| 

|   | Список новобудов Львова | + Додатитему
 | Відповістина тему
 |  Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні

Додано: Пон 06 лют, 2012 14:42 Хлопці, я так розумію, Ваші розборки з іншої гілки сюди перенеслись, але це флуд і офтоп. Запропонуйте мені краще якусь 1-2 кімнатну квартиру на сихові, це по темі буде. 

ostrig

Повідомлень: 380З нами з: 04.02.09Подякував: 8 раз.Подякували: 13 раз. 

Профіль

Додано: Пон 06 лют, 2012 19:29 

ostrig написав: Хлопці, я так розумію, Ваші розборки з іншої гілки сюди перенеслись, але це флуд і офтоп. Запропонуйте мені краще якусь 1-2 кімнатну квартиру на сихові, це по темі буде.
 може щось таке?  Одно кімнатна квартира вул. Лазаренка  Поверх 8/9ц.  Загальна площа - 47 кв.м.  Площа кухні - 14 кв.м.  Площа кімнати - 17 кв.м.  індивідуальне опалення, балкон.  Здача будинку в березні.  Ціна - 50 000 у.о. насчет флуда таки да, немного надоело, Василь меньше агрессии, Будивельник строит , предлагает, не нравится, не покупайте, какие проблемы? 

someone

Повідомлень: 1363З нами з: 14.06.11Подякував: 107 раз.Подякували: 216 раз. 

Профіль

Додано: Пон 06 лют, 2012 22:28 

budivelnik написав:someone Це напроти податкової коло політучилища ?
 я точно не можу сказати, треба подивитись які еовобудови в цьому районі, це я так для інформації...мій емейл в ріелторській розсилці. вони обмінюються інфой, переважно аренди. але продаж і попит теж є     , так що постійно в курсі 

someone

Профіль

Додано: Вів 07 лют, 2012 09:23 

budivelnik написав:someone Це напроти податкової коло політучилища ?
 Ну, політучилище - це ближче до Бой-Желенського - гвардійської, а на Лазаренка - так звана "залізна дивізія". Там прямо за зупинкою тролейбусною якраз будується будинок, напевне, це його мали на увазі. Та просто за таку ціну можна 2-х кімнатну 49 кв. м на Сихові в цеглі взяти, з монтованою кухнею, і лісом під боком на Хоткевича.  І в однокімнатних новобудовах завжди дивувало: 47- 17 кімната -14 кухня=16 м. Ще пару метрів на ванну+туалет, навіщо такі здорові коридори? Чи , як завжди, лоджію на 5 метрів забабахали, а продають по ціні житла? 

ostrig

Профіль

Додано: Вів 07 лют, 2012 09:30 

someone А як підписатись на розсилку?

ostrig

Профіль

Додано: Вів 07 лют, 2012 10:23 

ostrig Насчет площадей бывают неадекватные...но большой коридор-вы делаете гардеробную, что удобно, разгружает комнаты, кухня 14-17 м2,  это уже столовая зона, самая посещаемая часть )))(имхо)
 насчет россылки, это получилось случайно, что то меня просили друзья по аренде, для информ-ии я дал свой мейл знакомому риелтору, видимо  попал в базу по рассылке, и оно добавляется...если хотите, я могу вам по продажам пересылать, дайте свой мейл в личку...но сказать , что там попадаются какие то суперварианты не могу, или большие с ремонтами или непонятно что...много по аренде, я так понимаю, что это основной сейчас заработок маклеров

someone

Профіль

Додано: Чет 09 лют, 2012 22:01 

уже выше упоминал рассылке...вот такие вот стали приходить попит квартири (1-2-3 кім)у новобудові, 0-цикл.  район Джорджа Вашингтона  Попит купівлі 2-кім.квартири Сихів р-н вулиць Антонича , Коломийська . будь-який стан , не 1 і не останні поверхи. Ціна до 55 000 у.о.  .....   

someone

Профіль

Додано: П'ят 10 лют, 2012 11:19 В новобудовах 2-кімнатні починаються з 65 м. кв, і ціна 55 -тисяч- якщо дійсно хтось готовий продати - більш-менш адекватна.  Але це "хотєлкі" 

ostrig

Профіль

Додано: Нед 12 лют, 2012 23:20 

vasul_lviv написав: не вірте брехуну будівельнику, він понабирав кредити, вигнав коробку із бетону, а продати не встиг, бо прийшов 2008 рік. і тепер маючи достатньо часу він створив на цьому форумі легенду про "успішного" будівельника. тексту багато, а ціль одна, впарити комусь свій бетон.
 Речь идёт о "клубном доме" в Брюховичах, у которого на Рождество 2012 на Ваших снимках перил не было? 

zahar_

Повідомлень: 23101З нами з: 06.08.11Подякував: 157 раз.Подякували: 692 раз. 

Профіль

Додано: Нед 12 лют, 2012 23:37 

budivelnik написав:  zahar_ написав:  vasul_lviv написав: не вірте брехуну будівельнику, він понабирав кредити, вигнав коробку із бетону, а продати не встиг, бо прийшов 2008 рік. і тепер маючи достатньо часу він створив на цьому форумі легенду про "успішного" будівельника. тексту багато, а ціль одна, впарити комусь свій бетон.
 Речь идёт о "клубном доме" в Брюховичах, у которого на Рождество 2012 на Ваших снимках перил не было?
 Ви трошечки не правильно висловились . Річ йде про будинок в якому згідно фуфлижної техніки не було видно є перила чи ні . А перила там були ( і це добре було видно на фото зробленним з нормального фотоапарата) і скани продаж цього житла в 2009-2010 роках я виклав . А для фом невіруючи , пропоную парі з умовами 1000 до 1 , що будинок заселений і вже більше року в ньому живуть три сімї і більше 3 місяців - четверта. Наголошую - живуть  , а не купили.
 Я наверно пропустил - Вы  обещали после Рождества фото выложить. Есть фото дома в Брюховичах в 2012 году? 

zahar_

Повідомлень: 23101З нами з: 06.08.11Подякував: 157 раз.Подякували: 692 раз. 

Профіль

|  | + Додатитему
 | Відповістина тему
 |  

Зараз переглядають цей форум: akurt  і 2 гостей 
      Модератори:
      Faceless, Ірина_, Модератор

| Схожі теми |  

| 
         | 116 | 150454 |  |  
      | 
         | 0 | 2363 |  |