Для тих хто знімає та здає житлову нерухомість у Києві

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 20532054205520562057 ... 2534>
Повідомлення Додано: Нед 06 чер, 2021 14:45

Re: Для тех кто снимает и сдает жилую недвижимость в Киеве -

Успіх написав:А то якось всі призабули, що в кожній другій сім'ї, як не наркоман, то алкоголік, який ще сам в батьків випрошує гроші і додає купу клопотів і біди батькам!
видите половина таких как вы купит себе смарты, а арендаторами будут алкаши и наркоманы которым аренду оплатят родители. Вам это нужно?
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Нед 06 чер, 2021 14:46

vitaliian написав:
  Успіх написав:А то якось всі призабули, що в кожній другій сім'ї, як не наркоман, то алкоголік, який ще сам в батьків випрошує гроші і додає купу клопотів і біди батькам!
видите половина таких как вы купит себе смарты, а арендаторами будут алкаши и наркоманы которым оплатят аренду родители. Вам это нужно?

И либо вынесут из смарта все подчистую, либо спалят его к такой-то матери...
Natt

Подякував: 620 раз.
Подякували: 516 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 06 чер, 2021 14:52

Natt написав:И либо вынесут из смарта все подчистую, либо спалят его к такой-то матери...
холодильник можно замуровать в бетонную плиту

Wirująświatła

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Нед 06 чер, 2021 15:00

vitaliian написав:Вам это нужно?

Кажете, таки треба переключатись на комерцію? :)

п.с.
А Ви не в курсі, якщо я ФОП, то вже мушу здавати комерцію тільки, як ФОП, чи все ж таки можу здавати, як фіз.особа?

І ще, будь ласка, нагадайте мені які податки сплачує ФОП(це, наче, на 3й групі має бути) при здачі комерції і які податки сплачує фіз.особа?
Успіх

Подякував: 274 раз.
Подякували: 1007 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Нед 06 чер, 2021 15:02

Успіх написав:
  Faceless написав:Поясню що зекономили - на оренді, харчах і комунальних, порівняно з тим, якби жили окремо й орендували. Думаю, то долярів 500 на місяць

Та яких 500$)))
- на оренді зекономили так, якби винаймали кімнату(а це не дорого)
- на харчах -ні, так як повністю на все скидувались!(і на картоплю на зиму і на капусту - квасили на зиму) :)
- на комуналь - теж ні, так як вся загальна сума ділилась на всіх порівно і я оплачував ще тоді за трьох!
Тому і кажу, що зекономив максимум 1-2Куя за 9р.!
  Faceless написав:А от чого на початку навіть не думали жити окремо - оце дійсно дивно. По хорошому, батьки самі мали б пєндаля дати

Так, батьки б мали педеля дати - але вони, мабуть, розуміли - що чим швидше сини(а в мене ще є брат) підуть з дому, тим швидше вони залишаться самотніми...
Тож, особливо мама, не хотіла нікого нікуди відпускати))
- але, все одно, сини поженились і пішли жити окремо...

На харчах - тому що, якщо жити окремо, харчування виходить все ж дорожче, ніж коли живуть великою сім'єю. Те саме з комуналкою - "поділена порівну" на кожного у великій родині вона виходить суттєво дешевше, ніж якщо платити за свою окрему квартиру. Те ж опалення вартує однаково, живе в трьошці троє чи дев'ятеро, і електрики не споживається втричі більше, та навіть води. Тому навіть не сперечайтеся, жити в одній квартирі з батьками дійсно куди дешевше (всім), хоча куди менш комфортно. А якби жили окремо, навіть винаймаючи кімнату (правда, не дуже то уявляю, знімати для сім'ї з дитиною кімнату - це знущання просто) - витрати були б куди вищі. Ну навіть якщо кімната, нехай, не 500 долярів, але пару сотень в місяць точно, пару тисяч на рік мінімум. Щоправда, тут ще не факт, що все заощаджене б зберегли. Не варто недооцінювати такі речі.
Faceless
Модератор

Подякував: 1495 раз.
Подякували: 8230 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Нед 06 чер, 2021 15:03

Успіх написав:
  vitaliian написав:Успіх всё вы правильно сделали и родителям помогли и квартирой семью обеспечили. Всем бы таких детей)

Та во то-то! :D
А то якось всі призабули, що в кожній другій сім'ї, як не наркоман, то алкоголік, який ще сам в батьків випрошує гроші і додає купу клопотів і біди батькам!
Про кожну другу то ви трохи перегнули
Faceless
Модератор

Подякував: 1495 раз.
Подякували: 8230 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Нед 06 чер, 2021 15:10

Faceless написав:Те ж опалення вартує однаково, живе в трьошці троє чи дев'ятеро, і електрики не споживається втричі більше, та навіть води

Ну от - то ще й теща мені мала доплачувати))
- а то оплачувала б це все по повній програмі))) - а так, я їй допоміг платити менше з її ж кишені)))
  Faceless написав:Про кожну другу то ви трохи перегнули

Так, трохи перебільшив))
- виправляю - "в кожній 10й сім'ї" :)
Востаннє редагувалось Успіх в Нед 06 чер, 2021 15:11, всього редагувалось 1 раз.
Успіх

Подякував: 274 раз.
Подякували: 1007 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Нед 06 чер, 2021 15:10

Faceless написав:
Успіх написав:
  vitaliian написав:Успіх всё вы правильно сделали и родителям помогли и квартирой семью обеспечили. Всем бы таких детей)
Та во то-то! :D
А то якось всі призабули, що в кожній другій сім'ї, як не наркоман, то алкоголік, який ще сам в батьків випрошує гроші і додає купу клопотів і біди батькам!
Про кожну другу то ви трохи перегнули
Та він про свою сімю розсказує...Так що в нього все так..він перший...але кожен хто не він.
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 06 чер, 2021 15:12

Успіх написав:Кажете, таки треба переключатись на комерцію?
с доходностью не ниже 20%. 12% можно получить в овгз а через год и в депозитах. Зачем влазить для этого в бетон и в геморную аренду. По налогам лучше обратиться к специалистам. Я сдаю как физлицо, крупного у меня ничего нет. Мне так удобнее.

для повышения рентабельности коммерцию надо строить на своей земле.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Нед 06 чер, 2021 15:18, всього редагувалось 2 разів.
Wirująświatła

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Нед 06 чер, 2021 15:15

Успіх написав:
  Faceless написав:Те ж опалення вартує однаково, живе в трьошці троє чи дев'ятеро, і електрики не споживається втричі більше, та навіть води

Ну от - то ще й теща мені мала доплачувати))
- а то оплачувала б це все по повній програмі))) - а так, я їй допоміг платити менше з її ж кишені)))

Мала б вона гнати сцяною ганчіркою такого зятя)) Сподіваюся, Вам вистачило клепки в голові в очі їй таке не казати? Хоча про що це я - не вистачило ж не писати таке на всю країну...
Natt

Подякував: 620 раз.
Подякували: 516 раз.

Профіль

#<1 ... 20532054205520562057 ... 2534>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор