Квесторе_поверніться написав:То не є анкета. Ця цидула називається Заява опитувальник на відкриття поточного рахунку... Там є пункт мобільний телефон. Ось там слід уважно подивитись.
В ній не вказано жодного телефона , але співробітниця запевняла, що не має значення з якого номера відсилається запит на ПІН-код , тому я й без ПІНу Дуже вже в них завернуто
Хлопці, но то ж Ваші гроші, ну я можна будь-кому давати ключа від вашого сейфу? Ну капец. Хочаааа... а там всі співробітники Трасту живі-здоровеньки, прецедентів не було? Ну що клієнт вимагав після отримання паролю/смс на телепон співробітника лишити останнього життя
rembo написав:4) Мой запрос на генерацию не прошел - по причине что мой телефон не зарегистрированю 5) Собственно главный мой вопрос был в том, что работница зарегистрировал свой телефон вместо моего.
А зачем Вы это сделали? Не хотели светить свою мабилу? И поэтому засветили свою карту! А щас, шо Вы хотите? Отобрать у менагера его мабилу, шоли? Банк может предложить Вам перевыпустить карту, за Ваш счет, т.к. Вы её сами скомпрометировали!
rembo написав:4) Мой запрос на генерацию не прошел - по причине что мой телефон не зарегистрированю 5) Собственно главный мой вопрос был в том, что работница зарегистрировал свой телефон вместо моего.
А зачем Вы это сделали? Не хотели светить свою мабилу? И поэтому засветили свою карту! А щас, шо Вы хотите? Отобрать у менагера его мабилу, шоли? Банк может предложить Вам перевыпустить карту, за Ваш счет, т.к. Вы её сами скомпрометировали!
Або одружитися на працівниці... За її згодою
Ходив у відділення, видали нову картку, стару перерізали. Отримав пінкод з свого телефона. Я так зрозумів - вони так всіх реєструють. Працівниця навіть образилась, що я їй не довіряю.
rembo написав:Ходив у відділення, видали нову картку, стару перерізали. Отримав пінкод з свого телефона. Я так зрозумів - вони так всіх реєструють. Працівниця навіть образилась, що я їй не довіряю.
Нормально! Канхфетку АВК ей бы подарили для утешения
Хтось користується карткою Траст-Скарбничка з вільним доступом і до 22% на залишок? Там картка лише безкоштовна Класік чи можна взяти Голд за 300 грн. на 2 роки?
Sanio написав:Хтось користується карткою Траст-Скарбничка з вільним доступом і до 22% на залишок? Там картка лише безкоштовна Класік чи можна взяти Голд за 300 грн. на 2 роки?
из своего опыта на вкладе лежит фонд получил голд открыл скарбничку через уфн-моби загнал на гольди и снимай без комиссии везде
Sanio написав:Хтось користується карткою Траст-Скарбничка з вільним доступом і до 22% на залишок? Там картка лише безкоштовна Класік чи можна взяти Голд за 300 грн. на 2 роки?