"Удар" йде 2-м після ПР - результати опитування

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Обговорення матеріалів з фінансово-економічних та політичних тем. Новини економіки, наукові статті з економіки, ціни на золото, податковий кодекс, кредит МВФ та інші.
Для обговорення Новин, Статей та Оглядів, розміщених на FINANCE.UA
  #<1 ... 131415161718>
Повідомлення Додано: П'ят 28 вер, 2012 09:58

"Удар" йде 2-м після ПР

Надеюсь они идут в одном нужном направлении - на йух. :lol:
baran

Подякував: 94 раз.
Подякували: 865 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 28 вер, 2012 09:59

А чому земля повинна бути
безоплатно надана у приватну
власність, хоча про це вже пізно
говорити, людям яким вона не
потрібна і які не збираються на
ній працювати? Для того щоби
вони могли її продати? Так дайте
і мені тоді, чим я гірший? Я теж
продам.
-----------------------------------------
ну во-первых, колхозы, хоть и формально, не были гос. собственностью.
вам, как горожанину дали бесплатно квартиру приватизировать.
можно, конечно и сразу было за деньги продавать, но у нас любят поиграть в соц. справедливость. ваучеры всякие еще вспомните :)
Cricetus cricetus

Подякував: 408 раз.
Подякували: 413 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 28 вер, 2012 11:10

Cricetus cricetus написав:вам, как горожанину дали бесплатно квартиру приватизировать.

Ну так і я не проти приватизації присадибної ділянки... А до чого тут власність колгоспу? Та ще й тим, хто до нього ніякого відношення не мав або не збирається використовувати?
zeleniy

Подякував: 605 раз.
Подякували: 679 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 28 вер, 2012 12:02

zeleniy
Ну так і я не проти приватизації присадибної ділянки...

т.е. вам как Киевлянику государство дало возможность бесплатно получить в свою собственность квартиру ну скажем стоимостью 100 тыщ амеров, а жителям села вы предлагаете иметь приусадебные участки стоимостью 1-10 тыщ :roll:
Вы же ратуете за справедливость :roll: так где она?
Вы как то спрашивали чем вы хуже их :roll: а я вас спрошу чем они хуже Вас? :roll:
А до чого тут власність колгоспу? Та ще й тим, хто до нього ніякого відношення не мав або не збирається використовувати?

есть понятие территориальная громада
http://pravoved.in.ua/section-law/89-zo ... ava01.html
ознакомьтесь наконец с ним и вы поймете какое отношение к примеру учитель имеет к куску земли :roll:
odessit2007

Подякував: 24 раз.
Подякували: 4547 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 28 вер, 2012 12:06

Re:

zeleniy написав:Ефективні власники. А чи будуть ефективними власниками тракторист-п'яничка і т.п. контингент?

а почему вы не рассматриваете вариант сдачи в аренду свой земельный пай?
В Киеве кстати так и делают многие которым квартиры бесплатно дало государство...:)
или голодранцы трактористы не смогут осилить столь тяжкое занятие как сдача в аренду?
odessit2007

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 28 вер, 2012 12:20

zeleniy написав:
  Cricetus cricetus написав:на практике у нас это означает всевластие на селе тех, кто это будет определять, разрешать, отбирать и пр.

Так і є, в певній мірі. Але також треба визнати те, що приватну землю у селян тим чи іншим чином відберуть у кого силою, а у кого за безцінь...

Cricetus cricetus написав: чесну ( видносно хоча б) владу могут создать собственники, а не голодранцы.

Ефективні власники. А чи будуть ефективними власниками тракторист-п'яничка і т.п. контингент?

Что значит видберуть силою? Пистолет приставят? Так вы предлагаете им вообще ее не давать :-)
У нас половина земли в селе принадлежит пенсионерам, которым она нужна, как вы справедливо написали, что бы получить два мешка пшеницы для кур в обмен на аренду. Нужно дать право им, или их наследникам продать ее тем, кому она нужна.
Пьяничка эффективным не будет и про...рет свой пай. Ни и что? Паи в конечном итоге сконцентрируются у крупных землевладельцев и отдельных фермеров, которые еще занимаются сх. Вот их права от посягательств крупных собственников нужно защищать.
А не пьяниц, голодранцев и бездельников. Их удел будет пахать на пана. Украинское село у нас будет вынуждено пройти путь, от которого его увели большевики в начале прошлого века. Это грустно для многих и в чем-то жестко, но неизбежно.
Cricetus cricetus

Подякував: 408 раз.
Подякували: 413 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 28 вер, 2012 12:37

odessit2007 написав:т.е. вам как Киевлянику государство дало возможность бесплатно получить в свою собственность квартиру ну скажем стоимостью 100 тыщ амеров,

Господь з вами, який я киянин? Звичайний житель середньостатистичного провінційного міста у депресивному регіоні, де вартість двушки у кучеряві роки не перевищувала 15 куй... Та ще й приватизована на двох власників, тобто теоретично, при сприятливій кон'юнктурі ринку, кожен з власників отримав не більше 7 куй...

odessit2007 написав: а жителям села вы предлагаете иметь приусадебные участки стоимостью 1-10 тыщ :roll:

А що пропонуєте ви?

odessit2007 написав: же ратуєте за справедливості :roll: так где она?

справедливість у тому, що землю повинен мати той, хто реально на ній працює або працює "на село". Хай це буде безоплатне користування. Хай безстрокове. Але користуватися повинен той, хто живе і працює в селі.

odessit2007 написав: Вы как то спрашивали чем вы хуже их :roll: а я вас спрошу чем они хуже Вас? :roll:

Нічим, навіть краще мене. Де я казав що гірше?

odessit2007 написав: понятие территориальная громада
http://pravoved.in.ua/section-law/89-zo ... ava01.html
ознакомьтесь наконец с ним и вы поймете какое отношение к примеру учитель имеет к куску земли :roll:

Я йому про індики, а він мені про кури дикі... Ви читали, що я написав - земля відходить до тих, хто покидає територіальну громаду і не надається тим, хто хоче вступити в ряди такої громади... А я за те, щоби вона постійно була у власності громади.
zeleniy

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 28 вер, 2012 12:43

odessit2007 написав:а почему вы не рассматриваете вариант сдачи в аренду свой земельный пай?
В Киеве кстати так и делают многие которым квартиры бесплатно дало государство...:)
или голодранцы трактористы не смогут осилить столь тяжкое занятие как сдача в аренду?

Ви не уважно читаєте :wink: Голодранці трактористи можуть здавати в оренду, але від цього вони не стануть ефективними власниками, що формують чесну владу. Землю можна надавати у користування працівникам села, з правом здачі її в оренду. Таким чином:
1. Земля залишиться у власності громади.
2. Земля і можливість отримання з неї доходу буде додатковою мотивацією для молодих спеціалістів
zeleniy

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 28 вер, 2012 13:02

Cricetus cricetus написав:Нужно дать право им, или их наследникам продать ее...

Навіщо? Чому не обмежитись правом постійного землекористування?
zeleniy

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 28 вер, 2012 13:21

zeleniy написав:
  Cricetus cricetus написав:Нужно дать право им, или их наследникам продать ее...

Навіщо? Чому не обмежитись правом постійного землекористування?

для многих в таком случае это будет как чемодан без ручки и нести тяжело и бросить жалко :roll:
odessit2007

Профіль

1
  #<1 ... 131415161718>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей