|
Для тих хто знімає та здає житлову нерухомість у Києві |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Нед 06 чер, 2021 13:23
Успіх написав:Так, з теперішнім розумом/досвідом(якого в молодості не має), то звичайно, що я б перше заробив би на квартиру, а вже тоді б женився)) Але я тоді собі зовсім не думав, що то треба мати свою квартиру. Я думав, що як вженюсь, то буду спокійно жити в своїх батьків, або в майбутньої жінки буде квартира. Ну, чесно, я щось дуже це до уваги не брав, що потрібно мати свою квартиру!(а треба було)
То есть Вы с юности считали, что жить на чужой шее - вполне норм 
-
Natt
-
-
- Подякував: 620 раз.
- Подякували: 516 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 06 чер, 2021 13:26
Natt написав:То есть Вы с юности считали, что жить на чужой шее - вполне норм
почему сразу на чужой шее, может бы долярчик оплачивал им коммунальные и еду приносил? тут разные варианты возможны. От воспитания зависит. Если родителям нужна помощь и жилплощадь позволяет разве это плохо жить с родителями? Не все же скандалисты и склочники.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Нед 06 чер, 2021 13:28, всього редагувалось 1 раз.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3503 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Нед 06 чер, 2021 13:28
Успіх написав:А те, що нам виділили аж 9м2 тоді ще на нас трьох, а пізніше 12м2 - то що я на цьому зекономив? - 1-2куя за 9р.?
То есть потратить 1-2 куе за 9 лет, чтобы семья жила в комфорте, а не ютилась в 9 метрах, Вам религия не позволила? Только на самом деле нифига не 1-2 куя.
-
Natt
-
-
- Подякував: 620 раз.
- Подякували: 516 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 06 чер, 2021 13:37
Успіх написав:Так як тих 70% не мають такого мислення, як ми з вами
самая худшая стратегия думать что твой клиент глупее тебя. Я наоборот думаю если на молодую семью доход 700+ уе то собрать 25ку на первую квартиру за 5-7лет вполне реально. А многим еще родители деньгами помогают. Среди активного населения количество бесквартирных семей будет уменьшаться. Строят много, рождаемость падает, много выезжает. Вы же сами бросали сюда дешевые квартиры в центре Львова. Квартира перестаёт быть роскошью как перестал им быть автомобиль. Скоро платежеспособные квартиранты будут предметом роскоши и поводом для гордости лендлорда.
-
Wirująświatła
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Нед 06 чер, 2021 13:40
vitaliian написав: Natt написав:а успех в чем? Слезть с тещиной шеи - это Вы считаете успехом?
другое интересно, долярчик никак не поймёт если он смог заработать на смарт, точно так же 70% в ближайшие годы смогут на него заработать, и кому сдавать?
Для 80% фопов бизнес сейчас превратился в головной боль. Не нужно зарабатывать, могут вытянуть деньги из бизнеса и направить в аренду, как это сделал Долярчик.
-
Grand Touring
-
-
- Заблокований
- Подякував: 363 раз.
- Подякували: 352 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 06 чер, 2021 13:53
Natt написав:То есть Вы с юности считали, что жить на чужой шее - вполне норм
Я це не рахував "жити на чужій шиї" - а все так, як пише Віталіан - і їжу купував, і вікна тоді деякі замінив з радянських на металопластикові, і телевізор з плоским екраном купив(а тоді це було круто), і пралку купив і т.д. vitaliian написав:почему сразу на чужой шее, может бы долярчик оплачивал им коммунальные и еду приносил? тут разные варианты возможны. От воспитания зависит. Если родителям нужна помощь и жилплощадь позволяет разве это плохо жить с родителями?
Саме так. Все правильно пишете. Natt написав:То есть потратить 1-2 куе за 9 лет, чтобы семья жила в комфорте, а не ютилась в 9 метрах, Вам религия не позволила? Только на самом деле нифига не 1-2 куя.
Що не так? Якщо б зразу було йти на орендовану квартиру(а моя жінка категорично не хотіла йти на орендну, так як їй тут було добре - її мама все їй допомагала, а там би їй прийшлось би більше вкалувати) - то ми б ще 5-7р скирдувати б на свою квартиру!
-
Успіх
-
-
- Подякував: 274 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Нед 06 чер, 2021 14:07
Успіх всё вы правильно сделали и родителям помогли и квартирой семью обеспечили. Всем бы таких детей)
-
Wirująświatła
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Нед 06 чер, 2021 14:11
Faceless написав:Поясню що зекономили - на оренді, харчах і комунальних, порівняно з тим, якби жили окремо й орендували. Думаю, то долярів 500 на місяць
Та яких 500$))) - на оренді зекономили так, якби винаймали кімнату(а це не дорого) - на харчах -ні, так як повністю на все скидувались!(і на картоплю на зиму і на капусту - квасили на зиму)  - на комуналь - теж ні, так як вся загальна сума ділилась на всіх порівно і я оплачував ще тоді за трьох! Тому і кажу, що зекономив максимум 1-2Куя за 9р.! Faceless написав:А от чого на початку навіть не думали жити окремо - оце дійсно дивно. По хорошому, батьки самі мали б пєндаля дати
Так, батьки б мали педеля дати - але вони, мабуть, розуміли - що чим швидше сини(а в мене ще є брат) підуть з дому, тим швидше вони залишаться самотніми... Тож, особливо мама, не хотіла нікого нікуди відпускати)) - але, все одно, сини поженились і пішли жити окремо...
-
Успіх
-
-
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Нед 06 чер, 2021 14:15
vitaliian написав:Успіх всё вы правильно сделали и родителям помогли и квартирой семью обеспечили. Всем бы таких детей)
Та во то-то!  А то якось всі призабули, що в кожній другій сім'ї, як не наркоман, то алкоголік, який ще сам в батьків випрошує гроші і додає купу клопотів і біди батькам!
-
Успіх
-
-
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Нед 06 чер, 2021 14:30
Grand Touring написав:Для 80% фопов бизнес сейчас превратился в головной боль. Не нужно зарабатывать, могут вытянуть деньги из бизнеса и направить в аренду, как это сделал Долярчик
Так я трохи аж занадто повитягував грошей з бізнесу на купівлю смарта, що тепер, почавши з березня-місяця і до сьогодні, ще повністю не поповнив свій бізнес товарами. І то при тому, що ще зберіг свою наскирдовану грошову "подушку безпеки"(на депо)!
-
Успіх
-
-
-
-
Профіль
-
-
4