Для тих хто знімає та здає житлову нерухомість у Києві
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
vitaliian написав:я давно ищу отдельностоящий гараж в ирпене, чтобы не паркинг и не кооператив. За последний год их в продаже целых 1шт по цене жилого дома. https://www.olx.ua/d/obyavlenie/prodazh ... cd0ed1fd76 если бы
Ще й з орендарем за 15Кгрн/міс)))) А орендар типу підставний?(через тиждень з'їде)
flyman написав:Крім студентів технікума на Левандівці більш нема ЦА під смарт. Але готуйся
Так завжди можна взяти в смарт умовну Натт з котом і рубати, мінімум, ще +1Кгрн до прайсу!
Умовна Натт з котом сама собі заробить на хорошу двушку, де буде комфортно, а сама здасть однушку "яка відчувається, як трьошка", самі знаєте кому умовному
flyman написав:Крім студентів технікума на Левандівці більш нема ЦА під смарт. Але готуйся
Так завжди можна взяти в смарт умовну Натт з котом і рубати, мінімум, ще +1Кгрн до прайсу!
Умовна Натт з котом сама собі заробить на хорошу двушку, де буде комфортно, а сама здасть однушку "яка відчувається, як трьошка", самі знаєте кому умовному
Умовний кіт заробить для умовної Натт... далі по тексту
"Кіт" можна замінити на "Флаймен", або "Фейслесс".
flyman написав:Умовний кіт заробить для умовної Натт... далі по тексту
Жарти-жартами.... але самотнім вовчицям і самотнім вовкам(як і ти Флай підпадаєш під цю категорію) - значно простіше і реально можна заробляти ЩО ТРИ РОКИ на однуху на котловані, якщо заробляти трохи більше "середньої" зарплати і жорстко економити/скирдувати! А от вже умовним успішним Успіхам)) значно важче бігти на цій дистанції в три роки, так як є сім'я. Тому, вони добігають до фінішу цього забігу, лише ближче 7 років!
Успіх, а успех в чем? Слезть с тещиной шеи - это Вы считаете успехом? Взрослые детки должны отпочковываться, вылезать из-под юбки - это нормальный процесс, так что не стоит кичиться тем, что на тещиных харчах заработали на однушку "яка дивиться як трьошка".
Natt написав:а успех в чем? Слезть с тещиной шеи - это Вы считаете успехом?
другое интересно, долярчик никак не поймёт если он смог заработать на смарт, точно так же 70% в ближайшие годы смогут на него заработать, и кому сдавать? пенсионерам с пенсией 3тыс, безусым студентам приехавшим на учёбу из села или алкашам которым не хватает не то чтобы на смарт а на утреннее пиво. Сдавать смарт во Львове будет то же самое что продавать в селе картошку.
Та при чім тут тещині харчі, якщо ми ВСІ СКИДАЛИСЬ коштами у "загальний казан"!!! І на комуналь - теж! А те, що нам виділили аж 9м2 тоді ще на нас трьох, а пізніше 12м2 - то що я на цьому зекономив? - 1-2куя за 9р.? Так ще раз кажу, що я і в своїх батьків міг жити. Або знімати кімнату в якоїсь бабульки без грошей/просто за прибирання в квартирі і догляд за бабусею гляди ж, ще й квартиру би пізніше переписала б!
Так, з теперішнім розумом/досвідом(якого в молодості не має), то звичайно, що я б перше заробив би на квартиру, а вже тоді б женився)) Але я тоді собі зовсім не думав, що то треба мати свою квартиру. Я думав, що як вженюсь, то буду спокійно жити в своїх батьків, або в майбутньої жінки буде квартира. Ну, чесно, я щось дуже це до уваги не брав, що потрібно мати свою квартиру!(а треба було) То тепер "я все знаю"/маю досвід і, якщо б мені було зараз, наприклад, 20р. - то я б ЛЕГКО, за три роки, заробив би на котлованчик повноцінної однухи!
А може б чкурнув за кордон "пришвартуватись там на завжди" - ну, але це вже в минулому...... - а потрібно жити теперішнім!
Та при чім тут тещині харчі, якщо ми ВСІ СКИДАЛИСЬ коштами у "загальний казан"!!! І на комуналь - теж! А те, що нам виділили аж 9м2 тоді ще на нас трьох, а пізніше 12м2 - то що я на цьому зекономив? - 1-2куя за 9р.? Так ще раз кажу, що я і в своїх батьків міг жити. Або знімати кімнату в якоїсь бабульки без грошей/просто за прибирання в квартирі і догляд за бабусею гляди ж, ще й квартиру би пізніше переписала б!
Так, з теперішнім розумом/досвідом(якого в молодості не має), то звичайно, що я б перше заробив би на квартиру, а вже тоді б женився)) Але я тоді собі зовсім не думав, що то треба мати свою квартиру. Я думав, що як вженюсь, то буду спокійно жити в своїх батьків, або в майбутньої жінки буде квартира. Ну, чесно, я щось дуже це до уваги не брав, що потрібно мати свою квартиру!(а треба було) То тепер "я все знаю"/маю досвід і, якщо б мені було зараз, наприклад, 20р. - то я б ЛЕГКО, за три роки, заробив би на котлованчик повноцінної однухи!
А може б чкурнув за кордон "пришвартуватись там на завжди" - ну, але це вже в минулому...... - а потрібно жити теперішнім!
Так що все буде добре! Все буде УСПІХ!
Поясню що зекономили - на оренді, харчах і комунальних, порівняно з тим, якби жили окремо й орендували. Думаю, то долярів 500 на місяць б вийшло, враховуючи ваш мінімалізм Хоча, насправді, не бачу тут нічого кримінального. Добре, що купили своє врешті решт
А от чого на початку навіть не думали жити окремо - оце дійсно дивно. По хорошому, батьки самі мали б пєндаля дати