zahar_ написав:Общее количество сделок по линии «бюджетных сисек» у шаромыг строителей за 11 месяцев 2012 составило ориентировочно 1520 сделок.
При ориентировочном количестве РЕАЛЬНЫХ ПРОДАЖ «воздуха» на КРЖН за 11 месяцев 2012 в 3000 сделок, 1520 сделок по линии «бюджетных сисек» весьма неплохое подспорье для шаромыг и их «первого кошелька»
Угу. Не удивлюсь, если по данным Захара по "бюджетным сиськам" пройдет 146% сделок от всего КРЖН
Информация о сделках по 3 из 4 "бюджетных сиськах" есть в теме :"Помощь госпрограммами и деньгами бюджета шаромыгам застройщикам"
Як я люблю , коли захар лізе до цифр.Це як кажуть мої знайомі футболісти - булочка з маслом.
Отже з одного боку :
Общее количество сделок по линии «бюджетных сисек» у шаромыг строителей за 11 месяцев 2012 составило ориентировочно 1520 сделок.
з другого
Информация о сделках по 3 из 4 "бюджетных сиськах" есть в теме :"Помощь госпрограммами и деньгами бюджета шаромыгам застройщикам"
zahar_ написав:На 1.12.2012 __________________________________Кількість квартир____Вартість угоди, грн. Управління державної охорони України _____н/д___________26 990 000___ДБК-4 Державна податкова служба України ________38___________20 088 975___ДБК-4 Державна прикордонна служба України______11___________10 353 286___ДБК-4 Вищий адміністративний суд України ________12___________11 246 630___КМБ* Вищий спеціалізований суд України з розгляду цивільних і кримінальних справ_____8_____________6 483 859___КМБ* Державна казначейська служба України______11_____________5 167 033___ЖІБ-УКБ** ДТГО «Південно-Західна залізниця» __________4_____________4 995 610___ТММ Служба зовнiшньої розвiдки _________________6_____________4 470 000___ДБК-4
*Київмісьбуд **Житлоінвестбуд-УКБ
І яке ж було моє здивування , коли в мене вийшло що : 3/4 від 1520 = н/д( приблизно 40-45 якщо дивитись по суммі)+38+11+12+8+11+4+6 Таким чином , для нашого добре рахуючого з орлиним поглядом і безукоризненою памятю 1520/4*3=1140 і це ж = 45+38+12+8+11+4+6=124 Зазор в нашого розумника перевищує навіть його найулюбленіший 2,5-3 рази . Тут явний рекорд . цілих 1140/124=9 разів з копійками ....
Це серьозно
Так що автор - пиши ще...
ПС захар правда може зїхати з оповіданням що він мав на увазі не кількість - а суму. Але й тут в нього навряд чи вийде. З одного боку - 350 млн грн З другого - 26,99+20,88+10,353+11,246+6,483+5,167+4,995+4,47=90 млн грн Але тут хоч в свій діапазон припущень в розмірі 3 рази туди/сюди - попав
Востаннє редагувалось budivelnik в Нед 02 гру, 2012 20:34, всього редагувалось 1 раз.
Знову знищили моє повідомлення ( до речі четверте з 7 написаних за останні 3 дні) , а там то всього навсього було запитаннячко в якому я питав чи маю право назвати "недоумком" того хто ПОСТІЙНО називає мене сліпим. До речі . я й в лапки взяв - а все одно знищили . Поки напишу це - напевно знищать ще одне . Я що погано в лапки взяв чи ще щось там порушив ?
Чи проблема в тому що використав таємні і тільки одному дозволені словосполучення ?
З іншого боку Як на мене - то слабокваліфікованим фахівцем є той хто реагує на наслідок а не на причину. Якби він почав стирати образи типу шаромиги/цицькосмоки/не добачає/провал в памяті - до інших ( при чому всього від одного персонажу) - то не потріб ноб було потім стирати по 5 повідомлень -відповідей в тому ж ключі.
ПС можете навіть забанити - я все одно в останній час тут рідкий гість , а іншим ( як ви думаєте) - буде наука , тай вам роботи додасться - як я розумію ви спеціально срач розводите . щоб перед роботодавцем свою зарплату оправдати. Стирачі - може задумаєтесь ?
Востаннє редагувалось budivelnik в Нед 02 гру, 2012 21:07, всього редагувалось 2 разів.
Kyiv77 На сегодняшний день минимальный срок регистрации права собственности в БТИ составляет 4 рабочих дня. Существует вероятность того, что БТИ будет принимать документы на регистрацию вплоть до 24 декабря (понедельник) с выдачей готовых документов 28 декабря (пятница). Надеюсь, Вам повезет и Вы успеете зарегистрировать свою квартиру в уходящем году. Если же БТИ прекратит принимать документы раньше 24 декабря - Вам необходимо будет обратиться в отдел государственной регистрации вещных прав Регистрационной службы ГУЮ г. Киева (ул. Пимоненко, 13-Б, тел.: 486-00-29) в начале января для регистрации права собственности, возникшего в переходный период (когда БТИ уже не будет заниматься регистрацией, а нотариусы еще не будут). Пакет документов для регистрации останется таким же. Все должно окончательно проясниться 17 - 18 декабря. Буду знать раньше - отпишусь...
Tyler написав:При ориентировочном количестве РЕАЛЬНЫХ ПРОДАЖ «воздуха» на КРЖН за 11 месяцев 2012 в 3000 сделок, 1520 сделок по линии «бюджетных сисек» весьма неплохое подспорье для шаромыг и их «первого кошелька»
Угу. Не удивлюсь, если по данным Захара по "бюджетным сиськам" пройдет 146% сделок от всего КРЖН
Я склонен думать, что захар со своими "сиськами" и "шаромыгами" вообще не на тот форум попал)))) Слишком много эротики и мало смысла))))
Востаннє редагувалось Frant в Нед 02 гру, 2012 21:19, всього редагувалось 1 раз.
После Нового года процесс подготовки документов будет выглядеть примерно так. Сначала необходимо будет обратиться в БТИ для прохождения технической инвентаризации (как и сейчас). При этом БТИ помимо техпаспорта с отметкой о последней инвентаризации будет выдавать некий документ для нотариуса - скорее всего это будет справка-характеристика, как это было до 01 июня 2010 г. Затем (или одновременно с 1 этапом) нужно будет сделать оценку квартиры и получить Ф-3. Все последующие действия совершаются у нотариуса - получение Извлечения из реестра (сейчас делает БТИ), подписание самого договора, получение Извлечения о регистрации права собственности (на сегодня - функция БТИ). Все несколько упростится, но БТИ никуда не денется и по-прежнему будет выполнять свою давнюю функцию - проводить техническую инвентаризацию объектов недвижимости (как на первичном, так и на вторичном рынке недвижимости). Со временем, возможно, у БТИ отберут монопольное право заниматься этой деятельностью, но это уже совсем другая история...
zahar_ написав:Общее количество сделок по линии «бюджетных сисек» у шаромыг строителей за 11 месяцев 2012 составило ориентировочно 1520 сделок.
При ориентировочном количестве РЕАЛЬНЫХ ПРОДАЖ «воздуха» на КРЖН за 11 месяцев 2012 в 3000 сделок, 1520 сделок по линии «бюджетных сисек» весьма неплохое подспорье для шаромыг и их «первого кошелька»
Як я люблю , коли захар лізе до цифр.Це як кажуть мої знайомі футболісти - булочка з маслом.
Отже з одного боку :
Общее количество сделок по линии «бюджетных сисек» у шаромыг строителей за 11 месяцев 2012 составило ориентировочно 1520 сделок.
з другого
zahar_ написав:На 1.12.2012 __________________________________Кількість квартир____Вартість угоди, грн. Управління державної охорони України _____н/д___________26 990 000___ДБК-4 Державна податкова служба України ________38___________20 088 975___ДБК-4 Державна прикордонна служба України______11___________10 353 286___ДБК-4 Вищий адміністративний суд України ________12___________11 246 630___КМБ* Вищий спеціалізований суд України з розгляду цивільних і кримінальних справ_____8_____________6 483 859___КМБ* Державна казначейська служба України______11_____________5 167 033___ЖІБ-УКБ** ДТГО «Південно-Західна залізниця» __________4_____________4 995 610___ТММ Служба зовнiшньої розвiдки _________________6_____________4 470 000___ДБК-4
*Київмісьбуд **Житлоінвестбуд-УКБ
І яке ж було моє здивування , коли в мене вийшло що : 3/4 від 1520 = н/д( приблизно 40-45 якщо дивитись по суммі)+38+11+12+8+11+4+6 Таким чином , для нашого добре рахуючого з орлиним поглядом і безукоризненою памятю 1520/4*3=1140 і це ж = 45+38+12+8+11+4+6=124 Зазор в нашого розумника перевищує навіть його найулюбленіший 2,5-3 рази . Тут явний рекорд . цілих 1140/124=9 разів з копійками ....
Це серьозно
Так що автор - пиши ще...
Как неоднократно отмечалось когда будивельнык начинает считать у него из-за его "я недобачаю" получаютс неправильные результаты.
Было чётко указано что в топике "Помощь госпрограммами и деньгами бюджета шаромыгам застройщикам" есть цифры по 3 из 4 "бюджетных сисек"
Будивельнык из-за своего "я недобачаю " увидел только одну - покупка объектов у шаромыг на тендерах госзакупок.
За його словами, на 23 листопада у рамках програми здешевлення іпотеки укладено 996 договорів та профінансовано стільки ж кредитів на загальну суму 231,3 млн. гривень. З них у Києві – 204 кредити
Сьогодні в Києві підписано 248 договір, у межах програми здешевлення іпотеки. Про це під час круглого столу, який провів портал 3Doma.ua, повідомив директор Іпотечного центру в м. Києві та Київській області Державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву Сергій Комнатний.
Крім того, за словами директора Іпотечного центру в м. Києві та Київській області, за програмою «Доступне житло», згідно з якою громадянам надається субсидія у вигляді 30% від вартості житла, цього року ввели в експлуатацію 4 об’єкти по Київській області і 5 по Києву.
«Завдяки цій програмі в 2012 році вже 513 сімей Київщини покращило свої житлові умови», - повідомив Сергій Комнатний.
В связи с очередным ляпом будивельныка у него есть выбор - или в признать что он в очередной раз "сел в лужу" или ему "Iнодi краще жувати чим говорити"