|
Райффайзен Банк (2004 - 2021) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Чет 10 вер, 2009 14:12
Harry написав:Alex ErosДавненько не был в этой теме  . Вчера зашел в отделение узнать реакцию на заявления. Начальница сказала, что этим вопросом будет заниматься КРЕДИТНЫЙ КОМИТЕТ который соберется аж в конце сентября  Я просто спросил, а что у меня с банком был когда-либо подписан кредитный договор или я брал какие-либо кредиты? Вразумительного ответа не получил. Счет закрыть с минусом они не хотят (не могут) и поэтому "долг" за качественное обслуживание продолжает расти. Теперь это уже 271 грн .Как я понял банку выгодно нарастить сумму до 600 грн,поэтому и не рассматривают вопрос по сути.
Я не знаю, на что рассчитывают авалевцы. В любом суде любой судья сразу раскроет Гражданский Кодекс (вообще-то не будет раскрывать, судьи знают такие статьи наизусть) и прочитает:
Стаття 627. Свобода договору
1. Відповідно до статті 6 цього Кодексу сторони є вільними в
укладенні договору, виборі контрагента та визначенні умов договору
з урахуванням вимог цього Кодексу, інших актів цивільного
законодавства, звичаїв ділового обороту, вимог розумності та
справедливості.
....
Стаття 651. Підстави для зміни або розірвання договору
1. Зміна або розірвання договору допускається лише за згодою
сторін, якщо інше не встановлено договором або законом.
2. Договір може бути змінено або розірвано за рішенням суду
на вимогу однієї із сторін у разі істотного порушення договору
другою стороною та в інших випадках, встановлених договором або
законом.
Істотним є таке порушення стороною договору, коли внаслідок
завданої цим шкоди друга сторона значною мірою позбавляється того,
на що вона розраховувала при укладенні договору.
3. У разі односторонньої відмови від договору у повному
обсязі або частково, якщо право на таку відмову встановлено
договором або законом, договір є відповідно розірваним або
зміненим.
===============================================================
У авалевцев похоже, все юристы уволились, осталась одна "финбезпека" и коллекторы.
-
Alex Eros
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 11 вер, 2009 07:00
Alex Eros
Alex, спасибо за статьи! Авалевцы просто расчитывают на добровольные пожертвования граждан для поддержки их банковского бизнеса. 
-
Harry
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 11 вер, 2009 16:33
Аваль поволі закриває відділення. Либонь, астрійська мама не дуже допомагає. А взагалі банк нагадує великий колгосп з бригадами (філіалами), рільничими ланками (відділеннями). Бригадири, ланкові, члени ланок працюють по-радянськи за принципом: у колгоспі добре життя, один робить, сім лежить. Як на мене, Аваль має проблеми з поверненням іпотечних кредитів, підвела жадібність.
-
DIV
-
-
- Подякував: 158 раз.
- Подякували: 636 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 15 вер, 2009 20:20
господа, подскажите, как вообще дела у банка?
вовремя ли отдает депозиты, не задерживает ли платежи?
только факты пожалуйста, а не размышления местных финансовых гуру...
я сейчас далеко от банка, но интересно его состоние из первых рук...
если кому есть что сказать - с нетерпением жду...
спасибо!
-
Кирпич
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 16 вер, 2009 08:36
Вчера был в Авале: никакие кредитные кредитовые карты не продлеваются. Вообще. Значит тяжело с возвратом ипотечных кредитов. Сотрудники все очень грустные, даже как-бы не нервные, а сильно притрушенные. Это означает, что дела идут неважно. По выражению лиц сотрудников банка можно судить о его делах лучше, чем по "показателям". "Аваль" вдруг стал крутить много рекламы по ТВ - значит отток депозитов.
-
Alex Eros
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 16 вер, 2009 09:01
DIV написав:Аваль поволі закриває відділення. Либонь, астрійська мама не дуже допомагає. А взагалі банк нагадує великий колгосп з бригадами (філіалами), рільничими ланками (відділеннями). Бригадири, ланкові, члени ланок працюють по-радянськи за принципом: у колгоспі добре життя, один робить, сім лежить. Як на мене, Аваль має проблеми з поверненням іпотечних кредитів, підвела жадібність.
О поведении сотрудников-согласен.Они как сонные мухи.Но есть ли у Вас конкретные факты -где закрылись отделения? А то я вижу,что они открывают новые,хотя и небольшие.
-
VladKVT
-
-
- Подякував: 8 раз.
- Подякували: 2 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 16 вер, 2009 09:37
monach написав:в принципі з хамством в Авалі можна боротись - для цього є лінія довіри, в якій ви можете висловити своє незадоволення обслуговуванням вас як клієнта.
Ні, хамства в моєму відділенні ще не було, просто неприємно. За досвідом такі кадри є складовою частиною "команди", і якщо ця "команда" перекочовує з однієї організації, де "успішно" завалила роботу до іншої, то ймовірність "завалу" підвищкується. Доречі маю практичне підтвердження цієї теорії, бо звертався до керівництва КРД з заявою, чекаю на відповідь, а мені у відділенні, де подавав заяву кажуть, що їх юрист сказав,- через 30 днів, відповідно до Закону "Про звернення громадян". Так ось такі юристи, які стверджують, що відповідно до цього закону організація має на відповідь 30 дні, певно ніколи не читали закону на який посилаються, бо в законі сказано, що через 15 днів і лише, якщо питання потребує додаткового вивчення то протягом місяця. Якщо КРД взяла на роботу некомпетентного юриста, то є підозри і на те, чи компетентне керівництво КРД, бо судячи з відповіді на першу мою заяву директорат КРД Інструкцію НБУ №22 в очі не бачили, хоча це один з основних документів для банкірів, а підписують те що юрист надрукував не вдумуючись в зміст підписаного.
-
llllll
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 16 вер, 2009 18:04
http://aval.ua/personal/accounts/deposi ... ilni_evro/
судя по процентмым ставкам банку деньги нужны не особо...
помоему основной показатель.
а значит лица у сотрудников грустные не потому что денег банку нехватает....
-
Кирпич
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 16 вер, 2009 20:15
Убыточные отделения действитеьно закрывают. Если раньше на убыточность как-то закрывали глаза, потому что она с лихвой перекрывалась прибыльностью других отделений - то сейчас руководство мириться с этим не желает и решает вопрос радикально.
Также отменили все премии и намечается оптимизация штатов.
Вот и ходят грустные.
-
-=Олександр=-
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 16 вер, 2009 21:02
Пока явных проблем не вижу, все работает нормально. Недавно снимал наличку заграницей - лимит по умолчанию - эквивалент 1000 долларов, спрашивали хватит, или увеличить?..
В отделении все смутные видимо потому что кредитование остановилось полностью, да и депозит положить очереди не видно.. не те времена, что полтора года назад. А кредитчики их основная прибыль. Возвращали хотя бы те, что понабирали...
-
nazaralli
-
-
- Подякував: 23 раз.
- Подякували: 94 раз.
-
-
Профіль
-
-
|