|
Для тих хто знімає та здає житлову нерухомість у Києві |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Нед 06 чер, 2021 14:45
Успіх написав:А то якось всі призабули, що в кожній другій сім'ї, як не наркоман, то алкоголік, який ще сам в батьків випрошує гроші і додає купу клопотів і біди батькам!
видите половина таких как вы купит себе смарты, а арендаторами будут алкаши и наркоманы которым аренду оплатят родители. Вам это нужно?
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3503 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Нед 06 чер, 2021 14:46
vitaliian написав: Успіх написав:А то якось всі призабули, що в кожній другій сім'ї, як не наркоман, то алкоголік, який ще сам в батьків випрошує гроші і додає купу клопотів і біди батькам!
видите половина таких как вы купит себе смарты, а арендаторами будут алкаши и наркоманы которым оплатят аренду родители. Вам это нужно?
И либо вынесут из смарта все подчистую, либо спалят его к такой-то матери...
-
Natt
-
-
- Подякував: 620 раз.
- Подякували: 516 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 06 чер, 2021 14:52
Natt написав:И либо вынесут из смарта все подчистую, либо спалят его к такой-то матери...
холодильник можно замуровать в бетонную плиту
-
Wirująświatła
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Нед 06 чер, 2021 15:00
vitaliian написав:Вам это нужно?
Кажете, таки треба переключатись на комерцію?  п.с. А Ви не в курсі, якщо я ФОП, то вже мушу здавати комерцію тільки, як ФОП, чи все ж таки можу здавати, як фіз.особа? І ще, будь ласка, нагадайте мені які податки сплачує ФОП(це, наче, на 3й групі має бути) при здачі комерції і які податки сплачує фіз.особа?
-
Успіх
-
-
- Подякував: 274 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Нед 06 чер, 2021 15:02
Успіх написав: Faceless написав:Поясню що зекономили - на оренді, харчах і комунальних, порівняно з тим, якби жили окремо й орендували. Думаю, то долярів 500 на місяць
Та яких 500$))) - на оренді зекономили так, якби винаймали кімнату(а це не дорого) - на харчах -ні, так як повністю на все скидувались!(і на картоплю на зиму і на капусту - квасили на зиму)  - на комуналь - теж ні, так як вся загальна сума ділилась на всіх порівно і я оплачував ще тоді за трьох! Тому і кажу, що зекономив максимум 1-2Куя за 9р.! Faceless написав:А от чого на початку навіть не думали жити окремо - оце дійсно дивно. По хорошому, батьки самі мали б пєндаля дати
Так, батьки б мали педеля дати - але вони, мабуть, розуміли - що чим швидше сини(а в мене ще є брат) підуть з дому, тим швидше вони залишаться самотніми... Тож, особливо мама, не хотіла нікого нікуди відпускати)) - але, все одно, сини поженились і пішли жити окремо...
На харчах - тому що, якщо жити окремо, харчування виходить все ж дорожче, ніж коли живуть великою сім'єю. Те саме з комуналкою - "поділена порівну" на кожного у великій родині вона виходить суттєво дешевше, ніж якщо платити за свою окрему квартиру. Те ж опалення вартує однаково, живе в трьошці троє чи дев'ятеро, і електрики не споживається втричі більше, та навіть води. Тому навіть не сперечайтеся, жити в одній квартирі з батьками дійсно куди дешевше (всім), хоча куди менш комфортно. А якби жили окремо, навіть винаймаючи кімнату (правда, не дуже то уявляю, знімати для сім'ї з дитиною кімнату - це знущання просто) - витрати були б куди вищі. Ну навіть якщо кімната, нехай, не 500 долярів, але пару сотень в місяць точно, пару тисяч на рік мінімум. Щоправда, тут ще не факт, що все заощаджене б зберегли. Не варто недооцінювати такі речі.
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1495 раз.
- Подякували: 8230 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Нед 06 чер, 2021 15:03
Успіх написав: vitaliian написав:Успіх всё вы правильно сделали и родителям помогли и квартирой семью обеспечили. Всем бы таких детей)
Та во то-то!  А то якось всі призабули, що в кожній другій сім'ї, як не наркоман, то алкоголік, який ще сам в батьків випрошує гроші і додає купу клопотів і біди батькам!
Про кожну другу то ви трохи перегнули
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1495 раз.
- Подякували: 8230 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Нед 06 чер, 2021 15:10
Faceless написав:Те ж опалення вартує однаково, живе в трьошці троє чи дев'ятеро, і електрики не споживається втричі більше, та навіть води
Ну от - то ще й теща мені мала доплачувати)) - а то оплачувала б це все по повній програмі))) - а так, я їй допоміг платити менше з її ж кишені))) Faceless написав:Про кожну другу то ви трохи перегнули
Так, трохи перебільшив)) - виправляю - "в кожній 10й сім'ї" 
Востаннє редагувалось Успіх в Нед 06 чер, 2021 15:11, всього редагувалось 1 раз.
-
Успіх
-
-
- Подякував: 274 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Нед 06 чер, 2021 15:10
Faceless написав:Успіх написав: vitaliian написав:Успіх всё вы правильно сделали и родителям помогли и квартирой семью обеспечили. Всем бы таких детей)
Та во то-то!  А то якось всі призабули, що в кожній другій сім'ї, як не наркоман, то алкоголік, який ще сам в батьків випрошує гроші і додає купу клопотів і біди батькам!
Про кожну другу то ви трохи перегнули
Та він про свою сімю розсказує...Так що в нього все так..він перший...але кожен хто не він.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 06 чер, 2021 15:12
Успіх написав:Кажете, таки треба переключатись на комерцію?
с доходностью не ниже 20%. 12% можно получить в овгз а через год и в депозитах. Зачем влазить для этого в бетон и в геморную аренду. По налогам лучше обратиться к специалистам. Я сдаю как физлицо, крупного у меня ничего нет. Мне так удобнее. для повышения рентабельности коммерцию надо строить на своей земле.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Нед 06 чер, 2021 15:18, всього редагувалось 2 разів.
-
Wirująświatła
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Нед 06 чер, 2021 15:15
Успіх написав: Faceless написав:Те ж опалення вартує однаково, живе в трьошці троє чи дев'ятеро, і електрики не споживається втричі більше, та навіть води
Ну от - то ще й теща мені мала доплачувати)) - а то оплачувала б це все по повній програмі))) - а так, я їй допоміг платити менше з її ж кишені)))
Мала б вона гнати сцяною ганчіркою такого зятя)) Сподіваюся, Вам вистачило клепки в голові в очі їй таке не казати? Хоча про що це я - не вистачило ж не писати таке на всю країну...
-
Natt
-
-
- Подякував: 620 раз.
- Подякували: 516 раз.
-
-
Профіль
-
-
|