Рада отменила переход на зимнее время

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Обговорення матеріалів з фінансово-економічних та політичних тем. Новини економіки, наукові статті з економіки, ціни на золото, податковий кодекс, кредит МВФ та інші.
Для обговорення Новин, Статей та Оглядів, розміщених на FINANCE.UA
  #<12345>
Повідомлення Додано: Сер 21 вер, 2011 10:32

iceef написав:kuser
Ні! Це називається підлабузництво і ніякої логіки у відмові немає. Ви напевно школяр ще і вам пофіг, а мені якось не дуже подобається те що моя дитина буде затемна іти сама до школи.

P.S. Помаранчеві були не ахті, але ці ну вже повний капец :(((

Судя по содержанию поста Вашему ребёнку в зимнее время не обязательно вообще с дома выходить! Тем более в школу...Нет смысла! :mrgreen:
kuser

Повідомлення Додано: Сер 21 вер, 2011 10:37

kuser
а мені якось не дуже подобається те що моя дитина буде затемна іти сама до школи.

в Донецке даже 21 декабря светать начнет в 7.39, а солнце встает в 8.16

то что Вы во Львове (8.41 и 9.19) в потемках ходить будете регионалов абсолютно не интересует.
expert2009

Подякував: 26 раз.
Подякували: 23 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 21 вер, 2011 10:44

expert2009
Регионалы не заставляют вас и детей куда нибудь ходить! А время устанавливается исходя из экономических соображений. Видимо так выгодней всего!
А вЫ хотите чтобы под Вас персонально подгоняли? Подстроитесь под всех! А пойдите в школу пусть зимой они начинают занятия позже...не пробовали? Так Вы наверное на школу один такой будете... :lol:
kuser

Повідомлення Додано: Сер 21 вер, 2011 10:59

kuser написав:....Если Россия что то делает с умом, так почему бы не скопировать...Тем более чехарда с поездами из России будет....
Жили бы Вы в селе - ахинею не писали бы! В селе есть коровы...а им указы не писаны....светает - нужно паститсь идти....

О, ні. Це ви містере наче з села - пересуваєтеся електричками та бронепотягами?? ;) А як щодо "самольотів"??

...Авіакомпанії "Міжнародні авіалінії України" та "Аеросвіт" можуть змінити розклад більшості міжнародних рейсів з Києва й інших міст України у зв'язку з рішенням про скасування переходу на зимовий час...
"На відміну від Росії, яка прийняла рішення ще взимку, у нас залишається дуже мало часу. Але ми докладемо всіх зусиль, щоб це не відбилося негативно на наших пасажирах", - відзначила Сацька...
kiev.pravda.com.ua/news/4e78ad008def0/]Pravda.com.ua
Alex380

Повідомлення Додано: Сер 21 вер, 2011 11:14

Я так понимаю для ФК Шахтер это нововведение тоже как бы не в кайф, раньше матчи Лиги Чемпионов проводили в 21-45, теперь же получается 22-45, заканчиваться будут за полночь, придется переносить все на час или на два раньше как в России, а это со спортивной точки зрения не очень хорошо, для конкурентов в группе серьезная помощь когда они играют заранее зная результат матча в Донецке.
Joshu_A

Подякував: 0 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 21 вер, 2011 11:18

Это просто первая власть с мозгами!

Ну да это уже даже, не то что не серьезно, даже уже не смешно.
Kuzer, скока платят, я тож хочу устроиться?
Дед Мазай

Подякував: 43 раз.
Подякували: 54 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 21 вер, 2011 11:18

iceef написав:kuser
Ні! Це називається підлабузництво і ніякої логіки у відмові немає. Ви напевно школяр ще і вам пофіг, а мені якось не дуже подобається те що моя дитина буде затемна іти сама до школи.

P.S. Помаранчеві були не ахті, але ці ну вже повний капец :(((

Кузер в своем репертуаре. Надо лизнуть ручку ПРасам по любому поводу. Впрочем, неудивительно, что он считает "новую власть с мозгами". Как раз его уровень ...
bolex

Подякував: 1902 раз.
Подякували: 1509 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 21 вер, 2011 11:20

kuser написав: Жили бы Вы в селе - ахинею не писали бы! В селе есть коровы...а им указы не писаны....светает - нужно паститсь идти....и доить надо в одно и то же время....и тут

Кузер, совсем уже заврался ? То ты в Академии Наук подвизаешься, то в селе коров пасешь. Определись уже, откуда ты Чивокуне с Воразом поешь дифирамбы ...
bolex

Подякував: 1902 раз.
Подякували: 1509 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 21 вер, 2011 11:36

R2 написав:Верховная Рада отменила перевод часов на зимнее время.

Молодцы, давно пора отменить.
ios

Повідомлення Додано: Сер 21 вер, 2011 11:42

До речі...

Вчені-астрономи виступили проти рішення Верховної Ради про скасування "зимового" астрономічного часу.

На їхню думку, літній час не відповідає астрономічному, а зимовий збігається з київським сонячним (12 година дня наступає, коли сонце в зеніті).

"Дуже сильно зрушиться полудень на годиннику від фактичного. Ми штучно "від'їжджаємо" на 1000 км на схід, і якщо для Харкова це означає на практиці зсув усього на півгодини, то Західна Україна зустрічатиме полудень о 13.30. І тепер всю зиму українці будуть вставати ні світ ні зоря", - заявив доцент кафедри астрономії Інституту астрономії при ХАУ Дмитро Станкевич у коментарі "Сегодня".

За його словами, більшість країн Європи як і раніше будуть рухати стрілки двічі на рік, і різниця в часі з ними буде плинна - дві години влітку, три - взимку.

pravda.com.ua/news/2011/09/21/6603643/]pravda.com.ua
Alex380

#<12345>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор

Схожі теми

Теми