budivelnik написав:Архітектор то я , тому й не дивно що ні елементів барокко , ні класицизму - на фасаді не передбачено . І причин дві 1 Це досить складно у виконанні 2 Це здорожчує житло.
Я тоже архитектор, в курсе. Но зрелище печальное. Вся страна покрыта новостроями-сараями.
Evgeniy__1 написав:сами же понимаете, что выглядит убого до безобразия.
Это Вы, пожалуйста, расскажите проживающим в том домике. Придумывать для "Таврии" дизайн "Ламборджини" или "Лексуса" никто не будет, так как это не окупится.
Вопрос по другому можно поставить. А можно ли в той ценовой категории сделать внешний вид товара привлекательнее? Ответ известен.
_________ Людям жить надо где-то, а тут рассуждают про несоответствие внешнего вида требовательным стандартам высокой моды. Излишества появляются вместе с деньгами.
budivelnik написав:Архітектор то я , тому й не дивно що ні елементів барокко , ні класицизму - на фасаді не передбачено . І причин дві 1 Це досить складно у виконанні 2 Це здорожчує житло.
Я тоже архитектор, в курсе. Но зрелище печальное. Вся страна покрыта новостроями-сараями.
Внесу уточнення , щоб потім не виникли непорозуміння 1 За фахом - я інженер-будівельник , а не архітектор 2 Проектую свої обєкти самостійно ( повязано з нюансами технологічного ланцюжка ) , але після проектування обовязково провожу експертизу на відповідність в своїх друзів проектанів ( архітекторів - можна й так сказати) 3 Жодного разу не розглядав проект крізь призму красоти - виключно крізь призму раціоналізму і технологічності 4 На моє переконання , поки є потреба у житлі ( індикатором цієї потреби є ціна на хрущовки , тобто житло яке проектувалось 50 років тому і під ті потреби ) , до того часу потрібно будувати максимально прості ( і як наслідок дешеві ) будівлі , щоб надати можливість звільнити центральні частини міста ( шляхом переселення з незручних в плані планування хрущовок в просторе житло на периферії ) і будівництві на місці хрущовок , нехай дорогого , але сучасного житла. 5 Поки населення купує , хрущовки по ціні новобудови - це зайве підтвердження проблем в забазпеченністю житлом.
Востаннє редагувалось budivelnik в Нед 20 тра, 2012 11:46, всього редагувалось 1 раз.
budivelnik написав:3 Друга черга - буде здаватись як стандартний багатоквартирний будинок + якщо мешканці першої частини забажають , то й їх частина перетвориться в багатоквартирний будинок 3 Успішність проекту визначається не критикою в інтернеті , а абсолютним розміром прибутку. 4 Друга частина будинку будувалась по виправленному проекту ( замість трьохрівневих пятикімнатних по 125 м2 - були запроектовані 3х82 і3х62 м2) , внаслідок чого змінився зовнішній вигляд .
вот этом и ошибка, проект изменили, а привязку к объекту не сделали - получается диссонанс - в одной части буржуи живут - а в другой холопы
budivelnik написав:3 Друга черга - буде здаватись як стандартний багатоквартирний будинок + якщо мешканці першої частини забажають , то й їх частина перетвориться в багатоквартирний будинок 3 Успішність проекту визначається не критикою в інтернеті , а абсолютним розміром прибутку. 4 Друга частина будинку будувалась по виправленному проекту ( замість трьохрівневих пятикімнатних по 125 м2 - були запроектовані 3х82 і3х62 м2) , внаслідок чого змінився зовнішній вигляд .
вот этом и ошибка, проект изменили, а привязку к объекту не сделали - получается диссонанс - в одной части буржуи живут - а в другой холопы
Тут я згоден що не догледів , але Я маю відмазку-оправдання - криза ПС В третій частині спробую якось підправити ситуацію , але кардинально на жаль вже не вийде. ППС Наслідки кризи , навіть на сьогодні не минулись . Для продажу повинен активно надавати відтермінування , що зменшує і без того не великі оборотні кошти , тому: Не до жиру , быть бы живу.
Frant написав:Придумывать для "Таврии" дизайн "Ламборджини" или "Лексуса" никто не будет
В конце шестидесятых КБ завода «Коммунар» (ЗАЗ) в инициативном порядке начало разработку переднеприводного автомобиля малого класса под девизом «Перспектива» для замены «Запорожца» ЗАЗ-966.
В семидесятые годы было создано несколько экспериментальных моделей с кузовами «хетчбэк» и «двухдверный седан». Однако, официально техническое задание на разработку от Минавтопрома СССР было получено только в 1978 году.
После изготовления опытной партии и начала процесса «доводки» автомобиля, Минавтопром кардинально поменял задание, заставив КБ перепроектировать автомобиль с оглядкой на популярную европейскую модель «Форд Фиеста» образца 1976 года, с целью превзойти его по характеристикам.
Задание на разработку и далее продолжало меняться — Минавтопром выдвигал всё новые и новые требования по превышению параметров разнообразных зарубежных «малолитражек» тех лет: «Фиат-Уно», «Остин-Метро», и так далее. Это, совместно с нехваткой финансирования, которое до середины восьмидесятых шло преимущественно на освоение новых переднеприводных моделей Волжского завода, привело к чрезвычайному затягиванию внедрения автомобиля в производство — первые серийные «Таврии» сошли с конвейера лишь в 1988 году.
Коммерческие автопроизводители уделяют разным типам машин одинаковое внимание. Потому что консервные банки покупают только на безрыбье (см. Будивэльника).
Що ж Ви так не професійно ? 1 Що скажете про кліматичний пояс приведених фото ? Як він відповідає нашим реаліям 2 Як організуєте відведення води з пласких дахів ( на Ваших фото - там місце для загару ) , а в наших умовах з обовязковим врахуванням снігового покрову в нехай 1 м товщиною 3 Скільки буде коштувати дах на фото ( плаский . відведення води всередину ) в порівнянні з моїм ? Скільки буде коштувати скло на фасаді ( необхідно приблизно шкляний лист товщиною в 10 мм мінімум ) + алюмінієве кріплення . в порівнянні з пінопласт+короїд ?
Так що постарайтесь бути ближчим до реалій . А зробити красиво і дорого - і я вмію . Я не вмію зробити красиво-дешево. З іншого боку Купити функціонально і дешево - мої клієнти мають можливість , а купити красиво але дорого - ні.