budivelnik написав:1 Фізична особа станом на сьогодні не може давати в борг під відсотки. 2 Так як будь-яка угода є домовленістю між сторонами , то при продажі фізичною особою сума угоди може змінюватись , тому при різних варіантах оплати одна і та ж нерухомість може продаватись за різні суми3 Нотаріус бере плату як 5% прибуткового так і 1% пенсійного збору виходячи з загальної суми зафіксованої в угоді , не розбиваючи цю суму на ціну нерухомості і відсотки.
1. если это и так, то это твои проблемы 2. и что, главное цена то уже вместо 47 стала 43. 3. при чем здесь сколько берет нотариус? я о цене и как правильно указывать рассрочку.
Востаннє редагувалось cellar в Сер 14 лис, 2012 00:59, всього редагувалось 1 раз.
1 Фізична особа станом на сьогодні не може давати в борг під відсотки.
панєслась. юридичні консультації в газеті "Порадниця". рубрику веде будівельник всемогутній...
3 Нотаріус бере плату як 5% прибуткового так і 1% пенсійного збору виходячи з загальної суми зафіксованої в угоді , не розбиваючи цю суму на ціну нерухомості і відсотки.
далі репертуар про прибутковий податок. Будівельнику, не позорся, не може бути в фізичної особи прибуткового податку, бо в неї немає прибутку!!!! в неї є дохід!!! і є податок з доходів фізичних осіб!!!
В итоге что мы имеем: было 47 000 с рассрочкой платежа, стало 43 000 с рассрочкой платежа (с более высоким уровнем готовности?). ЗЫ. как было по 15 000 грн. за квадратный метр, так и осталось по 13 000 за квадратный метр
класика жанру, кручу-верчу....хочу...
до речі, фраза із мого підпсу - це абсолютно реальна фраза будівельника в такому самому стилі і решта його 6 чи 7 тис. повідомлень.
напевно і 47 тис. це теж було із якою хитромудрою "рострочкою". а тепер аффтар не може цифри докупи звести.
для загального розвитку будівельника. "розстрочка" це сплата платежу частинами. тобто сума не міняється. а за користування "розстрочкою" може встановлюватись плата.
а у нашому випадку ми бачимо набір одного із 1000 варіантів цифр, котрі в сумі дадуть чи то 43, чи то 47, чи 48...
1 Василь - а як там машин на подвірї - не забагато як для збіговиська рієлторів ? 2 Саме повідомлення по ссилці від Василя Квартирa, продаж $43 000 - продам 2 кімнатну квартиру 66 кв.м: вул. Брюховецька,
Рясне-Руське, Яворівський район, Львівська обл. Ціна: $43 000 Кімнат: 2 Загальна площа: 66 кв.м Житлова площа: 40 кв.м Площа кухні: 13 кв.м Поверх: 2 Поверховість будівлі: 4 Кількість балконів: 1 Матеріал стін: залізобетон Тип будівлі: Новобудова Днів на сайті: 272 Оновлено: 17.10.2012 Код квартири: 34282
А знаєте чому там 66 м2 а не 62м2 як в інших повідомленях ? А все для того щоб показити меншу ціну метру. Справа в тому що в нормах БТІ площу балконів можна включати в загальну площу квартири з коефіцієнтом в 50% Таким чином , я не міняючи ціну - можу міняти вартість м2 Тепер в мене не 43 000 /62 =694 доларів м2 а 43000 /(62 + 50% х 8 м2 балкон)= 651 долар за м2
Я собі уявляю радість якогось обваліста по цьому питанню
А якщо я продам разом з квартирою ще й гараж 18 м2( станом на сьогодні 7000) , то ціна на м2 цього комплекса взагалі впаде під плінтус (43 000 + 7000) /(62 + 50% х 8 + 18) = 595 доларів за м2
vasul_lviv написав:щось про ціну я нічого не почув. 47 - можлива рострочка, 43 - можлива розстрока. в чому відмінність?
просто с ценником за 47 никто не брал ни в рассрочку, ни с полной оплатой. (а еще надо учесть, что он скорее всего также как здесь на форуме начинал заливать своим потенциальным покупателям). вот строитель и решил написать ценник в 43.
Востаннє редагувалось cellar в Сер 14 лис, 2012 01:20, всього редагувалось 1 раз.
А знаєте чому там 66 м2 а не 62м2 як в інших повідомленях ?
тому що наш будівельник всемогутній.... він цифри міняє чарівним натисканням на кнопку.
то що там про "рострочку" і податок? щось про ціну я нічого не почув. 47 - можлива рострочка, 43 - можлива розстрока. в чому відмінність?
1 Всемогутній - невсемогутній , але як мінімум свої слова пояснити можу , на відміну від деяких. 2 Знання правил включення тих чи інших площ до загальної площі квартири , дозволяє в широкому діапазоні користуватись різними способами зацікавлення покупців. Це може бути і найнижча ціна м2 . а може бути площа балкону в подарунок.
Так що це не зеленими чоловічками фонтанувати.
Востаннє редагувалось budivelnik в Сер 14 лис, 2012 01:23, всього редагувалось 1 раз.
у меня строителю рациональное предложение. благодарности даже не жду. кто не может упить за 43 или за 47 - им рассрочка на год не поможет. (это компенсация недоверия к незаконченной стройке, можете называть это как угодно). написал не может потому. что те кто не хотят а могут им гарантии и комфорт нужен, а не непонятные рассрочки. недотягивающим надо 30% аванс, остальная сумма минимум на 5 лет по аннуитету в гривнах.
cellar написав:у меня строителю рациональное предложение. благодарности даже не жду. кто не может упить за 43 или за 47 - им рассрочка на год не поможет. (это компенсация недоверия к незаконченной стройке, можете называть это как угодно). написал не может потому. что те кто не хотят а могут им гарантии и комфорт нужен, а не непонятные рассрочки. недотягивающим надо 30% аванс, остальная сумма минимум на 5 лет по аннуитету в гривнах.
Один з моїх друзів має таку приказку В мене домовленість з банком - банк не збирає компютери - я не надаю кредитів. Тому за питанням 70% недостаючої суми ( а це 32,9-35 тисяч доларів) на 5 років в гривневому еквіваленті - нехай в того в кого не вистарчає звертається в банк.
Як бачите - подяки від мене за цю пропозицію Ви дійсно не отримаєте. З іншого боку , якщо я звідкись найду джерело гривневого фінансування на 5 років , яке дешевше ніж 15% річних - то я спокійно піду назустріч людині( потенційному покупцеві).