|
Для тих хто знімає та здає житлову нерухомість у Києві |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Суб 21 жов, 2023 21:45
PrivatSucks написав: Faceless написав:Але в мене "розбиратися в топ 10 блогерів-мільйонників" це як сортах лайна розбиратися.
Вы возможно пол забыли указать, блогершИ, так это на Позняки или Печерск, там и онлифанс и все что хочешь.
Я не сексист
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1495 раз.
- Подякували: 8235 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Суб 21 жов, 2023 21:52
Faceless написав:Але в мене "розбиратися в топ 10 блогерів-мільйонників" це як сортах лайна розбиратися. Нажаль, гарна монетизація інсти й тіктоку не еквівалентно створенню чогось корисного
так мені ж теж пофіг але якщо людина 24 років, яка їздить на нулячому м5 орендує в мене 150 метрів за 200 кгрн/місяць - це як мінімум ознака того, що в житті вона розуміє трохи більше, ніж всі безпонтові диванні патріоти
-
kingkongovets
-
-
- Подякував: 1316 раз.
- Подякували: 2732 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 22 жов, 2023 01:59
Кинг, у тебя ж коммерция онли? Что на тех 150ти метрах это дитё разложило? И ты уверен что М5 что стоит 140куе у него именно новая от Тимофеева, а не за 30 куплена на копарте? Слишком много бодрой молодёжи просто наблюдаю у нас. Мы такими зажравшимися в 90е не были. Если нет реального производства под ними(и соответственно реальной прибавочной стоимости) то все их занятия лохов вертеть и кое на чём кредиторов крутить(как Валерьич) Кстати вопрос по тому объекту на Победы 21. У меня у дочки хрущ 42 метра. По докам 64года(соседским) 38, но стены в кирпиче посносили предидущие собственники и чуть метраж в ТП поболе. Кум первую квартиру панелехруща покупал 10лет назад - 41 метр по докам с детской как салон Секвойи. Как может в другом таком же по планировке объекте быть 30? Какие там комнаты при стандартной 5м кухне, 3м сортире и 5м прихожей? Наверно или 1К там, или скорее метраж неправильно для такой цены(60к$) указан
-
барабашов
-
-
- Подякував: 293 раз.
- Подякували: 361 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 23 жов, 2023 14:10
cherchiltank написав: барабашов написав:cherchiltank Если ремонт не переделывали а только обновляли «там подмазать, там фасад поменять » и лоск с марафетом за 20лет ушёл то цена норм Там же паркет и дизайн классический для времён Данилыча? Просто видел как именно в 2000-2002 люди показывали чудеса жлобства и экономии абы только въехать в первую купленную с новья квартиру(за копейки, но и их нужно было как то собрать, эти 30-50-70тыс)
В мене тільки двері у 2002 обійшлися в 8 тисяч баксів) справжнє дерево, таких зараз не поставиш і за 20 тисяч бо нема) паркет дуб, сама краща техніка та сантехніка, змішувачі грон ще ті що кожен по 5 кг ваги а не гівно китайське) вікна деревʼяні а не сраний метолопластик -тоді квартира коштувала 500 баксів за метр, посудомийка в мене стоїть за 900 баксів, ще тих - досі працює і міняти нема сенсу. Стіни у будинку- в три цегли - такого зараз не роблять і не зроблять)
натуральні двері в з вільхи обішлись 110 тис грн за 6 штук під ключ.
-
trololo
-
-
- Подякував: 2695 раз.
- Подякували: 1423 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Пон 23 жов, 2023 21:15
барабашов написав:Кинг, у тебя ж коммерция онли? Что на тех 150ти метрах это дитё разложило? И ты уверен что М5 что стоит 140куе у него именно новая от Тимофеева, а не за 30 куплена на копарте? Слишком много бодрой молодёжи просто наблюдаю у нас. Мы такими зажравшимися в 90е не были. Если нет реального производства под ними(и соответственно реальной прибавочной стоимости) то все их занятия лохов вертеть и кое на чём кредиторов крутить(как Валерьич) Кстати вопрос по тому объекту на Победы 21. У меня у дочки хрущ 42 метра. По докам 64года(соседским) 38, но стены в кирпиче посносили предидущие собственники и чуть метраж в ТП поболе. Кум первую квартиру панелехруща покупал 10лет назад - 41 метр по докам с детской как салон Секвойи. Как может в другом таком же по планировке объекте быть 30? Какие там комнаты при стандартной 5м кухне, 3м сортире и 5м прихожей? Наверно или 1К там, или скорее метраж неправильно для такой цены(60к$) указан
барабашов, відкрию тобі секрет: наразі найбільш конкурентнішими є малі та середні бізнеси, які мають якісне медійне супроводження, в найкращих випадках творцями медіаконтенту, який просуває бізнес є його володарі, але в більшості випадків вони наймають «інтернет-довбойобів», які створюють їм трафік та генерують хайп та емпатію мої орендарі достатньо креативні люди щоб створювати цей контент власноруч і більше я тобі безплатно нічьо не скажу
-
kingkongovets
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 23 жов, 2023 23:32
kingkongovets Но согласись Кинг- по поводу молодёжи в "золотой аренде рядом с Бессарабкой и на нульцевых Х6М и GLS63AMG" - вы живёте в столице - а мы в "столице" "IT-консалтингово-инвестиционных-криптовалютных-фирм", которым при первом вашем разговоре только надо узнать СVV на той карте, номер которой с вашим телефоном уже куплен оптом в СБ вашего банка... Вот недавно в "Пушкине" одних таких бодрых унд продвинутых мордой в пол с 300ток во дворе клали(или ложили?), дело Геши Борбана успешно продолжали и за долги перед "Дельто-Михайловскими" предприятия в сёлах отбирали у лохов.. Гербалайф и В2В уже не работают с 3%/день прибыли, сдулись, а биткойн чудеса роста давно не показывает(да и ээ для майнинга с Энергодара и ДнепроГЭСа что-то не тырится)...
-
барабашов
-
-
- Подякував: 293 раз.
- Подякували: 361 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 24 жов, 2023 07:16
барабашов написав:kingkongovets Но согласись Кинг- по поводу молодёжи в "золотой аренде рядом с Бессарабкой и на нульцевых Х6М и GLS63AMG" - вы живёте в столице - а мы в "столице" "IT-консалтингово-инвестиционных-криптовалютных-фирм", которым при первом вашем разговоре только надо узнать СVV на той карте, номер которой с вашим телефоном уже куплен оптом в СБ вашего банка... Вот недавно в "Пушкине" одних таких бодрых унд продвинутых мордой в пол с 300ток во дворе клали(или ложили?), дело Геши Борбана успешно продолжали и за долги перед "Дельто-Михайловскими" предприятия в сёлах отбирали у лохов.. Гербалайф и В2В уже не работают с 3%/день прибыли, сдулись, а биткойн чудеса роста давно не показывает(да и ээ для майнинга с Энергодара и ДнепроГЭСа что-то не тырится)...
скамінг винайшли не в Днепрі) він народився в «мєстах нє столь отдальонних» і таких «офісів» вистачає і в Києві) але я принципово не працюю з криміналом і до речі ніколи не працював з ігоркою (як чомусь був впевнений zzzzzzz) та й суто офісна комерція - це теж не моє так а з чим я маю погодитись?) серед моїх орендарів є володарі канторів, де міняють в тому числі і крипту, але це ніби законом не забороняється
-
kingkongovets
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 24 жов, 2023 10:26
kingkongovets написав:але я принципово не працюю з криміналом
Зараз кіберкримінал маскується під успішних айтішників. Це в кінці 80-х гопота замість здрасте казала ми під Князем ходим...
-
UA
-
-
- Подякував: 1882 раз.
- Подякували: 2346 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
1
Додано: Суб 28 жов, 2023 17:03
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1495 раз.
- Подякували: 8235 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Пон 30 жов, 2023 16:42
Те кто сдает стареет или те кто арендует?
-
asin
-
-
- Подякував: 7 раз.
- Подякували: 51 раз.
-
-
Профіль
-
-
|