|
|
![]()
тепреь как появились ценники, жить можно а стратегия простая - затариваться пакетно по скидкам: например, красная рыба готовая должна стоить 50-55 грн за 100 грамм, творог - 33-35 за 350, актимель - 12, а лучше 11 и даже 10,50 за бутылку, мидии и прочие икры тоже имеют ставку все это одинаково все всех супермаркетах и если смотреть по кругу за Метро Ашан АТБ Сильпо (реже) и еще реже Новус на момент в каждую неделю там можно это найти, ну или затариться на месяцок также номер, что одинаковая молочка в Сильпо Ашане может оказаться (по скидке) дешевле АТБ тоже имеет место быть ну а карта - 2000 держите и не парьтесь за комис ![]() Можем начать сначала.
3D Secure - метод двухфакторного подтверждения платежа в ситуации без присутствия карты (т.е. онлайн). Используется в покупках в онлайне и в переводах карта-карта. Подробнее можно почитать тут: Второй момент, в зависимости от выбранного вами пакета услуг, есть два вида тарифов: Для райфкарты+ Можем начать сначала. 3D Secure - метод двухфакторного подтверждения платежа в ситуации без присутствия карты (т.е. онлайн). Используется в покупках в онлайне и в переводах карта-карта. Подробнее можно почитать тут: Второй момент, в зависимости от выбранного вами пакета услуг, есть два вида тарифов: Для райфкарты+: Покупка в интернете с 3D Secure: позиция номер 10 в тарифах. Пополнение карты другого банка из приложения другого банка: позиция номер 13 в тарифах Для Райфкарты: Тарифы: Покупка в интернете с 3D Secure: позиция номер 8 в тарифах. Пополнение карты другого банка из приложения другого банка: позиция номер 11 в тарифах Какая именно карта у вас, банк не имеет права писать на форуме. P.s. Действительно взяли уведомления об овердрафт в работу
![]() Re: Райффайзен Банк АвальКартой АТБ-РАйф нужно именно расчитаться или она как у АШАН-Онеу (только штрихкод для скидки считать)?
![]() Ну разумеется - ёлы-палы, уже несколько раз пишу! Как будто я прикалываюсь. А тут сплошные Фомы неверующие ![]() Не налили бонусов Ще только за самую первую операцию покупки в АТБ вечером 30 апреля в день получения и активации карты. Видимо какой-то временной лаг есть для активации программы по карте... По основной карте отродясь торговых операций не было. ![]() Лад в тлумаченні тарифівВітаю, alexey_puznyak! Дякую за відповідь!
З початку, так з початку! Якщо Ви думаєте, що я цього не бачив на вікі, то Ви помиляєтесь! Я не впевнений, і не хочу шукати, та на мій погляд, точно може бути організовано стягнення коштів на користь простого рахунку фізособи, 2620..., до якого картка отримувача може і не мати ніякого відношення. А ось що точно, так це оплата в інтернеті (в інтернет магазині в тому числі) згідно з (далі витяг з Віки):"3-D Secure является протоколом, который используется как дополнительный уровень безопасности для онлайн-кредитных и дебетовых карт, двухфакторной аутентификации пользователя, но не гарантирует безопасности денежных средств на карте." Це так. Та з моєї точки зору, бок отримувача не обовʼязково має бути карткою. Ще раз уважно перечитав Ваше посилання на Вікі і не побачив ніде, чим визначено бок отримучача як картки! Це додатковий захист картки платника і не важливо за що на боці отримувача! Проте, навіть якщо використовується якась проміжна карта стороннього комплексу на боці отримання коштів і наступного іх расподілення по рахунках клієнта, це не має турбувати тримача магазину чи клієнта банку (неважливо фізична, чи юридична то особа), якщо за це, бік стягнення з отримувача не бере якоїсь додаткрвої скритої платні! Для цього треба мати тільки зареєсстрований, наприклад, якийсь мерчант! Як організовано бік стягнення і розібратися, на що пішло те стягнення з боку платника, я не кажу неможливо, я кажу, дуже тяжко і зменшенню швидкості процессу взаімодії неможливо запобігти. Захищається тільки бік картки платника! Ви може і не маєте, та я маю, тим паче під своїм ніком (я відношусь до нього як до псеідоніму, який ні форум ні, тим паче, банк не мають права розкривати)!!! Тому все гаразд, дивіться первичне посилання там є таке: Хотів привітати банк з наградою на FinAwards-2021, як самий стійкий банк, та не можу не додати свої поневіряння з іх Visa Gold ATB Inst карткою.
Все ж таки майте повагу до Кліієнта Вашого банка! 1) Я і з першого разу зрозумів, як дістатися вікі! 2) У другому написі, з назвою Додаток я навів посилання на тарифи з Вашого банку згідно з посиланням 3) Майже увесь наступний текст Вашого посилання то є пряма реклама, якогось додаткового продукту банку Аваль, яка згідно правил цього форуму "3.5. Забороняється будь-яка явна або прихована реклама. Це відноситься до реклами інтернет-сайтів, товарів, послуг та всього іншого (без дозволу адміністрації сайту), а також релігійна, політична та інша агітація в будь-якій формі." маэ бути видалено Модератором. Ваша позиція зрозуміла, та то э тільки Ваше тлумачення пункту 8 таблички тарифів, яка офійційно представлена на сайті Банку і на яку я навів посилання вище. Там дословно написано: "Розрахунки в торгівельній мережі за допомогою картки; Оплата в мережі інтернет з послугою 3D- Secure". Після крапки з комою НІЯКОЇ покупки, тільки Оплата! Зрозуміло і це ваше тлумачення! Та в мене цей пункт, за яким мене і протарифікували звучить згідно пункту 11 таблиці тарифів так: "Комісія за списання коштів з рахунку при здійсненні переказу Р2Р з картки РБА на іншу картку через сервіси інших банків/провайдерів". На моменті я вже маю відіслати Вас у вікі за визначеенням того, Підкреслю, що то взаімодія рівноправних пірів! Наочно ж маємо що в 3D Secury немає ніякого рівноправʼя, бо тільки платник додатково захищен додатковим лукап кодом! Отримувача цей захист ніяк не зачеплює! За це велика подяка ![]() І я взяв на свій контроль виконання цієї просьби! Лишилось тільки визначити канал фідбеку, за яким я міг би слідкувати за вирішенням цієї проблеми. Можете якийсь визначити? Порада: наведіть лад у визначенні своїх тарифів так, щоб вони не потребували якогось додаткового тлумачення ![]() З повагою, Володимир s0v7a. Це для порузуміння однієї з підстав, чому в мене такий підпис. І, я колись вже озвучував ДС своє імʼя відкрито при відстоювання цього свого персонального підпису на цьому форумі. ВО Хай щастить! Востаннє редагувалось s0v7a в Суб 05 чер, 2021 21:11, всього редагувалось 7 разів.
|
|