Земелька упала т.к. ее продают мелкие частники, нет холдингов, которые монопольно держат 50% рынка и вещают БУИТДАРАЖАТЬ. Вот не было бы новостроя - вторичка бы так-же сложилась бы. Подождемс....
|
|
![]() Земелька упала т.к. ее продают мелкие частники, нет холдингов, которые монопольно держат 50% рынка и вещают БУИТДАРАЖАТЬ. Вот не было бы новостроя - вторичка бы так-же сложилась бы. Подождемс....
![]() Так новострои пролетят к концу лета ... Ой как интересно что же специалисты будут петь опосля , когда строители вовремя не справятся с обязательствами ![]() Наверное Кучму будут обсуждать с Гонгадзе ! ![]()
![]() посмотрите кто находится на границе с Италией через море. Там уже давно война. и не только там. Да и вообще у Европы есть свои страны которым нужно одалживать. Не надейтесь даже на помощь Европы
![]() Так Европа уже давно об єтом подумала. Сделан страны - прокладки (типа памперсов) - Польша,Румыния. У них и будет работа по профилю - дерьмо принимать и утилизировать. Должны ж они субсидии отработать...А границу вшутри Шанген и прикрыть можно...вот уже Франция этот вопрос муссирует. Так что могут нам и не дать....Я бы на их месте кредитнул бы - но тока под чернозьму. И никак иначе ![]()
![]()
1 Забирати мене з ігнору змушують економічні реалії а не чиїсь уподобання 2 Дуже легко підмінити поняття в надії що інші їх не памятають тому : на рахунок грошей жінки Де Ви берете гроші - в жінки , а жінка де бере - в тумбочці , а в тумбочці вони звідки - я кладу. Для всіх інших Була полеміка де я розписував складові власного прибутку.І в цій полеміці мені забороняли з піною в роті місцеві суперекономісти вартість грошей включати в собівартість . тоді спеціально для них я привів приклад. Я і моя дружина - підприємці. Я заробляю гроші і проголошую тендер на те хто їх буде зберігати - не дивно що виграє підприємець ( який одночасно є моєю дружиною обіцяючи мені відсотки на рівні деповідсотків в банку) . Після цього , я виходжу на кредитний ринок з пошуком грошей - не має нічого дивного , що найкращі умови пропонує мені підприємець моя дружина . От звідси і ростуть спроби моєї дискредитації як фахівця-людини . Насправді все набагато простіше. Частина людей , дорісши до 30-40 років так і залишилась в душі студентами -мрійниками які нічого так і не навчились робити. Дома в них проблеми ( спробуй без проблем , якщо з одного боку батьки розповідають що в 30-35 в них вже свій куток був , з другого дружина пиляє , що в сусіда/однокласника/одногрупниці все на порядок краще). От і залишилось цим людям змінити реальні проблеми на віртуальні досягнення . Але для цього потрібна підтримка. Прийшли вони на ці сторінки , а тут рай , всі заробляють мільони і у всіх житла не має . І виявляється що виноваті в цьому будівельники . Все було добре , до мого появлення. Виявилось що : а - не обовязково житло хотіти в Києвів б - не обовязково заробляти по 10 000 грн в місяць і так далі. Достатньо відкласти хоча б 1000 грн в місяць ( а це для них найболючіше - признати що вони не в стані відкладати навіть такі мізерні суми ). І давай вони мене брудом поливати. Але собака гавкає , а караван йде.
![]()
Какой обвал?! Экономика оживает, инфляция вянет, ВВП вперёд семимильными шагами, строители опять что-то строят, народ в банки деньги несёт. ![]() ![]() mortimer
Ах да....да..да. Чегото я такое припоминаю....вроде действительно растёт ![]()
![]()
Так і є! Тобто вже цього літа може бути ЖАРко ![]()
![]()
а. Человек где хочет там и хочет. Не заставишь его без ствола автомата хотеть в другом месте. б. Так и должно быть, какгбы. Но если чел не предприниматель - получает зачастую сколько платят. Смена работы дает свой "жир" в деньгах, но не столько сколько бы хотелось. Обсуждать тут нечего. Про 1000 грн отложений в месяц - можно тут подробнее? На что таких сбережений хватит ?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор
|
|