|
Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? (2011) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Суб 07 тра, 2011 19:56
budivelnik написав:390 млн грн з податків. Тут недавно вчителі бастували за 20 грн доплат
Не маю за мету принижувати жодну спеціальність чи професію , але як на мене не можна вихоплювати тільки абсолютну цифру Давайте розберемось з Вашим прикладом В рік , в Україні створюється товарна маса в вигляді житла на сумму в 43 млрд грн. З цих 43 млрд грн держбюджет + пенсійний фонд отримують приблизно 15-18 млрд грн податків. Питання на засипку Якщо уряд виділивши 390 млрд грн збільшить обєми будівництва на 1,3 млрд грн - він потратить чи заробить гроші ? а - звідки я взяв 1,3 млрд 390 млн - це 30% від уряду і ще 70 % повинне заплатити населення , таким чином 390 млн / 30% = 1,3 млрд грн житла ) б - звідки я взяв величини податків в 35-40 ВВП - ____1 000 млрд грн Пенсійний - 180 млрд грн Держ бюджет_240 млрд грн Всього податків (180 + 240 )/ 1000 = 42 % Таким чином уряд виділивши _________________________390 млн грн отримає додаткових 1,3 млрд х42% = 546 млн От Вам і додаткових 20 грн до зарплати вчителів.
Ви теж з контексту вирвали Я не про те. Я про те що, по суті, була нормальна економіка до настання відомих обставин. Тепер комусь за рахунок когось створюються умови. Іншим умови не створюються. Ті кому умови створюються знаходяться в монополізованому стані (і вони гроші вже з населення посуті отримали у вигляді інвестиціі - але зобов"язання не виконали і кажуть караул загибаємся). Вчителі - теж створюють додану вартість. Так от, чому вони повінні чекати економічного ефекту в 1.3 млрд грн, а він не настане доки вони самі не внесуть 70% вартості (бо вони і є населення), а вже потім отримувати надбавку?
-
Kolop
-
-
- Подякував: 144 раз.
- Подякували: 18 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 07 тра, 2011 19:59
somilitark написав:budivelnikя не с капота,а с раскладушки,не уважно читал,как впрочем кроме себя ты никого не слышишь... ну как ты не можешь понять,что торба,доходы падают,надо идти навстречу покупателю,рассрочки организовывать,цены слаще делать,маркетинг - слышал о таком? это очень плохо,что вы пригрелись на бетоне с наваром ,который был,сейчас знаю,что уже не те прибыля,но нужен дефолт,что бы и ты осознал кое че в жизни 
1 Маркетинг і тупе скидування ціни -не мають між собою нічого спільного 2 Я був в ситуації подібній до Вашої в 1991 році , тільки торгував не з кадета , а з сенатора  ,( був такий трьохлітровий монстр з апетитом в 15 літрів), але якось зміг перелаштуватись 3 Чому всі тут присутні вважають , що вони розбираються в економіці ( і при цьому керують бізнесами з оборотом до 0,1-1 млн в рік )і в той самий час зневажають тих хто зумів отримати обороти в 1-100 млн в рік ? Як думаєте а - Я зміг би продати в 2009-2010 все мною збудоване якби не надавав кредити ( розстрочки /відтермінування) ? б - так як я не банк і мої фінансові ресурси не безмежні , чи вплинули надані мною кредити на мої виробничі можливості в плані подальшого будівництва ( відразу підкажу - вплинули в напрямку зменшення кількості збудованного , бо тепер я будую з швидкістю приходу грошей від клієнтів + дуже сильно зменшив оборотний кеш) в - як вважаєте , проблеми подібні до моїх є тільки в мене чи вони типові і для інших будівельників Тому як висновок Що буде з обємами зданого житла в найближчий час , якщо врахувати що всі стараються закінчити розпочаті обєкти і поки що обмежують закладку нових.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 07 тра, 2011 20:09
З вкладниками Родоводу і Надр розраховуться. Поступово. Но розраховуються.
Я не сперичаюсь - розраховуються. 1 Взяли гривню при доларі в 5 - віддадуть 5,8 при доларі в 8 , в той час коли новобудови продавались в гривнях , тому ті хто купив - точно не програв ( правда якщо не повірив банкірам і не взяв валютний кредит - але тут звинувачувати будівельників - як мінімум не логічно ) 2 Без кількості вчасно виконаних умов і кількості не виконаних умов - всі заяви не більше ніж емоції ю Наприклад в мене дві сімї затримали графік платежів під різними поясненнями вже на рік , чим змусиле мене понести певні фінансові втрати . Я що повинен всіх огульно звинувачувати чи пробувати вирішити проблеми? ( до речі я їх вже 10 місяців як вирішив  ) Так що без кількості не виконаних умов в порівнянні з виконаними + аналогічна ситуація по іншим галузям ( банки і так далі ) - Ваша інформація це просто Ваші емоції.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 07 тра, 2011 20:16
budivelnik написав:З вкладниками Родоводу і Надр розраховуться. Поступово. Но розраховуються.
Я не сперичаюсь - розраховуються. 1 Взяли гривню при доларі в 5 - віддадуть 5,8 при доларі в 8 , в той час коли новобудови продавались в гривнях , тому ті хто купив - точно не програв ( правда якщо не повірив банкірам і не взяв валютний кредит - але тут звинувачувати будівельників - як мінімум не логічно ) 2 Без кількості вчасно виконаних умов і кількості не виконаних умов - всі заяви не більше ніж емоції ю Наприклад в мене дві сімї затримали графік платежів під різними поясненнями вже на рік , чим змусиле мене понести певні фінансові втрати . Я що повинен всіх огульно звинувачувати чи пробувати вирішити проблеми? ( до речі я їх вже 10 місяців як вирішив  ) Так що без кількості не виконаних умов в порівнянні з виконаними + аналогічна ситуація по іншим галузям ( банки і так далі ) - Ваша інформація це просто Ваші емоції.
Ну добре. Може й емоціі. Хоча по першому пункуту - по аналогії - не сперечаюсь. Будують. Хоча є такі що взяли гривню при доларі 5 і будують до сих пір. Ні гривні не віддали ні метрів докінця створити неможуть. Одна оренда в сухому залишку (добре якщо банкірам не повірили при цьому). Державні програми не виключення.
-
Kolop
-
-
- Подякував: 144 раз.
- Подякували: 18 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 07 тра, 2011 20:23
Падение цен на жилье в Австралии превзошло ожидания
07.05.2011 15:00 0 комментариев
Возросшие ставки по кредитам снизили спрос на недвижимость Австралии. В результате в первом квартале 2011 года жилье в стране подешевело даже сильнее, чем прогнозировали экономисты.
По данным Национального бюро статистики Австралии, в восьми ведущих городах страны средние цены на жилье упали на 1,7% по сравнению с четвертым кварталом 2010 года, передает Bloomberg.
Сильнее всего цены снизились в Мельбурне и Брисбене – в обоих городах жилье подешевело на 2,5%. В Сиднее средняя стоимость жилой недвижимости уменьшилась на 1,8%. Тем не менее, в некоторых населенных пунктах дома и квартиры в первом квартале 2011 года продолжили дорожать: в Перте - на 0,5%, в Хобарте – на 0,4%.
С 2005 года жилье в стране подорожало на 40%, а зарплаты выросли только на 24%. 12 городов Австралии входят в список из 20 наименее доступных населенных пунктов в мире. По словам экономиста Брайана Харатсиса, цены на жилье стали «национальным позором» Австралии.
По всему миру валится !
-
obval
-
-
-
-
-
-
Додано: Суб 07 тра, 2011 20:35
budivelnik ну хоть градус эмоций снизили... все равно Вы придете к тому,что будут действовать нормальные мировые рыночные механизмы,это сейчас много барьеров входа и ты(там Вы,бо имелось ввиду строители) будешь двигаться,а все эти мантры,я не банк,это от лукавого,ты все,и царь и Бог в одном лице,прийдет реальная крнкуренция и будет в задницу жарить не продал и писец(будешь на объемах сидеть и кредитных) вот тогда и будет рынок...
а экономику ты не знаешь,есть ценовая и не ценовая конкуренция(просто не бывает другой),и у тебя ни первой ни другой,из-за того что это заповедник,но все измениться я уверен... ты просто попал в струю,тебе повезло,но ты винт системы,а она даст брешь,она не может существовать в таком виде... п.с. поговорим об этом позже,после девала на 20 % и более,будет интереснее,будет доходчивее(сейчас у такого бизнеса как мой(и большинства) нет запаса прочности),вот и девал это будет первый шах.а потом и мат
-
somilitark
-
-
- Подякував: 706 раз.
- Подякували: 3859 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
5
Додано: Суб 07 тра, 2011 20:52
budivelnik написав:Писав-пишу - і думаю що й буду писати далі що : Ринок житла на сьогодні ( і в майбутніх 10 років) практично на 70-80% - це продаж з наступною купівлею іншого з доплатою . Тому 1 На цьому ринку , як це не дивно звучить але практично всі продавці зацікавленні в падінні ціни , бо їм потрібно не продати , а докупити. 2 Коли людина живучи у власній квартирі яку вже давно пробує продати бачить що ніхто не приходить , вона опускає ціну ( бо з ЗМІ чує що всі вже давно опустили ), але при цьому головна її мета не грошові знаки , а інші квадратні метри , тому як тільки ця людина отримує реальну пропозицію підкріпленну грошовими знаками , вона ще до отримання завдатку біжить переговорити з власником того житла про яке мріяла. Якщо там вона домовиться ( тобто доведе що ЗМІ праві  ) - то й продасть своє , не домовиться - візьме паузу і обовязково збільшить ціну на ту сумму яку їй не вистарчає. І з дефіцитом чи надлишками - це жодним чином не звязано , такі собі особливості людської психології.
На моей практике 95% сделок происходят по описанному сценарию. Так, что я поддерживаю данную теорию.
-
andrewustravel
-
-
- Подякував: 20 раз.
- Подякували: 44 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 07 тра, 2011 20:57
turbina написав:Фантазер-продажник! Лишь бы распродать Нэньку. Тупо руки отбивать за это надо! Этого продажного оборотня кто-то поддерживает??? Логично сдавать в аренду. А продажной шкуре лишь бы распродать с концами.
А Вы бы сами, на арендованной земле, что то начали бы строить, за свои деньги?
-
andrewustravel
-
-
- Подякував: 20 раз.
- Подякували: 44 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 07 тра, 2011 21:06
somilitark написав:budivelnik ну хоть градус эмоций снизили...
Ну-ну , це після того як порадив Вам покоректніше до не знайомих звертатись , чи після того як порадив пробувати зрозуміти думку опонента все равно Вы придете к тому,что будут действовать нормальные мировые рыночные механизмы,это сейчас много барьеров входа Писав разів з десять Бачу прийдеться написати одинадцятий. 1 Будівельних компаній/фірм/підприємців згідно статистики приблизно 60 000 . Мобільних операторів наприклад - 4 , банків під 190 , базарів - під 200-500 . 2 Розмір входу в фінансовому виразі - від 0,5 млн грн ( позволить збудувати 100 кв м ( починаючому ) , 150-200 м2 - мені. 3 Кваліфікація працівників - інженер будівельник - 1 , далі багато розуму не потрібно , достатньо рук. Так про яку монополізацію чи штучні барєри Ви говорите ? Якщо про те , що студентів не допускають будувати багатоповерхівки відразу - так це для безпеки майбутніх мешканців . Як не як будинок повинен 100-150 років відстояти. и ты(там Вы,бо имелось ввиду строители) будешь двигаться,а все эти мантры,я не банк,это от лукавого,ты все,и царь и Бог в одном лице,прийдет реальная крнкуренция и будет в задницу жарить не продал и писец(будешь на объемах сидеть и кредитных) вот тогда и будет рынок...
Будь який власник - цар і бог на своєму підприємстві. Прийме не правильне рішення - збанкротує . Навіть Ви не правильно закупивши якусь китайську фіговину не застраховані від банкрутсва , якщо хтось інший запропонує щось краще. Поки кращого від того що пропоную я і мої соратники по цеху - не запропонував ніхто , значить Ваші слова не більше ніж емоційні викрики без ваги і правди. а экономику ты не знаешь,есть ценовая и не ценовая конкуренция(просто не бывает другой),и у тебя ни первой ни другой
, В мене якраз співвідношення ціна/якість - одне з найкращих . А конкуренція ніколи не буває тільки ціновою . Завжди це сплав як мінімум трьох основних параметрів Ціна Якість Довіра до виробника Як приклад Запропонуй мерседесу боротись ціною з китайцями , чи швейцарським банкірам заманювати клієнтів підвищенними відсотковими ставками по депо. Так що в бізнесі правило яке показує успішність бізнесмена тільки одне Абсолютна величина доходу. І чим дохід вищий - тим бізнесмен кращий . Так що працюйте П из-за того что это заповедник,но все измениться я уверен...
Взагалі в заповіднику місце тільки звірам . Якщо Ви вважаєте що живете в заповіднику - не заважалоб в психіатора перевіритись. ты просто попал в струю,тебе повезло,но ты винт системы,а она даст брешь,она не может существовать в таком виде...
Абсолютної рівності ніколи не буде ( як мінімум на протязі життя найближчих поколінь ) п.с. поговорим об этом позже,после девала на 20 % и более,будет интереснее,будет доходчивее(сейчас у такого бизнеса как мой(и большинства) нет запаса прочности),вот и девал это будет первый шах.а потом и мат
Тут взагалі проблеми з логікою . В мене зараз націнка 40% , якщо буде девал в 20% і весь за мій рахунок , то в мене залишиться 20% ( нормальна норма якщо інфляція менша 10% ) А от якщо для Вас це буде мат - то може пора міняти вид бізнесу ?
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 07 тра, 2011 21:07
andrewustravel написав: turbina написав:Фантазер-продажник! Лишь бы распродать Нэньку. Тупо руки отбивать за это надо! Этого продажного оборотня кто-то поддерживает??? Логично сдавать в аренду. А продажной шкуре лишь бы распродать с концами.
А Вы бы сами, на арендованной земле, что то начали бы строить, за свои деньги?
Это что за шедевр ?
-
obval
-
-
-
-
-
-
|
+ Додати тему
|