|
Для тих хто знімає та здає житлову нерухомість у Києві |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Чет 14 гру, 2023 23:45
adeges написав: UA написав: cherchiltank написав:Дійсно - орендують лише свіжі ремонти) нл коли здалися? Десять років тому , коли ремонт перестає бути свіжим ? Через 5 років? Через 3?)
Мода на ремонти кардинально міняється кожні 5 років. В 2018 зробив ремонт в ЖК бизнес класу в стилі мінімалізм. Це був провал. Рили приводили клієнтів, а ті мур мур мур ми любимо гламур... тут оку нема за що заціпитися - казали мені. Насилу здав... японцю. Зараз цей ремонт саме те, що майже всі бажають. Але через 5 років мода докорінно зміниться. Про свино засранців орендаторів та термін експлуатації ремонту то окрема тема.
не знаю. моя квартира виглядає актуальною з 2004 року ) хоча це був майже бюджет ремонт за 250 доларів метр
я навіть уявляю як вона виглядає і дуже добре вас розумію)
-
kingkongovets
-
-
- Подякував: 1316 раз.
- Подякували: 2731 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 14 гру, 2023 23:57
adeges написав: UA написав: cherchiltank написав:Дійсно - орендують лише свіжі ремонти) нл коли здалися? Десять років тому , коли ремонт перестає бути свіжим ? Через 5 років? Через 3?)
Мода на ремонти кардинально міняється кожні 5 років. В 2018 зробив ремонт в ЖК бизнес класу в стилі мінімалізм. Це був провал. Рили приводили клієнтів, а ті мур мур мур ми любимо гламур... тут оку нема за що заціпитися - казали мені. Насилу здав... японцю. Зараз цей ремонт саме те, що майже всі бажають. Але через 5 років мода докорінно зміниться. Про свино засранців орендаторів та термін експлуатації ремонту то окрема тема.
не знаю. моя квартира виглядає актуальною з 2004 року ) хоча це був майже бюджет ремонт за 250 доларів метр
"класика" завжди актуальна
-
flyman
-
-
- Подякував: 1606 раз.
- Подякували: 2851 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: П'ят 15 гру, 2023 07:37
cherchiltank написав:Що цікаво ніхто з цих двох персонажів про війну не згадує - мабуть не є фактором на київському ринку нерухомості)
Что интересно, на ветке про обвал вообще тема фактора войны как-то проходит мимо. Только в том контексте, что краны крутятся-не крутятся. Ни влияние войны на экономику, демографию, риски и тп Ни какие последствия в случае разных сценариев окончания войны. Смотрю одного кадра на Ютубе, скупает дома в США и перепродает. Запомнилась одна его фраза: "Мы покупаем дома у пессимистов и продаем их оптимистам" Вот, такое впечатление, что ветка про обвал делает инъекцию "оптимизма" внутривенно...или внутрь мозга сразу.
-
rjkz
-
-
- Подякував: 8662 раз.
- Подякували: 5479 раз.
-
-
Профіль
-
-
10
5
7
Додано: П'ят 15 гру, 2023 10:25
Зауважив,що в групі по львівській нерухості останнім часом з'являється пропозиція по продажу особняків в цікавих локаціях Львова, я б сказав в деякій мірі родові гнізда. До чого б це?! То тільки Долярчик в нас скуповує овноблок стояками. 
-
Bolt
-
-
- Подякував: 21 раз.
- Подякували: 277 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 15 гру, 2023 10:40
UA написав: kingkongovets написав:рік ремонту дуже легко визначається по багатьом деталям і це ніяк не приховаєш
Плитка в ванні індикатор №1.
Ну в мене плитка villeroy bosh однотонна - що ви з її вигляду зможете визначити?)
-
cherchiltank
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 251 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 15 гру, 2023 10:43
Bolt написав:Зауважив,що в групі по львівській нерухості останнім часом з'являється пропозиція по продажу особняків в цікавих локаціях Львова, я б сказав в деякій мірі родові гнізда. До чого б це?! То тільки Долярчик в нас скуповує овноблок стояками. 
Ну за два роки львівські нувориші думаю встигли навіть будку собачу в ЄС перевезти)
-
cherchiltank
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 251 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 15 гру, 2023 12:09
adeges написав: UA написав:Мода на ремонти кардинально міняється кожні 5 років. В 2018 зробив ремонт в ЖК бизнес класу в стилі мінімалізм. Це був провал. Рили приводили клієнтів, а ті мур мур мур ми любимо гламур... тут оку нема за що заціпитися - казали мені. Насилу здав... японцю. Зараз цей ремонт саме те, що майже всі бажають. Але через 5 років мода докорінно зміниться. Про свино засранців орендаторів та термін експлуатації ремонту то окрема тема.
Це ми обговорюємо ремонти в бизнес класі які зараз можно легко сдати за 30-40 тис. грн за 1кім. квартиру. Назвіть будь ласка жк 2004 року в якому 1к зараз легко сдается вище 30 000 грн? ПС Підмарафечені 1к в панельках коло метро з плиткою часів раннього леоніда данилича з арендною ставкою 10 000 - 12 000 грн зараз теж актуально виглядають. В плані сдаются за 1 день.
-
UA
-
-
- Подякував: 1882 раз.
- Подякували: 2345 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
1
Додано: П'ят 15 гру, 2023 12:14
cherchiltank написав: UA написав: kingkongovets написав:рік ремонту дуже легко визначається по багатьом деталям і це ніяк не приховаєш
Плитка в ванні індикатор №1.
Ну в мене плитка villeroy bosh однотонна - що ви з її вигляду зможете визначити?)
Ви що, з Європи приїхали? Київські орендарі в 2023 році в дорогому сегменті вимагають лише плитку з імітацією мармуру. Така плитка зараз мабуть в 90% ремонтів в новобудовах.
-
UA
-
-
- Подякував: 1882 раз.
- Подякували: 2345 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
1
Додано: П'ят 15 гру, 2023 16:46
rjkz написав:Ни влияние войны на экономику, демографию, риски и тп Ни какие последствия в случае разных сценариев окончания войны. Смотрю одного кадра на Ютубе, скупает дома в США и перепродает. Запомнилась одна его фраза: "Мы покупаем дома у пессимистов и продаем их оптимистам" Вот, такое впечатление, что ветка про обвал делает инъекцию "оптимизма" внутривенно...или внутрь мозга сразу.
Ну я відразу після початку війни був повним песимістом і чекав падіння квадрата протягом року на 50% або більше, можна знайти тут десь. Оптимісти чекали швидкого захоплення Києва та підростання на ті ж 50% і більше, як сталося у Маріуполі чи Криму. Якщо ви можете розписати всі сценарії приблизно від 10-20 розвилок та прогнози цін за кожною, то ціни вам немає. Як і сенсу чи реальної прогнозної цінності у цих сценаріях. 
-
zerocool
-
-
- Подякував: 115 раз.
- Подякували: 114 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 15 гру, 2023 17:14
zerocool написав:Ну я відразу після початку війни був повним песимістом і чекав падіння квадрата протягом року на 50% або більше, можна знайти тут десь. Оптимісти чекали швидкого захоплення Києва та підростання на ті ж 50% і більше, як сталося у Маріуполі чи Криму.
Где эти оптимисты? Могу продать пару квартир в Мариуполе. ПС. Я ж противно читать подобное. Я, конечно, понимаю, что деньги не пахнут, но всё же.
-
Andrey2512
-
-
- Подякував: 79 раз.
- Подякували: 85 раз.
-
-
Профіль
-
-
|