Депутат пропонує саджати на 7 років за образу української мо

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Обговорення матеріалів з фінансово-економічних та політичних тем. Новини економіки, наукові статті з економіки, ціни на золото, податковий кодекс, кредит МВФ та інші.
Для обговорення Новин, Статей та Оглядів, розміщених на FINANCE.UA
  #<12345>
Повідомлення Додано: Чет 06 чер, 2013 15:26

spas написав:красавцы, давно пора такую норму - как во всех нормальных странах

Слабо дать примеры таких нормальных стран?
usrfrm

Заблокований
Подякував: 2902 раз.
Подякували: 574 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 06 чер, 2013 15:31

Дед Мазай написав:Задолбал этот боян про мову.

Насильственная украинизация, как и русификация неэффективна. Методы должны быть популярными а не принудительными. Где украинское кино, музыка, ну сериалы на худой конец. Нет ничего. Но у нас все как всегда - запретить.

Есть это все, и украинская музыка и кино, но оно в массе на столько унылое, что слушать и смотреть его будут только под угрозой уголовного преследования.
usrfrm

Заблокований

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 06 чер, 2013 15:37

Sam17a написав:Дваждыдвашник

Это чем такие мрачные мысли навеяло? Неужели заметкой про "мову"? Нет, хорошо развитое воображение это конечно хорошо, но такие ужасы... Я что-то не припомню в истории Украины изложенных Вами подробностей.

Ну то что Вы и большинство форумчан лично не помнят это счастье. А вот то, что историю не знаете это грустно. Я понимаю, Вторую мировую выиграли Тарантиновские "у***", но как-то грустно что фашики всего через 60 лет опять в фаворе.
usrfrm

Заблокований

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 06 чер, 2013 15:48

Sam17a написав:Дваждыдвашник
Это чем такие мрачные мысли навеяло? Неужели заметкой про "мову"? Нет, хорошо развитое воображение это конечно хорошо, но такие ужасы... Я что-то не припомню в истории Украины изложенных Вами подробностей.

То то и оно, что вы только на историю Украины оглядыватесь. В Украине такое просто не успело произойти, в отличие от нацистской Германии. Можно долго спорить о разнице между национализмом и нацизмом, указывать на несоответствия мнимые и реальные, но факт остается фактом - радикальные течения никогда до добра не доводят.
Дваждыдвашник

Подякував: 890 раз.
Подякували: 833 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 06 чер, 2013 16:00

usrfrm написав:
  Дед Мазай написав:Задолбал этот боян про мову.

Насильственная украинизация, как и русификация неэффективна. Методы должны быть популярными а не принудительными. Где украинское кино, музыка, ну сериалы на худой конец. Нет ничего. Но у нас все как всегда - запретить.

Есть это все, и украинская музыка и кино, но оно в массе на столько унылое, что слушать и смотреть его будут только под угрозой уголовного преследования.

Чого зразу так критично?
Українська музика є але її важко почути по тв зато можна знайти в неті
в нас по тв рулить попса а попса в Україні руска(комерційна) і чесно сказати те що я чую по радіо і тв мене набагато більше засмучує ніж стан української музики.
Ч и ви хочете сказати що це нормально: (Я це буду слухати тільки под угрозой уголовного преследования.)Додивіться до кінця будь ласка.
http://www.youtube.com/watch?v=EJ6WFQvtmTs
Українське кіно творять дивлячись на російських колег і тут і так все ясно чому все так унило і погано і повний капець і ніхто не хоче дивитись і всяке таке! (хоча й є кілька нормальних фільмів але я їх не знаю)
Востаннє редагувалось Brain Damage в Чет 06 чер, 2013 16:03, всього редагувалось 1 раз.
Brain Damage

Подякував: 92 раз.
Подякували: 77 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 06 чер, 2013 16:02

Ясно одно: фашисты рвутся к власти.
cisukr

Подякував: 0 раз.
Подякували: 294 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 06 чер, 2013 16:21

Дваждыдвашник написав:На очереди концлагеря, циркули для черепа, теория про расовое превосходство..

Вы не подозреваете, наверное, но уже лет 20 тому, как, если не более, было в прессе озвучено, что Христос - "протоукраинец", что амазонки - это жительницы Украины, верхом на элефантах, которые тоже местные...
sergio1969

Повідомлення Додано: Чет 06 чер, 2013 16:30

cisukr написав:Ясно одно: фашисты рвутся к власти.

Ясно, что фашисты уже у власти и прогнать их будет очень тяжело
Alex Gorsh

Подякував: 45 раз.
Подякували: 197 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 06 чер, 2013 16:49

От дурник, які фашисти- ти глянь як живуть люди в Сінгапурі, Лондоні та ін, а нам роти Затикають "Мовою, Бандерами, і іншою фігнею. Не ведіться на неї та не вірти нікому. Тільки економічний ріст є результатом, а питання мови це Нація сама вирішить і не на законодавчому рівні а на рівні спілкування.
port29000

Повідомлення Додано: Чет 06 чер, 2013 17:18

port29000 написав:От дурник, які фашисти- ти глянь як живуть люди в Сінгапурі, Лондоні та ін, а нам роти Затикають "Мовою, Бандерами, і іншою фігнею. Не ведіться на неї та не вірти нікому. Тільки економічний ріст є результатом, а питання мови це Нація сама вирішить і не на законодавчому рівні а на рівні спілкування.

Ви краще подивіться що твориться в Японії це крутіше за Сінгапур і Британію разом взятих!
Там низький рівень безробіття, низький рівень бідності, бізнес, влада і якудза це майже одне й те саме, Високий рівень ВВП (4,2трлн на 128млн населення) Високорозвинена держава 22століття, Де діє якась штука під назвою кейрецу, високий рівень патріотизму, в цій державі низький рівень злочинності де половину злочинів роблять іммігранти, і іноземній компанії дуже важко там працювати ч-з спеціальні перепони. І нічого якось живуть!
А ви мені Британія , Сінгапур... Британія це круто... але я не хочу щоб в Україні жили люди які живуть на самій соціальній допомозі (при цьому приторговуючи наркотиками чи тілом хоча в Україні таке саме але виплати робить не держава а батьки з за кордону) А сінгапур просто маленький островок Тому там все так добре!
Brain Damage

Подякував: 92 раз.
Подякували: 77 раз.

Профіль

#<12345>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор