса такого было процентов 20-30 от силы, вот и все а спрос, первичный, тот который толкал весь рынок остальной, он то и сложился ё, люди брали ипотеку с ноля, первый взнос переоценкой квартиры компенсировали а по заявлениям тех же риалторов и банкиров, к примеру в 2007 через ипотеку более половины покупалось бетона все это сложилось, и остались ваши 95%))) буитдешеветь!))
-
Андрей_В
-
-
- Подякував: 5 раз.
- Подякували: 475 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 07 тра, 2011 22:36
budivelnik написав:Будете не коректно себе вести з не знайомими людьми - так і залишетесь продавцем китайського ширпотреба з капоту власного опеля.Старайтесь зрозуміти опонента . а не навязати йому своє бачення. - Тобто Ви тут суто для зрозуміння оппнентів сотні постів робите?А по суті. Писав-пишу - і думаю що й буду писати далі що : Ринок житла на сьогодні ( і в майбутніх 10 років) практично на 70-80% - це продаж з наступною купівлею іншого з доплатою . Тому.... 1
Ви мову ведете виключно про вторинку. А еще ще первинне житло. А еще ще 30% вторинки(цілком пристойний сегмент РН) який зацікавлений продати якнайдороще. Так де тоді суть?заради чого так багато слів? Багатослівність, перетягування ковдри на себе також не є ознакою коректності. Форум -це обмін думок, а не затянуті промови-лекціїї. Серед них, навіть якщо ігнорувати, стає складно знайти щось справді корисне.
-
козерог
-
-
-
-
-
-
|
+ Додати тему
|
Відповісти на тему