Про це повідомили в прес-службі "Укрзалізниці".
Дивися повний текст Забрати куплені через Інтернет залізничні квитки стане простіше.
|
|
Забрати куплені через Інтернет залізничні квитки стане простПропонуємо до обговорення:
Дивися повний текст Забрати куплені через Інтернет залізничні квитки стане простіше. Вы лучше ответьте, почему когда я хотел купить билеты через ваш так называемый сайт uz.booking мне за два билета показывало цену 101.50? а когда я плюнул и пошёл и купил билеты в кассе, то цена составила 91.50 ?
Эти жуки вместо того, чтобы удешевить стоимость билетов, продаваемых через инет (не затрачивается работа кассира, уменьшаются очереди и пр. затраты на обслуживание в кассах), сделали их дороже... П...ц, логика обратно-пропорциональна здравому смыслу.
Идиоты, одним словом. Впрочем, учитывая, какие керманычи сидят в УЗ, это неудивительно.
Не бреши. Я не один раз купував квиток через інет і це на 2 гривні дешевше (в інеті кзб = 3 грн. + 7 грн. за послугу, а в касі кзб = 12грн.). А якщо ти кажеш правду, то твоя різниця можливо виявилася в постілі.
Ти можеш довести свої слова?
Re: Забрати куплені через Інтернет залізничні квитки стане пЗчитувати штрихкоди в касах це ТУПНЯК! Краще б розвинули ідею з автоматом, що друкує квитки (який працює на київському вокзалі). Тоді всі хто купив в інеті буде швидко отримувати квитки з автомату. А ті у кого нема коштів на комп та інет або ума - будуть і далі стояти собі в чергах.
lebovskiy Лично у меня через интернет выходило на несколько гривен дешевле, могу подтвердить. Возможно, вы в кассе брали без постельного белья, а на сайте изначально предлагается стоимость "с постелью", от которой вы можете отказаться, сняв галочку. А еще это удобно. Пару раз брал билеты на дополнительные вагоны, появление которых в кассах в силу огромных очередей проследить невозможно. А касательно почему нельзя распечатать на принтере, так у нас кажись законодательно определена форма бланка железнодорожного билета. Плюс они пока не именные.Да и посадка осуществляется непосредственно в вагон, а не через стойку регистрации.
Розказую як було місяць назад. Зайшов на сайт. Вибрав два квитки з Київа до Криму та додав у кошик. Вибрав два квитки з Криму до Київа та додав у кошик. Заплатив один раз за всі 4 квитки. Отримав на електронну пошту два документи (кожен це один аркуш а4). Роздрукував на принтері. Прийшов на вокзал. Ввів код з першого документу. Отримав два квитки з Київа до Криму. Ввів код з другого документу. Отримав два квитки з Криму до Київа.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||