За 50-150 тисяч євро українці готові продати нирку або части
+Додати тему
Відповісти на тему
Обговорення матеріалів з фінансово-економічних та політичних тем. Новини економіки, наукові статті з економіки, ціни на золото, податковий кодекс, кредит МВФ та інші. Для обговорення Новин, Статей та Оглядів, розміщених на FINANCE.UA
Добрий день! Готовий стать донором. Можу продати один с таких органів. Почка, Костный мозг, Печень. Хочу с разу сказати чому вирішив стать донором якщо це комусь цікаво. Моєму Папи срочно треба було робити операцію я и моя сим я позичили волику суму грошей долги треба віддавати у нас в України дуже маленькі зарплати практично не можливо заробити нормальні гроші. От и остається остання надія на донорство. Тепер коротко про себе. Мені 27 років мужчина. Ніколи нічим серйозним не болів, Алкоголь вживаю рідко. Сигарети не курю. Група крови 3 + положительный Загран паспорт маю. Даю с вий e-mail: адрес (gornolyzhnye@yandex.ru) всі пропозиції пищить на цей адрес. Мени треба с начала с людиною пообщаться бути увіреним що це не мошенник а уж потом дам с вий телефон. gornolyzhnye@yandex.ru Хочу попередити що всі витрати бере на себе покупець Полностью все Увага Просьба Посредников и мошенников не турбувати. Я про вас на сайтах и форумах начитався як ви дурите людей так що зимною такий номер не пройде. Ви просто на просто потратите с вий час.
viramaksim прошу прощения, я ценю Вашу самоотверженность и желание рассчитаться с долгами, но здоровье важней! Если Вы у кого-то одолжили деньги, возьмите кредит под залог и отдайте долг. Кредит постепенно погасите. На этом форуме Вы сможете получить консультацию или узнать информацию о своем финансовом вопросе.
И данное объявление нужно давать на других сайтах. Воспользуйтесь http://www.google.com.ua для поиска. Удачи.
Запопадливий голос з натовпу. Данко! Печінка згасає. (Данко кида об пол смердючу згорілу печінку) Запопадливий голос з натовпу. Данко! Нирки рви - вони горітимуть. (Данко вирива нирки. Вони горять,але не так яскраво, як хотілося. Тоді Данко і їх кидає у пісок.) Данко. Що, падлюки. Тепер довольні? (Натовп мовчить)
Zakrevskiy написав:а с одной почкой при здоровом образе жизни живут до 100 лет.
что? поястоянные процедуры, не пить, ничего кроме воды не употреблять это то что ыт хочеш получить за те копейки? хотя, с другой стороны, пусть эти идиоты отдают свои органы и побыстрее покидают этот мир.
еще лет двадцать и будут синтезировать любой орган косячки с островов восходящего солнца. А там и полная регенерация организма не затянется, но денег сначала будет стоить немалых, а потом....как с 3Д принтером