Забрати куплені через Інтернет залізничні квитки стане прост

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Обговорення матеріалів з фінансово-економічних та політичних тем. Новини економіки, наукові статті з економіки, ціни на золото, податковий кодекс, кредит МВФ та інші.
Для обговорення Новин, Статей та Оглядів, розміщених на FINANCE.UA
  #12>
Повідомлення Додано: Сер 05 вер, 2012 13:12

Забрати куплені через Інтернет залізничні квитки стане прост

Пропонуємо до обговорення:
Про це повідомили в прес-службі "Укрзалізниці".

Дивися повний текст Забрати куплені через Інтернет залізничні квитки стане простіше.
R2
Робот новин

Подякував: 0 раз.
Подякували: 153 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 05 вер, 2012 13:12

Вы лучше ответьте, почему когда я хотел купить билеты через ваш так называемый сайт uz.booking мне за два билета показывало цену 101.50? а когда я плюнул и пошёл и купил билеты в кассе, то цена составила 91.50 ?
Skiff

Повідомлення Додано: Сер 05 вер, 2012 13:21

Эти жуки вместо того, чтобы удешевить стоимость билетов, продаваемых через инет (не затрачивается работа кассира, уменьшаются очереди и пр. затраты на обслуживание в кассах), сделали их дороже... П...ц, логика обратно-пропорциональна здравому смыслу.
Идиоты, одним словом. Впрочем, учитывая, какие керманычи сидят в УЗ, это неудивительно.
Оператор БД

Подякував: 243 раз.
Подякували: 342 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 05 вер, 2012 13:24

Skiff написав:Вы лучше ответьте, почему когда я хотел купить билеты через ваш так называемый сайт uz.booking мне за два билета показывало цену 101.50? а когда я плюнул и пошёл и купил билеты в кассе, то цена составила 91.50 ?

Не бреши. Я не один раз купував квиток через інет і це на 2 гривні дешевше (в інеті кзб = 3 грн. + 7 грн. за послугу, а в касі кзб = 12грн.). А якщо ти кажеш правду, то твоя різниця можливо виявилася в постілі.
lebovskiy

Повідомлення Додано: Сер 05 вер, 2012 13:25

Оператор БД написав:Эти жуки вместо того, чтобы удешевить стоимость билетов, продаваемых через инет (не затрачивается работа кассира, уменьшаются очереди и пр. затраты на обслуживание в кассах), сделали их дороже... П...ц, логика обратно-пропорциональна здравому смыслу.
Идиоты, одним словом. Впрочем, учитывая, какие керманычи сидят в УЗ, это неудивительно.

Ти можеш довести свої слова?
lebovskiy

Повідомлення Додано: Сер 05 вер, 2012 13:27

Re: Забрати куплені через Інтернет залізничні квитки стане п

Зчитувати штрихкоди в касах це ТУПНЯК! Краще б розвинули ідею з автоматом, що друкує квитки (який працює на київському вокзалі). Тоді всі хто купив в інеті буде швидко отримувати квитки з автомату. А ті у кого нема коштів на комп та інет або ума - будуть і далі стояти собі в чергах.
lebovskiy

Повідомлення Додано: Сер 05 вер, 2012 13:47

Re: Забрати куплені через Інтернет залізничні квитки стане п

lebovskiy написав:Ти можеш довести свої слова?

Можу.
Оператор БД

Подякував: 243 раз.
Подякували: 342 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 05 вер, 2012 15:37

А почему нельзя билеты распечатать дома на принтере, как для самолета ? Есть еще одна проблема, с которой я столкнулся - покупать можно только по одному билету. А насчет цены - у меня цена в кассе и в интернете оказалась одинаковой
chitatel

Подякував: 21 раз.
Подякували: 18 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 05 вер, 2012 15:51

lebovskiy Лично у меня через интернет выходило на несколько гривен дешевле, могу подтвердить. Возможно, вы в кассе брали без постельного белья, а на сайте изначально предлагается стоимость "с постелью", от которой вы можете отказаться, сняв галочку. А еще это удобно. Пару раз брал билеты на дополнительные вагоны, появление которых в кассах в силу огромных очередей проследить невозможно. А касательно почему нельзя распечатать на принтере, так у нас кажись законодательно определена форма бланка железнодорожного билета. Плюс они пока не именные.Да и посадка осуществляется непосредственно в вагон, а не через стойку регистрации.
3323339

Повідомлення Додано: Сер 05 вер, 2012 16:55

chitatel написав:Есть еще одна проблема, с которой я столкнулся - покупать можно только по одному билету.

Розказую як було місяць назад.

Зайшов на сайт.
Вибрав два квитки з Київа до Криму та додав у кошик.
Вибрав два квитки з Криму до Київа та додав у кошик.
Заплатив один раз за всі 4 квитки.
Отримав на електронну пошту два документи (кожен це один аркуш а4).
Роздрукував на принтері.
Прийшов на вокзал.
Ввів код з першого документу.
Отримав два квитки з Київа до Криму.
Ввів код з другого документу.
Отримав два квитки з Криму до Київа.
lebovskiy

#12>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти