|
Арбузов: Якщо б населення не купило 4 млрд. дол, у нас був б |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Обговорення матеріалів з фінансово-економічних та політичних тем. Новини економіки, наукові статті з економіки, ціни на золото, податковий кодекс, кредит МВФ та інші. Для обговорення Новин, Статей та Оглядів, розміщених на FINANCE.UA
Додано: Сер 06 лют, 2013 01:13
5 баллов! Если бы американцы вовремя платили по ипотечным кредитам - не случился бы мировой финансовый кризис. Если бы в Петербурге в 17-м году находилась бы хотя бы одна боеспособная дивизия - не случилась бы Октябрськая революция.... Так и хочется, подхватив настрой статьи, закричать: "Граждане, сдавайте валюту!"
Востаннє редагувалось airmax78 в Сер 06 лют, 2013 01:35, всього редагувалось 2 разів.
-
airmax78
-
-
- Подякував: 989 раз.
- Подякували: 5360 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 06 лют, 2013 01:18
Александр_Охрименко написав:Обратили внимание, даже высшее руководство страны согласно с моими доводами относительно проблем нашего платежного баланса. Помните была недавно моя статья "Дефицит платежного баланса Украины за 2012 год - "заслуга" валютных спекулянтов" http://news.finance.ua/ru/toplist/~/2/3/295726О чем это говорит, что я был прав, когда писал, что, если бы не обоснованная скупка валюты население в 2012 годв, то у нас был бы не дефицит, а профицит платежного баланса... А Вы еще спорили по поводу моей статьи, и не соглашались из моими выводами....То что спорили это хорошо. Но я думаю, ВЫ поняли, что Вы были не право, когда критиковали меня...
Александр, убили. Это у вас теперь Арбузов стал истиной в последней инстанции?
-
airmax78
-
-
- Подякував: 989 раз.
- Подякували: 5360 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
-
Starikan
-
2
-
- Подякував: 2618 раз.
- Подякували: 3165 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 06 лют, 2013 01:57
Експорт Недоотримання валютної виручки. Схема приклад: Вартість на зовнішніх ринках 500 у.о. Вартість продажу 300 у.о. по контракту з України в країну з низьким оподаткування де зареєстрована "своя" компанія. Вартість формується за формулою собівартість + мін %. Недоотримання 200 у.о. Причини: Жорстке ручне регулювання, високий податковий тиск.
Імпорт Вивезення не задекларованої валюти. Схема приклад: Сірий імпорт, реальна вартість занижена, для зменшення митних платежів. Різницю між реальною вартість та задекларованою вивозяться в кейсах. Причини: Високі митні ставки, низький рівень економіки, технологій, високий шанс втратити інвестиції, високий податковий тиск - як результат неможливість виготовляти конкурентну продукцію. Якщо б імпорт весь йшов в білу, розрив був ще більший. А так вивезли за часи незалежності ті 80 млрд, які так хочуть знайти в трилітрових банках, немає їх там, не шукайте. Я розумію що вже немає більше де взяти, промисловість авансовими платежами обклали, вони до кінця року перерахують податку на рік наперед, враховуючи стагнацію, та зменшення ставки оподаткування. МВФ поки не дає згоду на подачки. РФ чекає на капітуляцію. А населення порозумнішало, прикро що не всі ще.
Я не бачу населення, чи спекулянтів як причину того, що ми маємо з найбільшої в Європі країни. І такі заяви керівників держави тому підтвердження. Спільним між дефіцитом в 4 млрд. та купівлею населенням 4 млрд. є тільки цифра "чотири". Маю надію що керманичи це розуміють, і пишуть такі висловлювання тільки для людей, які не мають можливості набрати в інтернеті: Бала́нс платі́жний (англ. balance of Payments) — співвідношення між сумою грошових надходжень, отриманих країною з-за кордону і сумою платежів за кордон протягом певного періоду (рік, квартал, місяць). Хотілось би, що б я не помилився в своїй надії.
-
avvacum
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 06 лют, 2013 02:33
У 2012 році дефіцит зведеного платіжного балансу становив 4.2 млрд. дол. США (у 2011 році – 2.5 млрд. дол. США).
Експорт товарів у 2012 році становив 69.8 млрд. дол. США, що на 0.5% більше, ніж у 2011 році.
Імпорт товарів у 2012 році збільшився на 5.3% до 90.2 млрд. дол. США.
Профіцит рахунку операцій з капіталом та фінансових операцій у 2012 році збільшився до 10.2 млрд. дол. США.(у 2011 році – 7.8 млрд. дол. США). Збільшення профіциту було зумовлено більш активними залученнями Уряду, зростанням припливу інвестиційних і боргових ресурсів до реального сектору економіки, зменшенням відпливу готівкової валюти поза банківський сектор.
Приплив прямих іноземних інвестицій зріс на 14.5% до 8.3 млрд. дол. США (94% з них було спрямовано до реального сектору економіки). Водночас високими були обсяги інвестицій за кордон – 1.2 млрд. дол. США. У цілому чистий приплив прямих іноземних інвестицій залишився на рівні попереднього року – 7.0 млрд. дол. США
Чисті залучення Уряду в 2012 році зросли до 2.5 млрд. дол. США (у 2011 році – 1.1 млрд. дол. США). Основним інструментом залучень були єврооблігації.
Приріст готівкової валюти поза банками скоротився на 23.3% – до 8.8 млрд. дол. США.
-
avvacum
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 06 лют, 2013 11:14
Что тут еще добавить... Все уже давно было сказано и предсказано... Ходить Гарбуз по Городу питається свого Роду Ой чи живі чи здорові Всі Родичі Гарбузові!
Обізвалась Жовта Диня Гарбузова Господиня Іще живі та здорові Всі Родичі Гарбузові!
Обізвались Огірочки Гарбузові Сини-Дочки Іще живі та здорові Всі Родичі Гарбузові!
Обізвалася Морквиця Гарбузовая Сестриця Іще живі та здорові Всі Родичі Гарбузові!
Обізвались Буряки Гарбузові Свояки Іще живі та здорові Всі Родичі Гарбузові!
Обізвалась Бараболя а за нею і Квасоля Іще живі та здорові Всі Родичі Гарбузові!
Обізвався Старий Біб я іздержав увесь Рід Іще живі та здорові Всі Родичі Гарбузові!
Ой ти Гарбуз ти Перистий із чим Тебе будем їсти? Миску пшона кусок сала от до Мене вся приправа!
-
bureau
-
-
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 6 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 07 лют, 2013 17:29