Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? 2011

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 979899100101 ... 831>
Повідомлення Додано: Сер 14 вер, 2011 20:01

Андрей_В написав:
  Tyler написав:Планировка -это аргумент, согласен, спасибо.

таварисча по меньше читайте, бо он сам панельки клепает)))

панелька как и кирпич бывают и неудачной и удачной планировки

токма в панельке вы перепланировку уже не сделаете)) - сложно и зачастую просто не возможно

1 Саме тому що я будую монолітно/панельні конструкції - я й добре розбираюсь в їх перевагах і вадах , на відміну від інтернет спеціалістів , які все чули , все знають , всім радять і нічого не можуть для себе зробити коли користуються власними порадами і навиками
2 Якщо я знаючи і цегляні і каркасно/монолітні і панельні конструкції - вибрав панельно/монолітні , то напевно в мене були якісь міркування в плюс цим конструкціям , особливо коли врахувати що мені потрібно вкладати в їх виробництво власні кілька мільонів грн на 2 роки.
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 14 вер, 2011 20:03

Tyler
Я думаю, что о звукоизоляции думать не стоит. Все равно будете делать ремонт, сделаете себе полную звукоизоляцию квартиры и будете там дискотеку устраивать.
Тори

Подякував: 20 раз.
Подякували: 62 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 14 вер, 2011 20:04

Андрей_В
Як я й писав
Все знають , всім радять , проти всього протестують , а от що нового сказано в цьому повідомленні :
по голове ходят

стуки передаются с Любой квартиры

войлок это прошлый век (привет опятным грамотным строителям)

шоб заизолироваться - нужно Все стены (и внутренние тоже) и потолки проклеивать шумовибро изоляцией (в строймагазе продается)

В порівнянні з моїм ?
1 Для ізоляції зовнішніх шумів - металопластикові вікна з двохкамерними склопакетами ( не путати з профілями які стандартно трьох-пяти-камерні ) Двохкамерний склопакет це три скла і два повітряних прошарки
2 Для ізоляції від шумів підїзду - войлочні мати ( дорого і важко знайти ) +шпаклівка - ідеально , додатковий шар гіпсокартону ( 17 грн/м2 гіпсокартон + 20 грн м2 робота + зовнішній оздоблювальний шар від 10 грн м2) - достатньо
3 Для ізоляції шумів санвузлів .
Всередині санвузла - практично нічого не зробиш , а от відсікти шуми санвузла від спальні/великої /кухні - так само як і від шумів підїзду і сходової .
3 Для зменшення шуму від перекриття - найкраще покласти в квартирі над Вами під паркет/ламінат - два шари пробки товщиною в 2 мм ( кожен шар десь 10 грн м2 )

А якщо ще врахувати , що я своє написав до того як мене почали критикувати .
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 14 вер, 2011 20:08

Тори написав:Tyler
Я думаю, что о звукоизоляции думать не стоит. Все равно будете делать ремонт, сделаете себе полную звукоизоляцию квартиры и будете там дискотеку устраивать.

Ви якісь дивні .
А я що писав що звукоізоляцію потрібно робити саму по собі , без ремонту ?
Якщо людина купує житло в паршивенькому стані , то вона все одно робить під себе ремонт , от тоді й прочитавши мої поради , вона з мінімальними затратами десь в районі додаткових 1000 доларів на житло в приблизно 50 м2 ( 120-150 м2 стін ), отримає ще й звукоізоляцію , яка позволить їй живучи в хрущовці отримати звуковий комфорт сталінки.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 14 вер, 2011 20:10

budivelnik написав:
  Андрей_В написав:
  Tyler написав:Планировка -это аргумент, согласен, спасибо.

таварисча по меньше читайте, бо он сам панельки клепает)))

панелька как и кирпич бывают и неудачной и удачной планировки

токма в панельке вы перепланировку уже не сделаете)) - сложно и зачастую просто не возможно

1 Саме тому що я будую монолітно/панельні конструкції - я й добре розбираюсь в їх перевагах і вадах , на відміну від інтернет спеціалістів , які все чули , все знають , всім радять і нічого не можуть для себе зробити коли користуються власними порадами і навиками
2 Якщо я знаючи і цегляні і каркасно/монолітні і панельні конструкції - вибрав панельно/монолітні , то напевно в мене були якісь міркування в плюс цим конструкціям , особливо коли врахувати що мені потрібно вкладати в їх виробництво власні кілька мільонів грн на 2 роки.

ну а по сути то шо ты возразишь человеку, который жил в панельке и пытался сделать перепланировку?
хотя бы чисто теоретически возрази
но ты ведь прекрасно понимаешь, шо я прав
в панельке несущее практически все (поэтому вибрации передаются с лююой квартиры по стояку, к примеру когда кто то сверлит, думаешь шо сосед, а оказывается много квартир подалее)))
в кирпичных токма некоторые стены несущие
переплан сделать лехко

а самое главное когда старое покупаешь - возможность переплана, шоб хоть как то подогнать жилье под себя

по поводу шумовибро - есть специзоляция, именно строительная (не войлок))) которую нужно Приклеивать по всей площади контакта, тогда есть эффект
мне предлагали, отказался, дороговато получалось

привет "практикам")))
Андрей_В

Подякував: 5 раз.
Подякували: 475 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 14 вер, 2011 20:20

Андрей_В
В панельке только внешнии стены блока несущие+ 1 посредине (если квартира двусторонняя, например 3к)
Межкомнатные внутри блока - все труха (гипс и т.п. - не путать с гипсокартоном).

Аналогично и в сталинке. Несущие стены внешнии + (по крайней мере у меня) 1 внутренняя посреди квартиры (с нишами) наверное на ней плита лежит.
jde

Подякував: 12 раз.
Подякували: 53 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 14 вер, 2011 20:30

jde

панелька это все сплошной бетон
все стены, перекрытия, санкабины (толчек и ванная отлиты целиком) все отливается на ЗЖБИ и монтируется на месте (кран, сварка)
никаких гипсов и трухи

возможно имеется ввиду самая старая панель, там не знаю, не жил в таких
Андрей_В

Подякував: 5 раз.
Подякували: 475 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 14 вер, 2011 20:36

Андрей_В
ну а по сути то шо ты возразишь человеку, который жил в панельке и пытался сделать перепланировку?
хотя бы чисто теоретически возрази
но ты ведь прекрасно понимаешь, шо я прав

1 Я особисто можу технічно грамотно і не порушуючи параметрів міцності перепланувати будь-яку квартиру , не залежно від її конструктиву .
2 Всі роботи по переплануванню повинні бути розроблені проектною організацією і погоджені з авторами первинного проекту по якому будувався будинок
3 Те що різного роду менеджеро/фінансисти/інтернет аналітики , пробують самостійно пересувати стіни говорить про нульовий рівень відповідальності і від розвалу конструкції їх спасає тільки надлишкова міцність яка свідомо заложена в конструкцію проектантами , тобто на хлопський розум . їх мудачизм перекритий фаховими знаннями проектанта/будівельника
в панельке несущее практически все (поэтому вибрации передаются с лююой квартиры по стояку, к примеру когда кто то сверлит, думаешь шо сосед, а оказывается много квартир подалее)))

Тепер на рахунок шуму і шумоізоляційних конструкцій
1 Шум це набір хвиль різної довжини
2 Для хвиль різної довжини потрібні різні конструкції хвилегасіння. Так хвилі з високою частотою ( мала довжина ) найкраще хасяться важкими перепонами ( мала енергетика хвилі не встигає розгойдати важку конструкцію ) , в той час коли низькочастотні ( довгі ) хвилі найкраще гасяться шляхом розриву на коротші

Таким чином , сучасні шумоізолятори це не що інше ніж структура яка виготовлялась на прикладі войлоку в якого в хаотичному порядку переплетені волокна різної довжити і в якому в хаотичному порядку розкидані повітряні камери різних розмірів.
Сучасні шумоізолятори як правило мають однакові довжини волокон і однакові пори , тому діють тільки о обмеженному частотному діапазоні ( у войлоку цей діапазон ширший ) .
Приклеивать по всей площади контакта, тогда есть эффект
мне предлагали, отказался, дороговато получалось

Я також неоднократно пропонував тобі перш ніж щось писати - вивчити предмет - ти відмовляєшся .

І останнє
Так як хвилі розповсюджуютья рівномірно по всьому простору і у всі сторони , то найкраще ізолювати там де вони починають створюватись , тому я наприклад писав , що для того що ізолювати свою стелю від шуму , то пробкову прокладку найкраще класти під паркет сусіда який живе нагорі і коштує це 10-20 грн м2 , а от якщо пробувати ізолювати сусідські кроки в себе в квартирі , на своїй стелі , то це вже буде коштувати в рази дорожче .
Тому для тих які застряли копитами в бетоні А-ля Андрій ( автентичний вираз Андрія про себе , тільки він від скромності обзиваючи так інших приховував що сам є таким самим )і запропонували за його гроші зробити дорого , те що такі як я можуть зробити дешево .
І хто в цьому винуватий ?
Я думаю Що Андрій , який знає все про все і нічого конкретно.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 14 вер, 2011 20:45

Андрей_В написав:jde

панелька это все сплошной бетон
все стены, перекрытия, санкабины (толчек и ванная отлиты целиком) все отливается на ЗЖБИ и монтируется на месте (кран, сварка)
никаких гипсов и трухи

возможно имеется ввиду самая старая панель, там не знаю, не жил в таких

Андрій жив тільки в одному типу панельки , що й не дивно , тому почувши слово панелька - думає що всі вони однакові :D
1 В багатьох панельках , санвузли вилиті в вигляді коробки , але при цьому , санвузол не є несучи , і дуже часто він навіть не торкається плит перекриття слідуючого поверху
2 Найпростіше ( але не завжди вірне ) визначення несучої стіни , це не матеріал з якого виготовленна стіна , а товщина стіни . Якщо будинок не монолітний , то будь яка стіна , товщина якої менша ніж 10 см - є самонесучою .
Пояснення цьому просте - плита перекриття повинна опиратись на стіну на глибину не менше 7 см ( якщо стіна бетонна ) , 12 см ( якщо стіна цегляна ) і повязано це з таким поняттям як скол стіни ( пояснення на хлопський розум для всезнайок а-ля Андрій , тому прошу студентів 1 курсу ПЦБ і вище , не кажучи вже про практикуючих фахівців , не кидатись тапочками ) , який може виникнути при експлуатації будинку і дасть можливість плиті впасти
Востаннє редагувалось budivelnik в Сер 14 вер, 2011 20:46, всього редагувалось 1 раз.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 14 вер, 2011 20:45

и тут Остапа понесло..
помню пару месяцев назад было две недели жаркого обсуждения не по теме - использовать пенопласт как утеплитель или нет.
чем именно звукоизолировать имеет отношение к теме обвала цен??
Востаннє редагувалось WiN_NeR в Сер 14 вер, 2011 20:47, всього редагувалось 1 раз.
WiN_NeR

Подякував: 3 раз.
Подякували: 32 раз.

Профіль

#<1 ... 979899100101 ... 831>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор