Колесников: Билет во второй класс поезда Hyundai будет ст...

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Обговорення матеріалів з фінансово-економічних та політичних тем. Новини економіки, наукові статті з економіки, ціни на золото, податковий кодекс, кредит МВФ та інші.
Для обговорення Новин, Статей та Оглядів, розміщених на FINANCE.UA
  #12>
Повідомлення Додано: Сер 21 гру, 2011 06:50

Колесников: Билет во второй класс поезда Hyundai будет ст...

Пропонуємо до обговорення:

Стоимость билета во второй класс скоростного поезда Hyundai составит примерно 220 грн. Об этом заявил вице-премьер-министр - министр инфраструктуры Украины Борис Колесников во время торжественной церемонии передачи Украине первого скоростного поезда Hyundai, сообщает пресс-служба Мининфраструктуры.

Дивися повний текст Колесников: Билет во второй класс поезда Hyundai будет стоить около 220 грн.
R2
Робот новин

Подякував: 0 раз.
Подякували: 153 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 21 гру, 2011 07:15

,боря-прав

билет сделать по 500, а зарплаты и льготы урезать. верное решение. пр выполняет свои предвыборные обицянки!!!голосуй за пр!! и будешь ходить пешком, а это- к здоровью.
.
abc111

Подякував: 81 раз.
Подякували: 282 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 21 гру, 2011 16:26

как-то грызут меня сомнения, я билет брала на простой поезд неделю назад - обошелся мне в 200 грн.)))
Alexandra

Повідомлення Додано: Сер 21 гру, 2011 16:44

[b]Alexandra[/b]
Так ведь. "Начальник не врет - начальник дипломат".
Free

Подякував: 3 раз.
Подякували: 447 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 21 гру, 2011 16:46

это до Борисполя? ...
или без места, т.е. стоя? :roll:
osi35

Повідомлення Додано: Сер 21 гру, 2011 17:20

Ооо, я что-то пропустил?
А где это у нас скоростная железная дорога по которой этот Hyunday будет быстро ездить?
По нашим совковым путям и наши старенькие самые поездатые поезда не могут разогнаться. Или главное "освоить" бабло на скоростной поезд?
Геннадий

Подякував: 2 раз.
Подякували: 126 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 21 гру, 2011 17:28

Геннадий написав:Ооо, я что-то пропустил?
А где это у нас скоростная железная дорога по которой этот Hyunday будет быстро ездить?
По нашим совковым путям и наши старенькие самые поездатые поезда не могут разогнаться. Или главное "освоить" бабло на скоростной поезд?

Там где должны ходить ремонт сделали, по бумаге так точно - сегодняшние експрессы гонят до 100 в час и ничего.

Зы. И пристегиваться нужно :D
РАТАН

Подякував: 150 раз.
Подякували: 215 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 21 гру, 2011 17:43

РАТАН написав:
  Геннадий написав:Ооо, я что-то пропустил?

Там где должны ходить ремонт сделали, по бумаге так точно - сегодняшние експрессы гонят до 100 в час и ничего.

Зы. И пристегиваться нужно :D

гонят до 100 в час и ничего... ну это пока ничего, серьезно никто не ремонтировал ни одного направления.
В том то и вопрос, зачем нам скоростнее?
Геннадий

Подякував: 2 раз.
Подякували: 126 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 21 гру, 2011 20:25

Нам це потрібно?

Давайте візьмемо до уваги практичні розрахунки:
Я щотижня на вихідні їжджу з Києва до Львова і на понеділок повертаюся назад.
Рахуючи 8 поїздок на місяць по мінімальних цінах дешевих плацкартів, виходить 80*8=640грн.
Мінуси - вагони так собі, через раз їдуть групи студентів, спортсменів, офісного планктону чи роботяги, які бухають по кілька годин. Але є простий заспокійливий засіб - правильні навушники з музикою і "хро-хро". Катаюся я через ніч і ніби навіть в дорозі сплю.
Плюси - дешево та зручний графік поїздки.
======
Нова схема.
ПЛЮСИ: Інтернет, швидкість доїзду... і... можливо зручні сидіння... (???).
Мінуси: вартість доїзду - 8*220=1760грн.
Сподіваюся, не прийдеться через незручний графік ще брати такси. Для мене це мінімум 40грн в один бік, тобто додаткових ще 8*40=320грн.

На залізниці йде мова про те, що хочуть відміняти популярні нічні поїзди Київ-Львів-Київ.
Чи вигідно це мені? Абсолютно ні. Грошей вистачає, але я не маю наміру витрачати лишню тисячу грн. в місяць / півтора тисячі долярів в рік.
А ви? ;-)

ну і п.с. Теперішній експрес Київ-Львів дійсно по GPS розганяється до понад 130км/год, але останнім часом він регулярно запіЗДНюється до Львова і не встигаючи на останню маршрутку, пасажири змушені "ловити" потім таксі за додаткові гроші... Epic FAIL! :mrgreen:
fanata

Подякував: 1 раз.
Подякували: 33 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 21 гру, 2011 22:26

fanata написав:Теперішній експрес Київ-Львів дійсно по GPS розганяється до понад 130км/год, але останнім часом він регулярно запіЗДНюється до Львова і не встигаючи на останню маршрутку, пасажири змушені "ловити" потім таксі за додаткові гроші... Epic FAIL! :mrgreen:

Это из разряда "проблемы индейцев шерифа не ... волнуют". Колесников точно на поездах, такси и маршрутках не ездит.
Kirjan

Подякував: 85 раз.
Подякували: 106 раз.

Профіль

#12>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор