Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? 2012-2

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 18271828182918301831 ... 2381>
Повідомлення Додано: Пон 19 лис, 2012 14:28

kievlyanka написав:
  yura_ написав:
  kievlyanka написав:вероятнее всего по 8,30

с какого перепугу? вы же сами на валютной ветке показываете, что разные организации выставляют курс.... почему же продавец хатынки так не может сделать? :wink:

Питання курсу хвилює не тільки покупців . воно хвилює й продавців.
На останньому перегляді , один з теоретично потенційних покупців запитав мене
в якій валюті я можу надати кредит( відтермінування)
Моя відповідь була слідуючою
а - валюта - долар
б - людина може розраховуватись гривнею по тому курсу який діє на момент чергового погашення
в - у випадку перевищення курсу відмітки 8,80 - людина розраховується гривнею по курсу 8,80.

ПС
Питання в якій валюті виставляти цінники - не дуже вже й проблемне
Вся справа в тому що крім ціни продажу є ще й вартість оформлення ( а це 4-8% від ціни і послуги рієлторів 2-4% від ціни)
Таким чином є постійний зазор в 6-12% ( а це 1 грн на курсі :D )
Тому
Сьогодні курс 8,30
Ставимо гривневу ціну обєкту вартістю в 100К - 830 К
У випадку росту з 8,30 до 9,30
Гривнева ціна залишається сталою-830К але при цьому перекладаємо всі оформлення на покупця.
Все удно умови угоди уточнюються в процесі переговорів.
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 19 лис, 2012 14:43

а кто-то сам закон про запрет на рекламу в валюте читал? там вообще, ответственность хоть какая-то предусмотрена за нарушение? и кто ее несет - заказчик рекламы или рекламное агенство/владелец площадей?
unrokan_pff

Повідомлення Додано: Пон 19 лис, 2012 14:47

roman tr. написав:а кто-то сам закон про запрет на рекламу в валюте читал? там вообще, ответственность хоть какая-то предусмотрена за нарушение? и кто ее несет - заказчик рекламы или рекламное агенство/владелец площадей?

еще закон не читала, но логично предположить, что ответственность за содержимое рекламы несет заказчик
kievlyanka

Подякував: 675 раз.
Подякували: 824 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 19 лис, 2012 14:52

Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?

http://censor.net.ua/news/224513/v_pr_dumayut_nad_nalogooblojeniem_valyutnyh_operatsiyi

"Действительно, подано предложение о том, чтобы облагать налогом операции по продаже валют на 15%. Сейчас этот вопрос изучается специалистами во фракции, и завтра он будет обсуждаться на совещании фракции", - сказал он.
yura_
1

Подякував: 1060 раз.
Подякували: 1314 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 19 лис, 2012 14:52

kievlyanka написав:
  roman tr. написав:а кто-то сам закон про запрет на рекламу в валюте читал? там вообще, ответственность хоть какая-то предусмотрена за нарушение? и кто ее несет - заказчик рекламы или рекламное агенство/владелец площадей?

еще закон не читала, но логично предположить, что ответственность за содержимое рекламы несет заказчик

О прикол
Я нахожу номер телефона(мобільний-стаціонарний - не важливо) якогось свого конкурента і викладаю будь-яку рекламу номіновану в валюті на сотні-другій інтернет площадок з привязкою до цього номера і так потихеньку звертаю увагу податкової ( чи хто там буде слідкувати за виконнаням цього закону) на порушення.
Ото піде весєлуха :D

Так що на мій погляд - відповідальність буде нести власник рекламної площадки , але якщо це наприклад інтернет - то що заважає цьому власнику автоматично приймати замовлення де ціни в валюті і автоматично їх перераховувати у випадку серьозної зміни курсу ( можна і у випадку не серьозної - створиться видимість живих цін)
Востаннє редагувалось budivelnik в Пон 19 лис, 2012 14:55, всього редагувалось 1 раз.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 19 лис, 2012 14:53

budivelnik написав:
  kievlyanka написав:

О прикол
Я нахожу номер телефона(мобільний-стаціонарний - не важливо) якогось свого конкурента і викладаю будь-яку рекламу номіновану в валюті на сотні-другій інтернет площадок з привязкою до цього номера і так потихеньку звертаю увагу податкової ( чи хто там буде слідкувати за виконнаням цього закону) на порушення.
Ото піде весєлуха :D

не забывайте, вам это откликнется когда-то, так что не нужно веселиться на чужом горе :roll:

а теперь покажите практику, где налоговая брала за шабры, тех у кого объявление в долларах в инете?
на вас можно выйти по ИП адресу.....
kievlyanka

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 19 лис, 2012 14:58

kievlyanka
1 Я не веселюсь
2 В доповненні описав своє бачення
Ще раз
Відповідальність буде нести власник рекламної площі ( легше заставити 100 осіб не друкувати ціну у валюті ніж проконтролювати щоб 1 000- 1 000 000 користувачів цієї площадки не використовували ціну у валюті)
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 19 лис, 2012 15:21

Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?

budivelnik написав:Питання курсу хвилює не тільки покупців . воно хвилює й продавців.
а - валюта - долар
б - людина може розраховуватись гривнею по тому курсу який діє на момент чергового погашення
в - у випадку перевищення курсу відмітки 8,80 - людина розраховується гривнею по курсу 8,80.

нормальный покупатель желает зафиксировать цену и платить ее, а вы же хотите еще и содрать с него курсовую разницу
kievlyanka

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 19 лис, 2012 15:23

Будывельнику и его басням - "по стату обєм будівельних робіт по Україні за 9 місяців - 48 млрд грн , з них 25 % -Київ." - показывает "дулю" ГДІП (Генеральна дирекція Київської міської ради з обслуговування іноземних представництв) и ТММ http://www.gdip.com.ua/uk/poslugy/budiv ... uatatsija/
Другою чергою передбачено будівництво адміністративного будинку ГДІП - 8-, 10-, 13-поверхового будинку з однорівневим підземним паркінгом на 78 машино-місць
.
http://asdev.com.ua/dabi/list.php?sort= ... ASC&page=8
м.Київ_________сертифікат _______________КВ 16412204158
вул. Івана Сікорського (колишня - Танкова), 4-6 у Шевченківському районі. ІІ черга будівництва
Востаннє редагувалось zahar_ в Пон 19 лис, 2012 15:35, всього редагувалось 1 раз.
zahar_

Подякував: 157 раз.
Подякували: 692 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 19 лис, 2012 15:25

kievlyanka написав:
  budivelnik написав:Питання курсу хвилює не тільки покупців . воно хвилює й продавців.
а - валюта - долар

нормальный покупатель желает зафиксировать цену и платить ее, а вы же хотите еще и содрать с него курсовую разницу

1 Де і що я хочу здерти ?
2 Кредит зафіксований у валюті , людина платить у валюті ( може плати і у гривні по курсу)
3 У випадку , якщо курс підніметься вище 8,80 - я згоден отримувати в гривні по 8,80 .
Таким чином при вищому курсі ніж 8,80 , я беру на себе збитки які при цьому виникають
4 Фіксація курсу на рівні 8,80 - потрібна для того щоб люди не боялись змін курсу.

ПС
То може мені подякувати , а не нападати ?
ППС
Угода ще навіть не в стані підготовки , йде так би мовити промацування позицій.
budivelnik

Профіль

1
1
  #<1 ... 18271828182918301831 ... 2381>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему