|
Инвестиции в недвижимость Турции, Болгарии и Испании |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Сер 18 гру, 2013 23:11
budivelnik во-первых, утрируете. во-вторых, не вижу взаимосвязи с экономическим ростом. У нас каждый день коррупционные скандалы. Это на недвижимость как-то влияет?
P.S. Уважаемый будивельник, мы давно определились с тем что Вам Турция не интересна. Останемся при своих, не хочется зря тратить время. Я пишу для тех, кому интересно, а не для тех, кто ищет повода для критики
-
vyacheslav_fomenko
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 18 гру, 2013 23:14
вадик шизофрения какая-то какие афёры, какой лохотрон? мастер-класс бесплатный. Предлагаю прекратить общение. Не хочется терять время. Вам не интересна Турция, изучайте то, что интересно. Спасибо за понимание
-
vyacheslav_fomenko
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 19 гру, 2013 09:49
vyacheslav_fomenko написав:Я пишу для тех, кому интересно, а не для тех, кто ищет повода для критики
1 Ви боїтесь критики ? Так це яскраве підтвердження того що : Не все ладно в королевстве датском.....2 Мені багато чого не подобається - і що на підставі цієї причини я не повинен про це писати ? Звідси висновок а - Турція ісламська країна - то крім всіх інших ризиків - присутній ризик несприйняття інших вірувань б - Турція - країна з сильнорозвинотою корупційною складовою, що з урахуванням того , що приїхавший з інших територій не має апріорі на території Турції на кого спертись.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Чет 19 гру, 2013 15:43
budivelnik я не боюсь критики. Просто не вижу смысла вступать в споры, Вы явно не мой клиент) по поводу коррупции: Украина в рейтинге коррумпированных стран опережает Турцию на чуть больше 100 позиций (в выборке участвовало порядка 200 стран): выводы сделайте сами.
-
vyacheslav_fomenko
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 19 гру, 2013 15:47
вадик я - учредитель агентства зарубежной недвижимости кто Вы такой - мне неизвестно, беспочвенные оскорбления в сети явно не поднимают Ваш рейтинг, а лишь иллюстрируют Ваш умственный потенциал.
-
vyacheslav_fomenko
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 19 гру, 2013 15:52
Когда то было очень перспективно вкладываться в недвижимость Египта, потенциал роста оценивали в 7 раз, Турция запросто может повторить путь Египта и что тогда. Как по мне, то сейчас Испания более привлекательна и по ценам и по другим параметрам.
-
Mikolenko
-
-
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 7 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 19 гру, 2013 16:01
Mikolenko Турция имеет сильную экономику и позитивные темпы роста, Египет этого никогда не имел) по каким же параметрам Испания?
-
vyacheslav_fomenko
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 19 гру, 2013 19:51
vyacheslav_fomenko написав:budivelnik я не боюсь критики. Просто не вижу смысла вступать в споры, Вы явно не мой клиент)
1 Я не заставляю вас зі мною сперичатись 2 Я просто бачу у вашій діяльності певні елементи які я називаю складовими лохотрона. Тому своїми аргументами ( до речі відкритими для загального доступу) я даю можливість Вам -їх розвіяти ( або затвердити) мої сумніви. Та сама фраза Ви не мій клієнт , тому не буду Вам нічого пояснювати - стандартна фраза працівників МММ або Автотак(автоплан , авто відразу....) - тобто різного роду афер обєднаних признаком ( купівля в групах) або аферистів на довірі vyacheslav_fomenko написав:по поводу коррупции: Украина в рейтинге коррумпированных стран опережает Турцию на чуть больше 100 позиций (в выборке участвовало порядка 200 стран): выводы сделайте сами.
Дивно , що Ви не можете зрозуміти очевидного Тотальна корупція - це не тільки верхи , це й низи. Тому Ви як мешканець корумпованої держави Україна , самі є тим-чи іншим боком дотичні до корупції ( через родичів/знайомих/друзів/однокласників... тощо) І різниця між Турцією і Україною в тому Що тут Ви всередині системи - а там сам на сам проти системи. То як , де легше вижити Всередині в два рази корупційно сильнішої системи - чи проти просто корупційної системи ?
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: П'ят 20 гру, 2013 00:14
budivelnik не имею желания продолжать дискуссию. Она ни о чём, на мой взгляд. если вы видите в продаже недвижимости составляющие лохотрона - это ваше полное право видеть то, что считаете нужным.
-
vyacheslav_fomenko
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 20 гру, 2013 00:22
vyacheslav_fomenko написав:если вы видите в продаже недвижимости составляющие лохотрона
1 Я не в продажі нерухомості - а у Ваших методах - бачу признаки лохотрону ( казкові проценти-райські кущі і обовязково десь подалі+ з замовчуванням таких деталей як обслуговування, доступність прісної води і так далі) 2 Нерухомість я також продаю ( і за останні 4 роки продав 10 квартир які сам же і збудував) , але при цьому Ви в жодному моєму повідомленні не знайдете поведінки аналогічної Вашій.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1