Понятно, что ЮляМы отказались покупать газ у них, а они взяли и согласились. И кто раньше сдохнет????
|
|
Все вірно, крім одного. Термін дії попереднього Договору не закінчився. Договір 2003року (договір Кучми) був заключений на 10років (до 2013року). Просто в 2005році він став росіянам не вигідним. І вони наполягли на його перегляді. Це, між іншим, як раз доповнення в тему про "імідж" і про Договір Тимошенко
Гондурас_мля , так это только подтверждает мои слова о том, что Россия с нами строит отношения с позиции силы
Я і не заперечую. Я просто стверджую, що Тимошенко сидить зовсім не за Договір. Умови Договору і термін його дії абсолютно стандартні. А якщо пригадати умови його підписання так Тимошенко дякувати за нього треба, а не вішати всіх собак. Востаннє редагувалось Гондурас_мля в Вів 15 тра, 2012 17:18, всього редагувалось 1 раз.
Гондурас_мля , и еще пару слов.
В 2009 году был разыгран очень похожий на 2006г сценарий. Они все поотключали, а через две недели 19.01.09 ТЮВля подписала свой контракт. Я ее не обеляю, но тогда и в АП, и в КМ все были малость обделавшись. Ну и Харьковское соглашение. В августе 2009 Россия отказала в кредите на закупку газа и в воздухе опять запахло осложениями. А в апреле 2010 ВиФЯ подписал соглашения. По датам примерно так. Так что для всех, кто предлагает послать Россию с газом или припугивать их, хочу сказать, что мы сдохнем тогда с Вами от холода раньше, чем они почувствуют, что проголодались от наших неплатежей.
Re: ПР: Янукович пригрозит Путину сокращением закупок газа нУ кого память короткая, советую про ситуацию 2008-9
В АП завжди були "обделавшись" перед Путіним, а ось про КМ в 2009році я б так не сказав. В 2005році "любі друзі" Ющенка рвались до труби. Договір Кучми був занадто прозорим для них, щоб без перешкод красти. Того і Тимошенко в серпні 2005 з прем'єрів турнули, щоб не заважала. Так і виник "післявоєнний" посередник РосУкрЕнерго, дії якого покриті повним мраком. В 2008 році було зовсім інакше. Тимошенко турнула цього посередника і переориєнтувала торгівлю газом на державну компанію НафтоГаз України. Справа хоч с труднощами, але просувалась вперед досить впевнено. Путіну взагалі було байдуже з ким мати справу. А ось Ющенко тут проявив себе як ярий лоббіст РосУкрЕнерго. Він навіть пішов на те, щоб відізвати переговорників 31грудня чим і спровокував газову війну в січні 2009року. Тобто замовник "газових війн" 2005...2006 і 2008...2009 років добре відомий - це Ющенко, але чогось він ходить на свободі, а сидить його противник державник Тимошенко. "Державник" я не просто так написав. В результаті її дій її власне багатство зовсім не приросло. Ні від реприватизації Криворіжсталі, ні після посунення РосУкрЕнерго і ствердження державного НафтоГазу, ні від розірвання Договору з Ванко про передачу 4-м студенткам 10тис.кв.км Черноморських шельфів. Замовники ж її цькування діють як раз навпаки. І зрозуміло чого - вона заважає їм приватизувати Україну. Самі ж пишете ВорЮля, а чого питається? Є реальні докази? Щось не чув.
Re: ПР: Янукович пригрозит Путину сокращением закупок газа нЯ вот одного не пойму, почему вопросы закупки газа решается на уровне премьера и преза?
Собственного газа на коммуналку хватает. А газ для промышленности пускай закупают сами субъекты. Объяснения, что мол, а как же энергетическая безопасность, не канает. Сильно текущая ситуация способствует этой безопасности. А то что все презы и премьеры сунут сурло в эту тему объясняется одним: хотят порулить и подеребанить приличные ден. потоки.
ПР: Янукович пригрозит Путину большой голой ж***!Дивися повний текст ПР: Янукович пригрозит Путину большой голой ж***!
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||