Для тих хто знімає та здає житлову нерухомість у Києві

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 20512052205320542055 ... 2533>
Повідомлення Додано: Нед 06 чер, 2021 11:03

Re: Для тех кто снимает и сдает жилую недвижимость в Киеве -

vitaliian написав:я давно ищу отдельностоящий гараж в ирпене, чтобы не паркинг и не кооператив. За последний год их в продаже целых 1шт по цене жилого дома. https://www.olx.ua/d/obyavlenie/prodazh ... cd0ed1fd76
если бы

Ще й з орендарем за 15Кгрн/міс))))
А орендар типу підставний?(через тиждень з'їде) ;)
  vitaliian написав:а смарты по 16500 никому не нужны https://www.olx.ua/d/obyavlenie/kvartir ... 242e653e1b

потому что настроили

Так напхати в той смарт зо троє роботяг, чи орендарів з тваринками - нехай вбивають))
Зато брати твердих 5Кгрн/міс
Успіх

Подякував: 274 раз.
Подякували: 1007 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Нед 06 чер, 2021 11:18

flyman написав:Крім студентів технікума на Левандівці більш нема ЦА під смарт.
Але готуйся

Так завжди можна взяти в смарт умовну Натт з котом і рубати, мінімум, ще +1Кгрн до прайсу! :D
Успіх

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Нед 06 чер, 2021 11:26

Успіх написав:Так завжди можна взяти в смарт умовну Натт з котом і рубати, мінімум, ще +1Кгрн до прайсу! :D

Зображення
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Нед 06 чер, 2021 11:27

Успіх написав:
Але готуйся

Так завжди можна взяти в смарт умовну Натт з котом і рубати, мінімум, ще +1Кгрн до прайсу! :D
Умовна Натт з котом сама собі заробить на хорошу двушку, де буде комфортно, а сама здасть однушку "яка відчувається, як трьошка", самі знаєте кому умовному :mrgreen:
Faceless
Модератор

Подякував: 1494 раз.
Подякували: 8229 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Нед 06 чер, 2021 11:58

Faceless написав:
Успіх написав:
Але готуйся

Умовна Натт з котом сама собі заробить на хорошу двушку, де буде комфортно, а сама здасть однушку "яка відчувається, як трьошка", самі знаєте кому умовному :mrgreen:

Умовний кіт заробить для умовної Натт... далі по тексту :)

"Кіт" можна замінити на "Флаймен", або "Фейслесс". :)

Не всі коти об'їдають тещу.
flyman

Подякував: 1604 раз.
Подякували: 2850 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Нед 06 чер, 2021 12:18

А успіх завжди там, де ним вміють ділитись!©

flyman написав:Умовний кіт заробить для умовної Натт... далі по тексту

:D
Жарти-жартами.... але самотнім вовчицям і самотнім вовкам(як і ти Флай підпадаєш під цю категорію) - значно простіше і реально можна заробляти ЩО ТРИ РОКИ на однуху на котловані, якщо заробляти трохи більше "середньої" зарплати і жорстко економити/скирдувати! :)
А от вже умовним успішним Успіхам)) значно важче бігти на цій дистанції в три роки, так як є сім'я. Тому, вони добігають до фінішу цього забігу, лише ближче 7 років! :)
Успіх

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Нед 06 чер, 2021 12:29

Успіх, а успех в чем? Слезть с тещиной шеи - это Вы считаете успехом? Взрослые детки должны отпочковываться, вылезать из-под юбки - это нормальный процесс, так что не стоит кичиться тем, что на тещиных харчах заработали на однушку "яка дивиться як трьошка".
Natt

Подякував: 620 раз.
Подякували: 516 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 06 чер, 2021 12:38

Natt написав:а успех в чем? Слезть с тещиной шеи - это Вы считаете успехом?
другое интересно, долярчик никак не поймёт если он смог заработать на смарт, точно так же 70% в ближайшие годы смогут на него заработать, и кому сдавать? пенсионерам с пенсией 3тыс, безусым студентам приехавшим на учёбу из села или алкашам которым не хватает не то чтобы на смарт а на утреннее пиво. Сдавать смарт во Львове будет то же самое что продавать в селе картошку.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Нед 06 чер, 2021 13:13

За крок до перевороту думок!©

Natt написав:что на тещиных харчах заработали

Та при чім тут тещині харчі, якщо ми ВСІ СКИДАЛИСЬ коштами у "загальний казан"!!!
І на комуналь - теж!
А те, що нам виділили аж 9м2 тоді ще на нас трьох, а пізніше 12м2 - то що я на цьому зекономив? - 1-2куя за 9р.?
Так ще раз кажу, що я і в своїх батьків міг жити.
Або знімати кімнату в якоїсь бабульки без грошей/просто за прибирання в квартирі і догляд за бабусею :) гляди ж, ще й квартиру би пізніше переписала б! :)

Так, з теперішнім розумом/досвідом(якого в молодості не має), то звичайно, що я б перше заробив би на квартиру, а вже тоді б женився))
Але я тоді собі зовсім не думав, що то треба мати свою квартиру. Я думав, що як вженюсь, то буду спокійно жити в своїх батьків, або в майбутньої жінки буде квартира. Ну, чесно, я щось дуже це до уваги не брав, що потрібно мати свою квартиру!(а треба було)
То тепер "я все знаю"/маю досвід і, якщо б мені було зараз, наприклад, 20р. - то я б ЛЕГКО, за три роки, заробив би на котлованчик повноцінної однухи!

А може б чкурнув за кордон "пришвартуватись там на завжди" - ну, але це вже в минулому...... - а потрібно жити теперішнім!

Так що все буде добре!
Все буде УСПІХ!© :D
Успіх

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Нед 06 чер, 2021 13:20

Успіх написав:
  Natt написав:что на тещиных харчах заработали

Та при чім тут тещині харчі, якщо ми ВСІ СКИДАЛИСЬ коштами у "загальний казан"!!!
І на комуналь - теж!
А те, що нам виділили аж 9м2 тоді ще на нас трьох, а пізніше 12м2 - то що я на цьому зекономив? - 1-2куя за 9р.?
Так ще раз кажу, що я і в своїх батьків міг жити.
Або знімати кімнату в якоїсь бабульки без грошей/просто за прибирання в квартирі і догляд за бабусею :) гляди ж, ще й квартиру би пізніше переписала б! :)

Так, з теперішнім розумом/досвідом(якого в молодості не має), то звичайно, що я б перше заробив би на квартиру, а вже тоді б женився))
Але я тоді собі зовсім не думав, що то треба мати свою квартиру. Я думав, що як вженюсь, то буду спокійно жити в своїх батьків, або в майбутньої жінки буде квартира. Ну, чесно, я щось дуже це до уваги не брав, що потрібно мати свою квартиру!(а треба було)
То тепер "я все знаю"/маю досвід і, якщо б мені було зараз, наприклад, 20р. - то я б ЛЕГКО, за три роки, заробив би на котлованчик повноцінної однухи!

А може б чкурнув за кордон "пришвартуватись там на завжди" - ну, але це вже в минулому...... - а потрібно жити теперішнім!

Так що все буде добре!
Все буде УСПІХ! :D
Поясню що зекономили - на оренді, харчах і комунальних, порівняно з тим, якби жили окремо й орендували. Думаю, то долярів 500 на місяць б вийшло, враховуючи ваш мінімалізм
Хоча, насправді, не бачу тут нічого кримінального. Добре, що купили своє врешті решт

А от чого на початку навіть не думали жити окремо - оце дійсно дивно. По хорошому, батьки самі мали б пєндаля дати
Faceless
Модератор

Подякував: 1494 раз.
Подякували: 8229 раз.

Профіль

4
9
3
  #<1 ... 20512052205320542055 ... 2533>
Форум:
+ Додати
    тему