Для тих хто знімає та здає житлову нерухомість у Києві

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 21172118211921202121 ... 2534>
Повідомлення Додано: П'ят 06 сер, 2021 12:35

roberto dark написав:
  Успіх написав:В мене(Львів) - новобуд класу "комфорт" в класній локації.

На КИЕВСКОЙ ветке такое конечно прокатит, но львовяне бы долго смеялись. :mrgreen:

Один тільки ТРСК Спартак в 200м. від будинку чого вартий!
Тож далі про цілу купу шкіл і садочків довкола, і парк-ліс за 300м, і базарчик, і супермаркети, і гарну транспортну розв'язку.... а також 4км до центру/Оперного театру - і говорити не буду! :mrgreen:

п.с.
Нехай всі НЕ Львівські загуглять Авалон Лайт і подивляться його розташування!
В гугл-мап ще ж нікого не забанили! :mrgreen:
Востаннє редагувалось Успіх в П'ят 06 сер, 2021 12:40, всього редагувалось 1 раз.
Успіх

Подякував: 274 раз.
Подякували: 1007 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: П'ят 06 сер, 2021 12:38

Grand Touring написав:
  Успіх написав:В мене(Львів) - новобуд класу "комфорт" в класній локації. І я сам ох... здивувався, скільки здається в оренду в моєму будинку :shock: (особливо був вражений, коли допомагав Голові ОСББ ходити по квартирах - збирати підписи) :mrgreen:
респект! у лендлорда глава осбб должен быть лучшим другом!

Так це в моєму ЖК, де я живу - к там, де смарт під оренду, то перший рік(в договорі пише) буде УК від забудовника :mrgreen:
Успіх

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: П'ят 06 сер, 2021 12:42

roberto dark написав:
  Успіх написав:
  roberto dark написав:[quote="527
В мене(Львів) - новобуд класу "комфорт" в класній локації.

На КИЕВСКОЙ ветке такое конечно прокатит, но львовяне бы долго смеялись. :mrgreen:

Тож далі про цілу купу шкіл і садочків довкола, і парк-ліс за 300м, і базарчик, і супермаркети, і гарну транспортну розв'язку.... а також 4км до центру/Оперного театру - і говорити не буду! :mrgreen:

---
І знову в 1000й раз, одне й те саме - школи, садочки, лавки, тролейбуси, ларьочки...[/quote]

-----
Так вивчайте слово "локація"! :lol:
Успіх

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: П'ят 06 сер, 2021 13:26

Frant написав:
  roberto dark написав:одне й те саме - школи, садочки, лавки, тролейбуси, ларьочки...Це все про зручний для проживання (СЕЛЮКІВ НА КШТАЛТ ДОЛЯРЧИКА), СПАЛЬНИй район міста

тролейбусів там немає.
То ж знаменита Левандівка.
Є маршрутки)))
Для успішних доляреків.

Я мав на увазі тролейбуси на бувшій Топольній, а тепер Мазепи. А про Левандівку взагалі мовчу. :twisted: Треш та й годі... Хоча, якщо київський пан на гугл мапі гляне, то також побачить там неподалік ринки, школи, садочки, дороги, зупинки і т.д . Та й до ОПЕРНОГО театру лише кілька кілометрів. Тому, в такому "великому та неосяжному мегаполісі " як Львів, для малееенького долярчика, Левандівка також буде НОРМАЛЬНОЮ ЛОКАЦІЄЮ :)
roberto dark

Подякував: 239 раз.
Подякували: 271 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 06 сер, 2021 14:02

Re: Для тех кто снимает и сдает жилую недвижимость в Киеве -

roberto dark написав:Левандівка також буде НОРМАЛЬНОЮ ЛОКАЦІЄЮ

Я про ПОЧАТОК Левандівки чесно кажу, що це "середня" локація!
А от в її кінці, чи на окраїнах Левандівки, як до прикладу вул. Роксоляни - то так, локація там поганенька))
Успіх

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: П'ят 06 сер, 2021 15:27

Успіх написав:

А от в її кінці, чи на окраїнах Левандівки, як до прикладу вул. Роксоляни - то так, локація там поганенька))

Розумієте долярику, що ви себе позиціонуєте, вже як умовний власник житла на Левандівці і починаєте хвалити своє болотце ( ваше право). А я вам кажу, як львів'янин, який виріс на Кастелівці, що для мене особисто, немає значення - кінець чи початок, по таких районах як Сихів, Мазепи, Рясне, Наукова, Левандівка та деяких інших відверто трешових Львівських локаціях.
Але водночас є дуже велика різниця, наприклад - початок чи кінець Кульпарківської, Городоцької, Зеленої, Стрийської...
roberto dark

Подякував: 239 раз.
Подякували: 271 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 06 сер, 2021 16:21

Авалон Лайт і подивляться його розташування! - іпєня

Успіх написав:
  roberto dark написав:
  Успіх написав:В мене(Львів) - новобуд класу "комфорт" в класній локації.

п.с.

Зображення
flyman

Подякував: 1605 раз.
Подякували: 2850 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: П'ят 06 сер, 2021 17:01

ДумайТЕ!©

flyman написав:
  Успіх написав:
  roberto dark написав:[quote="5275410
В мене(Львів) - новобуд класу "комфорт" в класній локації.

п.с.

Зображення[/quote]

--------
Товариство, а маєте поняття що таке класна локація??? - це не тільки близьке розташування до центру!
Чомусь в Києві кращою локацією рахується біля метро - і взагалі, доброю транспортною розв'язкою. А також, наявність шкіл/дит.садочків, парків, супермаркетів, ТРЦ і т.д.!!!

А мій будинок знаходиться саме в такій локації :!:

Так що думайТЕ!(якщо є чим) :mrgreen:
Востаннє редагувалось Успіх в П'ят 06 сер, 2021 17:05, всього редагувалось 2 разів.
Успіх

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: П'ят 06 сер, 2021 17:04

Patr1ot написав:[

"Покупать квартиры под аренду, создавать портфель, личный ПФ нужно после 35-40, когда базовые потребности (в том числе и нормальный автомобиль) удовлетворены".
Читали Роберта Кийосаки? Он советовал откладывать деньги и инвестировать, чем раньше тем лучше. А "тратить все заработанное на личное потребление" это путь в никуда. Чем больше зарабатываешь, тем больше тратишь на маркеры успеха..

Примеров пройопывания денег очень много, купить актив вполне правильное решение, тем более,что авто уже есть. Другое дело, что время для покупки этого актива выбрано не очень удачное, или нужно брать некий объект, который не потеряет своих свойств это то, о чем горворит Конговец, когда цена не сильно интересует).Возможно локация хорошая, возможно ещё что нибудь. Но тогда Влад прав, в указанную сумму вы не впмшетесь. В общем монитор те рынок, первое попавшееся не берите
hume

Подякував: 944 раз.
Подякували: 1890 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 06 сер, 2021 17:10

Успіх написав:

Не знаток Львова, был пару раз всего. Но звучит как будто в начале Трои средненький район, а вот в её конце совсем плохо :mrgreen:
hume

Подякував: 944 раз.
Подякували: 1890 раз.

Профіль

1
  #<1 ... 21172118211921202121 ... 2534>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: akurt і 2 гостей