Чи потрібна українцям російська мова як друга державна?

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 2021222324 ... 54>
Повідомлення Додано: Нед 27 тра, 2012 17:46

Ukrainian написав:Спосіб 1 . Вивчити .

Японець говорить українською Йому було важче .
Спосіб 2 . Розвинути країну .Двомовність можуть собі дозволоти тільки багаті і розвинені країни , от коли Україна буде такою тоді і можна . А зараз це перед виборні спекуляції .
Спосіб 3 . Кому перші два не підходять .А тим хто хоче зараз є дуже достойна програма від вельмишановного пана Путіна
«Нужно будет обеспечить миграционный приток на уровне порядка 300 тысяч человек в год. В первую очередь за счет привлечения на постоянное жительство в Россию наших соотечественников, проживающих в ближнем и дальнем зарубежье, квалифицированных иностранных специалистов, перспективной молодежи... На новом этапе развития страны мы должны … разработать гораздо более действенный и масштабный набор мер поддержки людей, которые хотят вернуться на свою историческую Родину… »
Президент Российской Федерации В.В. Путин

http://www.fms.gov.ru/programs/fmsuds/
шановні брати наші насильно переселені в *малоросію* ну не мучте себе і своїх діточок клятим *хохляцьким наречием* .
ось відео про насильне переселення братів росіян в *неньку*
Якщо Ви потомо одного з тих братів яких насильно привезли ми вас розуміємо , на відео можна побачити чому .

еще один невменяшка, цитирую дословно с Вашей ссылки:
«Нужно будет обеспечить миграционный приток на уровне порядка 300 тысяч человек в год. В первую очередь за счет привлечения на постоянное жительство в Россию наших соотечественников, проживающих в ближнем и дальнем зарубежье, квалифицированных иностранных специалистов, перспективной молодежи... На новом этапе развития страны мы должны … разработать гораздо более действенный и масштабный набор мер поддержки людей, которые хотят вернуться на свою историческую Родину… »
Президент Российской Федерации В.В. Путин

плохо не знать никакого языка кроме украинского
bkxxx

Повідомлення Додано: Нед 27 тра, 2012 17:47

Re: Чи потрібна українцям російська мова як друга державна?

Ukrainian написав:Чим більше тим краще для Родины

"Родину не выбирают" Тем более, за свой счёт. 8)
mortimer

Подякував: 2441 раз.
Подякували: 2808 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 27 тра, 2012 17:52

bkxxx
здається Ви мене не правильно зрозуміли .
1. В далекі 20-30 роки минулого столітя насильно пересиляли росіян в Україну , докази на відео .
2. Звісно вони зараз тужать за Родиной і тому я для них знайшов дуже чудову програму від федеральногу уряду , подробиці за ссилкою з суфіксом gov що означеє урядовий сайт , тобто все прозоро .
Ukrainian

Подякував: 59 раз.
Подякували: 782 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 27 тра, 2012 17:53

mortimer
почитайте будь ласка сайт з суфіксом gov там все детально розписано , федеральний уряд виступає спонсором .
Ukrainian

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 27 тра, 2012 17:55

Ukrainian
я Вас очень правильно понял, Вам какое дело до того, что тех людей которых там когда то переселяли, вернутся на свою историческую Родину...что в этом плохого
bkxxx

Повідомлення Додано: Нед 27 тра, 2012 17:56

Ukrainian написав:bkxxx
здається Ви мене не правильно зрозуміли .
1. В далекі 20-30 роки минулого столітя насильно пересиляли росіян в Україну , докази на відео .
2. Звісно вони зараз тужать за Родиной і тому я для них знайшов дуже чудову програму від федеральногу уряду , подробиці за ссилкою з суфіксом gov що означеє урядовий сайт , тобто все прозоро .

радуйтесь , что тех кто говорит по русски, станет меньше, в этом что плохого для Вас
bkxxx

Повідомлення Додано: Нед 27 тра, 2012 17:58

bkxxx написав:Ukrainian
я Вас очень правильно понял, Вам какое дело до того, что тех людей которых там когда то переселяли, вернутся на свою историческую Родину...что в этом плохого

це просто чудово . Я цим людям бажаю домомогти ,як і федеральний уряд РФ .
Ukrainian

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 27 тра, 2012 18:05

Ukrainian написав:

так какое это имеет отношение к обсуждаемой теме:
Чи потрібна українцям російська мова як друга державна?
bkxxx

Повідомлення Додано: Нед 27 тра, 2012 18:05

bkxxx написав:
  bazalt написав:Ратующие за два гос. языка, вы готовы платить за обучение представителей государства двум языкам?

Вы хотите чтоб бремя налога с вами разделили те кому это не надо?

Вы сами понимаете о чем пишете???Обучению каким языкам??? Русскому и Украинскому???Так их вроде Все знают или я не прав

втом то и дело что вроде: отсюда - вроде и правы вроде и нет (может быть Вы считаете что все рождаются с знаниями этих языков)... так а знать языки станут должны!

П.С. так зачем далеко ходить (по поводу правы/не) - здесь в ветке отписались: не только не знают, но и не хотят знать один из языков
Востаннє редагувалось bazalt в Нед 27 тра, 2012 18:12, всього редагувалось 4 разів.
bazalt

Подякував: 1 раз.
Подякували: 0 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 27 тра, 2012 18:06

Ukrainian написав:

или вы просто поговорить?
bkxxx

#<1 ... 2021222324 ... 54>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор

Схожі теми

Теми