Ще й з орендарем за 15Кгрн/міс))))
А орендар типу підставний?(через тиждень з'їде)
Так напхати в той смарт зо троє роботяг, чи орендарів з тваринками - нехай вбивають))
Зато брати твердих 5Кгрн/міс
|
|
Re: Для тех кто снимает и сдает жилую недвижимость в Киеве -Ще й з орендарем за 15Кгрн/міс)))) А орендар типу підставний?(через тиждень з'їде) Так напхати в той смарт зо троє роботяг, чи орендарів з тваринками - нехай вбивають)) Зато брати твердих 5Кгрн/міс
Re: Для тех кто снимает и сдает жилую недвижимость в Киеве -Умовна Натт з котом сама собі заробить на хорошу двушку, де буде комфортно, а сама здасть однушку "яка відчувається, як трьошка", самі знаєте кому умовному Умовний кіт заробить для умовної Натт... далі по тексту "Кіт" можна замінити на "Флаймен", або "Фейслесс". Не всі коти об'їдають тещу. А успіх завжди там, де ним вміють ділитись!©Жарти-жартами.... але самотнім вовчицям і самотнім вовкам(як і ти Флай підпадаєш під цю категорію) - значно простіше і реально можна заробляти ЩО ТРИ РОКИ на однуху на котловані, якщо заробляти трохи більше "середньої" зарплати і жорстко економити/скирдувати! А от вже умовним успішним Успіхам)) значно важче бігти на цій дистанції в три роки, так як є сім'я. Тому, вони добігають до фінішу цього забігу, лише ближче 7 років! Re: Для тех кто снимает и сдает жилую недвижимость в Киеве -другое интересно, долярчик никак не поймёт если он смог заработать на смарт, точно так же 70% в ближайшие годы смогут на него заработать, и кому сдавать? пенсионерам с пенсией 3тыс, безусым студентам приехавшим на учёбу из села или алкашам которым не хватает не то чтобы на смарт а на утреннее пиво. Сдавать смарт во Львове будет то же самое что продавать в селе картошку.
За крок до перевороту думок!©Та при чім тут тещині харчі, якщо ми ВСІ СКИДАЛИСЬ коштами у "загальний казан"!!! І на комуналь - теж! А те, що нам виділили аж 9м2 тоді ще на нас трьох, а пізніше 12м2 - то що я на цьому зекономив? - 1-2куя за 9р.? Так ще раз кажу, що я і в своїх батьків міг жити. Або знімати кімнату в якоїсь бабульки без грошей/просто за прибирання в квартирі і догляд за бабусею Так, з теперішнім розумом/досвідом(якого в молодості не має), то звичайно, що я б перше заробив би на квартиру, а вже тоді б женився)) Але я тоді собі зовсім не думав, що то треба мати свою квартиру. Я думав, що як вженюсь, то буду спокійно жити в своїх батьків, або в майбутньої жінки буде квартира. Ну, чесно, я щось дуже це до уваги не брав, що потрібно мати свою квартиру!(а треба було) То тепер "я все знаю"/маю досвід і, якщо б мені було зараз, наприклад, 20р. - то я б ЛЕГКО, за три роки, заробив би на котлованчик повноцінної однухи! А може б чкурнув за кордон "пришвартуватись там на завжди" - ну, але це вже в минулому...... - а потрібно жити теперішнім! Так що все буде добре! Все буде УСПІХ!© Re: Для тех кто снимает и сдает жилую недвижимость в Киеве -Поясню що зекономили - на оренді, харчах і комунальних, порівняно з тим, якби жили окремо й орендували. Думаю, то долярів 500 на місяць б вийшло, враховуючи ваш мінімалізм Хоча, насправді, не бачу тут нічого кримінального. Добре, що купили своє врешті решт А от чого на початку навіть не думали жити окремо - оце дійсно дивно. По хорошому, батьки самі мали б пєндаля дати
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||