|
Для тих хто знімає та здає житлову нерухомість у Києві |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: П'ят 04 чер, 2021 19:49
Успіх написав: Frant написав:Тому готуйся до
...до високої профітності!  7кгрн/міс - як з куща! А як поселити сім'ю з малою дитиною, чи котиком/песиком/папужкою - то 9Кгрн/міс - як з куща + ще й подвійний завдаток орендарів буде гріти мою кишеню! 
Нах семье с ребенком снимать однушку за 9 и платить двойной задаток.для этого есть трёшки где люди сознательно предлагают аренду семьям с детьми со стандартным задатком. Натт опередила. Кто хочет всего и сразу, получает ничего и постепенно.
Востаннє редагувалось hume в П'ят 04 чер, 2021 20:37, всього редагувалось 1 раз.
-
hume
-
-
- Подякував: 944 раз.
- Подякували: 1890 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 04 чер, 2021 20:25
Шо не так , ? Чому видалили?
-
Vadim_
-
-
- Заблокований
- Подякував: 622 раз.
- Подякували: 508 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 05 чер, 2021 14:05
Natt написав: Успіх написав:7кгрн/міс - як з куща! А як поселити сім'ю з малою дитиною, чи котиком/песиком/папужкою - то[b] 9Кгрн/міс[/b] - як з куща + ще й подвійний завдаток орендарів буде гріти мою кишеню! 
А что мешает семье с ребенком снять за 9 кгрн. полноценную квартиру? Позарятся на халявную туалетную бумагу у Вас?
Вы кажется не поняли всей остроты юмора Долярчика. Речь идет не про киевский смарт, а львовский, причем расположенный в поганеньком месте. При этом во Львове двушек в этом районе(и с локацией получше) по 5 тыс/мес - валом. Успіх - троль Хлопчик просто розважається так, а ми реагуємо, час витрачаємо.
-
Damien
-
-
- Подякував: 779 раз.
- Подякували: 847 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Суб 05 чер, 2021 16:12
Natt написав:А что мешает семье с ребенком снять за 9 кгрн. полноценную квартиру? Позарятся на халявную туалетную бумагу у Вас?
Повноцінна однуха в НОВЕНЬКОМУ ЖК з НОВЕНЬКИМ ремонтом для сім'ї з дитиною, чи котиком/песиком буде або пА 11-12Кгрн/міс, а швидше - ВЗАГАЛІ не будуть здавати для сімей з дітьми, чи з котиками/песиками!!! hume написав:Откуда же тебе знать как должна ощущаться трёхкомнатная квартира?
Та як мені не знати, якщо в тещі ж жили в трьохкімнатній  hume написав:Нах семье с ребенком снимать однушку за 9 и платить двойной задаток.для этого есть трёшки где люди сознательно предлагают аренду семьям с детьми со стандартным задатком.
Так все правильно - хто хоче бабушатнік з косметикою - платить менше, а от хто хоче мешкати в НОВОМУ ЖК (модні МЗК, дит.майданчики, ліфти і т.п) + НОВЕНЬКИЙ ремонт - має оплачувати "празник життя"!  Damien написав:При этом во Львове двушек в этом районе(и с локацией получше) по 5 тыс/мес - валом. Успіх - троль
От чую, що наступного року, буду тут не одного бити по мордасах скрінами з олх  - цінами на оренду в тому ЖК! А може ще й цього року - так як з першої черги мають виставляти лендлорди свої квіточки вже восени/взимку! - але, тут ще ковідність дуже не відступила... - а от вже наступної осені, коли я свого виставою  - то побачимо! п.с. Так і запишіть, що наступного року (восени) смарти в ЖК Ріел-сіті будуть здаватись в оренду - +/-9Кгрн для сімей з дітьми, чи з тваринками! І, - +/-7Кгрн для "стандартних" орендарів! (допустмий відхил від ціни 500грн)
Востаннє редагувалось Успіх в Суб 05 чер, 2021 20:01, всього редагувалось 1 раз.
-
Успіх
-
-
- Заблокований
- Подякував: 274 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Суб 05 чер, 2021 19:10
Угу, я прям вижу, как семьи с детьми ищут в аренду студию)))
-
Natt
-
-
- Подякував: 620 раз.
- Подякували: 516 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 05 чер, 2021 20:02
Natt написав:Угу, я прям вижу, как семьи с детьми ищут в аренду студию)))
А що "подєлаЦь", як на НОВІ квартири з НОВИМИ ремонтами - за дешево - НЕ беруть!  Та й напоркуа їм велика однуха, якщо дитина, наприклад, має 3міс. і має бути біля батьків близько - на відстані "простягнутої руки" 
-
Успіх
-
-
- Заблокований
- Подякував: 274 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Суб 05 чер, 2021 20:12
Natt написав:Угу, я прям вижу, как семьи с детьми ищут в аренду студию)))
Разве что цыганские семьи 
-
antey1969
-
1
-
- Подякував: 1701 раз.
- Подякували: 3641 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
1
Додано: Суб 05 чер, 2021 20:53
Успіх написав:Та й напоркуа їм велика однуха, якщо дитина, наприклад, має 3міс. і має бути біля батьків близько - на відстані "простягнутої руки" 
Думаете, Ваша ЦА - сбежавшие от тещиных блинчиков семьи? Типа из комнаты в студию - улучшение жилищных условий?)) Мне кажется, даже аскетичный Флай не снял бы студию, будь у него жена и ребенок.
-
Natt
-
-
- Подякував: 620 раз.
- Подякували: 516 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 05 чер, 2021 22:00
Natt написав: Успіх написав:Та й напоркуа їм велика однуха, якщо дитина, наприклад, має 3міс. і має бути біля батьків близько - на відстані "простягнутої руки" 
Думаете, Ваша ЦА - сбежавшие от тещиных блинчиков семьи? Типа из комнаты в студию - улучшение жилищных условий?)) Мне кажется, даже аскетичный Флай не снял бы студию, будь у него жена и ребенок.
Еееее! Знімати для сім'і, думаю, тут останнє слово за "берегинею". Так що мою думку можна і не слухати, яка б розумна вона не була б. Якій Ганці, з забитого села, і смарт був би за щастя. Але ж ми не про життя маргиналів, до того, яка там сім'я, хіба прицеп і хлоп-пияк, від якого втікти аби куди. Долярчик, спиляй мушку! 9К, за смарт, маргіналам з Левандівки, хіба траходром біля ж.д. вокзалу, подобово (або в суборенду).
-
flyman
-
-
- Подякував: 1603 раз.
- Подякували: 2849 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Суб 05 чер, 2021 22:09
flyman так начало левандовки и есть рядом с вокзалом, всё строго по вашей методичке. долярчик не мерял сколько там пешкарусом идти? я думаю до получаса. Единственная стабильная аудитория это рюкзачные туристы посуточники с вокзала. Их можно хоть 5 человек на пол уложить для них смарт типа дворец после плацкарта. Рисуйте табличку "оренда подобово" и гоу встречать поезда с деньгами..
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3503 раз.
-
-
Профіль
-
-
2