|
|
кто свалил - уже учтены - 51,0 млн чел минус 45,6 - это 5,4 млн чел, Да - много бомжей , в тюряге, в армии - в общем 2 млн чел , а остальные - 5,0 млн - на стройках и горшки носят в Европе, 0,5 млн - офиц безработные - остальные 1,8 млн - живут на улицах ДЕМЬЯНА БЕДНОГО в "хатынках" и питаются воздухом
fermer_1941
Так я уверен Тигипко именно этим и занимается! Сегодня это архиважный вопрос для нашей страны. Да и вообще налоговую базу нужно резко расширять - как в Европе. Ну так мыж только в начале пути....м всё самое важное только после выборов увидим...Но мало никому не покажется!
УРА!!! ПОКРАЩЕННЯ ЖИТТЯ НАСТУПИЛО ВЖЕ СЬОГОДНI!
Поздравляю всех!!! Наконец-то в Украине начали платить европейскую зарплату
hxbbgaf
А как класно в Италии! Хочу в ЕС! С сайта голоса Америки Розбиті мрії африканських мігрантів в Італії «Ми не думали, що в Італії така ситуація. Ми сподівалися, що знайдемо роботу, зможемо нормально заробляти та харчуватися. Все зовсім не так, але я не можу повернутися назад», – Андреа. У Європі нового життя шукають десятки тисяч біженців, які під час протестів у Тунісі та Лівії, що спалахнули на початку цього року, перетнули Середземне море. Однак сподівання мігрантів на краще майбутнє і вищі заробітки часто закінчуються великим розчаруванням. Нетрі в околицях італійського міста Фоджа стали домівкою для 600 лівійських мігрантів, які приїхали на південь країни у пошуках роботи. Цей регіон ще називають трикутником червоного золота, адже тут збирають 35% помідорів вирощених в Італії. Здебільшого цю роботу виконують мігранти. Через економічну кризу, заводи на півночі Італії цього року провели численні скорочення. Дві тисячі мігрантів були змушені переїхати на південь у пошуках роботи. Утім, дедалі менше фермерів наймають нелегалів. Окрім того, за роботу у полі від світанку до ночі платять в середньому лише 35 євро на день. «Ми не думали, що в Італії така ситуація. Ми сподівалися, що знайдемо роботу, зможемо нормально заробляти та харчуватися. Все зовсім не так, але я не можу повернутися назад», – каже лівійський біженець Андреа. Сотні біженців потонули, намагаючись перетнути Середземне море. Тим, кому пощастило вижити, прибувають як правило на італійський острів Лампедуза, а вже звідти в Італію. Лише одиниці з них шукають притулку законно. Інші ж залишаються нелегалами. «Нелегальні мігранти опинилися у дуже поганому становищі, у ситуації невизначеності. Кожна країна має своє законодавство щодо біженців. Але якщо вони не зареєстровані і перебувають в країні нелегально, вони не можуть претендувати на будь-які пільги», – каже речник комісії біженців ООН. Потік біженців з Лівії не припиняється. Лише минулого тижня у Триполі патруль затримав 400 людей, які намагались покинути країну. «Виглядає, що після закінчення протистоянь у Лівії міграція через Середземне море відновилася. Люди у маленьких човнах дістаються берегів Італії та Мальти. І це під час зимових штормів на морі», – Менс Найберґ. Італійський уряд видав розпорядження про легалізацію деяких мігрантів, які працюють прибиральниками чи доглядають за старшими людьми. Однак цей закон не стосується нелегалів, зокрема тих, які проживають у гетто біля Фоджі. Без будь-яких документів та з мізерним прибутком, ці біженці – далекі від мрії про краще життя, яке вони сподівалися знайти у Європі.
Личный вопрос.kuser
Добрый Вам день. При всем том, что Вы расписываете очень интересно узнать где вы работаете, и какова ваша зарплата ???? Ведь Ваши реали ОЧЕНЬ сильно отличаются от реальностей обычного человека, который работает на заводе за 800-1200грн., и при этом, эму еще нужно заплатить квартплату, что-то поесть, и купить хоть какие нибудь вещи,дабы было в чем доехать до места работы. Так о какой ЕВРОПЕЙСКОЙ ЗАРПЛАТЕ ВЫ ГОВОРИТЕ ????
да пасматрите скока вилл понастрена, скока порше, мерсов и бэнтли калесит по просторам Родины !!! миллионы миллионеров !!! ))))))))))))) Кстати, поговорил с троюродной сестрой, она устроилась врачем в государственной больнице в Румынии (для тех, кто не понял. повторяю по слогам: не Италии, не Греции, не Испании, а Ру-мы-ни-и).
Заработная плата начинающего врача (только-только закончила интернатуру) составляет... чуть больше 1000 USD (опять повторяю по слогам ОДНА ТЫСЯЧА ДОЛЛАРОВ). Работает в больнице 15 дней в месяц. Ни за какое устройство на работу никому не заплатила ни одной копейки (цента, лея). Конкурс составлял 35 человек на 3 места. Цены примерно как наши. Но цены на квартире составляют от 25 000 (однокомнатная, площадь в 35 кв. м.) до 50 000 (3-комнатная). В банке можно получить кредит на покупку жилья под 4 % годовых!
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||