Райффайзен Банк (2004 - 2021)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
  #<1 ... 799800801802803 ... 846>

ОЦІНІТЬ обслуговування в цьому Банку (або його філії) та ОБҐРУНТУЙТЕ свою оцінку.

Райффайзен Банк (2004 - 2021) 2.8 5 667
1 - ДУЖЕ ПОГАНО. Грубіянили і т.і.
24%
158
2 - ПОГАНО. Некомпетентно.
19%
127
3 - ЗАДОВІЛЬНО. Хотілося б краще.
24%
157
4 - НОРМАЛЬНО. Як і повинно бути.
20%
133
5 - ВІДМІННО. Дуже сподобалося.
14%
92
Всього голосів : 667
Повідомлення Додано: Чет 03 чер, 2021 23:21

Спасибо, это уже что-то.
newbie

Подякував: 22 раз.
Подякували: 641 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 04 чер, 2021 14:43

newbie написав:
  Flamingo написав: Мой фэйл. За столом Аваля сидел сотрудник Аваля.

Ладно, пусть будет так. Я сегодня не успел с ней поговорить. Когда заходил в магазин, она еще сидела, когда уходил, уже слиняла.
Так что посоветуете, брать эту карту? Какие там могут быть подводные камни? Хочется меньше привязываться к Райфу с его заморочками. Ни для чего, кроме АТБ карта не нужна. Очень желателен бесплатный р2р вход-выход с нее. Аппликуха в нагрузку не сильно устраивает. Ну в общем, как народ оценивает? Пока тут вроде был только один отзыв и тот негативный.

тепреь как появились ценники, жить можно
а стратегия простая - затариваться пакетно по скидкам:
например, красная рыба готовая должна стоить 50-55 грн за 100 грамм, творог - 33-35 за 350, актимель - 12, а лучше 11 и даже 10,50 за бутылку, мидии и прочие икры тоже имеют ставку

все это одинаково все всех супермаркетах и если смотреть по кругу за
Метро
Ашан
АТБ
Сильпо (реже)
и еще реже Новус
на момент в каждую неделю там можно это найти, ну или затариться на месяцок

также номер, что одинаковая молочка в Сильпо Ашане может оказаться (по скидке) дешевле АТБ тоже имеет место быть

ну а карта - 2000 держите и не парьтесь за комис
cohan

Подякував: 112 раз.
Подякували: 534 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 04 чер, 2021 23:58

cohan написав:а карта - 2000 держите и не парьтесь за комис

Ну да, я где-то так и думал. Комис имеется ввиду от своего банка за перевод на райфовскую карту? Есть же еще и райфовские комиссии (за неактивность, смс-информирование, может за еще что).
newbie

Подякував: 22 раз.
Подякували: 641 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 05 чер, 2021 00:38

Можем начать сначала.

3D Secure - метод двухфакторного подтверждения платежа в ситуации без присутствия карты (т.е. онлайн). Используется в покупках в онлайне и в переводах карта-карта.

Подробнее можно почитать тут:
https://ru.wikipedia.org/wiki/3-D_Secure

Второй момент, в зависимости от выбранного вами пакета услуг, есть два вида тарифов:

Для райфкарты+
Можем начать сначала.

3D Secure - метод двухфакторного подтверждения платежа в ситуации без присутствия карты (т.е. онлайн). Используется в покупках в онлайне и в переводах карта-карта.

Второй момент, в зависимости от выбранного вами пакета услуг, есть два вида тарифов:

Для райфкарты+:

https://raiffeisen.ua/storage/files/tar ... -1-1-1.pdf

Покупка в интернете с 3D Secure: позиция номер 10 в тарифах.

Пополнение карты другого банка из приложения другого банка: позиция номер 13 в тарифах

Для Райфкарты:
Тарифы: https://raiffeisen.ua/storage/files/rai ... 032021.pdf

Покупка в интернете с 3D Secure: позиция номер 8 в тарифах.

Пополнение карты другого банка из приложения другого банка: позиция номер 11 в тарифах

Какая именно карта у вас, банк не имеет права писать на форуме.

P.s. Действительно взяли уведомления об овердрафт в работу
alexey_puznyak

Подякував: 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 05 чер, 2021 10:16

Re: Райффайзен Банк Аваль

Картой АТБ-РАйф нужно именно расчитаться или она как у АШАН-Онеу (только штрихкод для скидки считать)?
ВIВ

Подякував: 16 раз.
Подякували: 107 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 05 чер, 2021 10:40

Re: Райффайзен Банк Аваль

ВIВ написав:именно расчитаться
Квесторе_поверніться

Подякував: 2 раз.
Подякували: 1918 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 05 чер, 2021 11:31

Квесторе_поверніться написав:
  ВIВ написав:именно расчитаться

Причем не обязательно физической картой - можно токеном в gpay или applepay. При чем на кассе в момент оплаты высвечивается полная сумма без скидки. Но потом чек выходит на правильную сумму
Flamingo
1

Подякував: 115 раз.
Подякували: 2214 раз.

Профіль

1
1
1
1
Повідомлення Додано: Суб 05 чер, 2021 12:59

Vorlon написав:
  emeta написав:Есть уже полноценная якобы золотая карта с тарифом Райф+ именная, черно золотистый пластик- можно заказать и получить в течение 10 рабочих дней в отделении.
Visa Gold в приложении. По ней, нельзя приобрести товар с соотв. ценниками по скидке, но есть программа ЩЕ.

Но к ней можно выпустить допку АТБ и всё будет. В случае основной и единственной АТБ можете провести эксперимент сами...

Таким образом по карте и скидки по акционным позициям и программа Ще?
emeta

Подякував: 170 раз.
Подякували: 239 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 05 чер, 2021 13:19

emeta написав:Таким образом по карте и скидки по акционным позициям и программа Ще?

Ну разумеется - ёлы-палы, уже несколько раз пишу! Как будто я прикалываюсь. А тут сплошные Фомы неверующие :D

Не налили бонусов Ще только за самую первую операцию покупки в АТБ вечером 30 апреля в день получения и активации карты. Видимо какой-то временной лаг есть для активации программы по карте...

По основной карте отродясь торговых операций не было.
Vorlon

Подякував: 490 раз.
Подякували: 1141 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 05 чер, 2021 13:29

Лад в тлумаченні тарифів

Вітаю, alexey_puznyak!

Дякую за відповідь!

alexey_puznyak написав:Можем начать сначала.

...

З початку, так з початку!

Якщо Ви думаєте, що я цього не бачив на вікі, то Ви помиляєтесь!

Я не впевнений, і не хочу шукати, та на мій погляд, точно може бути організовано стягнення коштів на користь простого рахунку фізособи, 2620..., до якого картка отримувача може і не мати ніякого відношення.

А ось що точно, так це оплата в інтернеті (в інтернет магазині в тому числі) згідно з (далі витяг з Віки):"3-D Secure является протоколом, который используется как дополнительный уровень безопасности для онлайн-кредитных и дебетовых карт, двухфакторной аутентификации пользователя, но не гарантирует безопасности денежных средств на карте." Це так. Та з моєї точки зору, бок отримувача не обовʼязково має бути карткою.

Ще раз уважно перечитав Ваше посилання на Вікі і не побачив ніде, чим визначено бок отримучача як картки! Це додатковий захист картки платника і не важливо за що на боці отримувача!

Проте, навіть якщо використовується якась проміжна карта стороннього комплексу на боці отримання коштів і наступного іх расподілення по рахунках клієнта, це не має турбувати тримача магазину чи клієнта банку (неважливо фізична, чи юридична то особа), якщо за це, бік стягнення з отримувача не бере якоїсь додаткрвої скритої платні! Для цього треба мати тільки зареєсстрований, наприклад, якийсь мерчант!

Як організовано бік стягнення і розібратися, на що пішло те стягнення з боку платника, я не кажу неможливо, я кажу, дуже тяжко і зменшенню швидкості процессу взаімодії неможливо запобігти. Захищається тільки бік картки платника!

alexey_puznyak написав:...
Какая именно карта у вас, банк не имеет права писать на форуме.
...

Ви може і не маєте, та я маю, тим паче під своїм ніком (я відношусь до нього як до псеідоніму, який ні форум ні, тим паче, банк не мають права розкривати)!!!
Тому все гаразд, дивіться первичне посилання там є таке:
Хотів привітати банк з наградою на FinAwards-2021, як самий стійкий банк, та не можу не додати свої поневіряння з іх Visa Gold ATB Inst карткою.

Для райфкарты+:

Все ж таки майте повагу до Кліієнта Вашого банка!
1) Я і з першого разу зрозумів, як дістатися вікі!
2) У другому написі, з назвою Додаток я навів посилання на тарифи з Вашого банку згідно з посиланням тієї послуги, яка мене зацікавила. Згідно пункту 3 цієї таблиці то є тарифи за продукт - Visa ATБ.
3) Майже увесь наступний текст Вашого посилання то є пряма реклама, якогось додаткового продукту банку Аваль, яка згідно правил цього форуму
"3.5. Забороняється будь-яка явна або прихована реклама. Це відноситься до реклами інтернет-сайтів, товарів, послуг та всього іншого (без дозволу адміністрації сайту), а також релігійна, політична та інша агітація в будь-якій формі." маэ бути видалено Модератором.

Покупка в интернете с 3D Secure: ...

Ваша позиція зрозуміла, та то э тільки Ваше тлумачення пункту 8 таблички тарифів, яка офійційно представлена на сайті Банку і на яку я навів посилання вище. Там дословно написано:
"Розрахунки в торгівельній мережі за допомогою картки;

Оплата в мережі інтернет з послугою 3D- Secure".

Після крапки з комою НІЯКОЇ покупки, тільки Оплата!

Пополнение карты другого банка из приложения другого банка:...

Зрозуміло і це ваше тлумачення! Та в мене цей пункт, за яким мене і протарифікували звучить згідно пункту 11 таблиці тарифів так:
"Комісія за списання коштів з рахунку при здійсненні переказу Р2Р з картки РБА на іншу картку через сервіси інших банків/провайдерів".

На моменті я вже маю відіслати Вас у вікі за визначеенням того, що таке P2P!
Підкреслю, що то взаімодія рівноправних пірів! Наочно ж маємо що в 3D Secury немає ніякого рівноправʼя, бо тільки платник додатково захищен додатковим лукап кодом! Отримувача цей захист ніяк не зачеплює!

P.s. Действительно взяли уведомления об овердрафт в работу...

За це велика подяка :-)

І я взяв на свій контроль виконання цієї просьби! Лишилось тільки визначити канал фідбеку, за яким я міг би слідкувати за вирішенням цієї проблеми. Можете якийсь визначити?

Порада: наведіть лад у визначенні своїх тарифів так, щоб вони не потребували якогось додаткового тлумачення :idea:

З повагою, Володимир s0v7a.
Це для порузуміння однієї з підстав, чому в мене такий підпис. І, я колись вже озвучував ДС своє імʼя відкрито при відстоювання цього свого персонального підпису на цьому форумі.

ВО

Хай щастить!
Востаннє редагувалось s0v7a в Суб 05 чер, 2021 21:11, всього редагувалось 7 разів.
s0v7a
Форумчанин року

Подякував: 3 раз.
Подякували: 2443 раз.

Профіль

3
3
12
  #<1 ... 799800801802803 ... 846>
Форум:
+ Додати
    тему