Для тих хто знімає та здає житлову нерухомість у Києві
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Любую квартиру можно сдать быстро. Просто есть реальная цена именной данной квартиры. И если одни сдают за 15тыс, то это не означает, что сосед даже в этом же доме сможет сдать за такую же стоимость. Значит есть какие то факторы, что она стоит дешевле. (мебель, тип стир. машинки, какая мебель на кухне, материал дивана и т.д.) Даже по стенам и обоям видно год ремонта и значит кач-во ремонта в те года.
ihorkyiv написав:Який будинок Термін експлуатації Коли зносити Сталінки довоєнні 125 років 2050-2070 Сталінки післявоєнні 150 років 2095-2120 Хрущовки панельні 50 років 2005-2020 Цегляні 5-поверхівки 75-100 років 2055-2070 "Панельки "(1965-1980 рр.) 100 років 2055-2080 Сучасні 120 років Залежно від року будівництва
Закінчення проектного терміну експлуатації зовсім не означає, що будинок потрібно буде зносити після цього терміну. Інакше жодного житлового дореволюційного не існувало б
Кляті "хрущовки"! Особливо панельки! Невже їх не будуть зносити через 80 років після будівництва, в 2040-х???? Вєталя і К° плачуть гіркими сльозами)))
Востаннє редагувалось Frant в П'ят 06 вер, 2024 11:01, всього редагувалось 1 раз.
У Києві в серпні 2024 року змінилася ситуація на ринку оренди нерухомості. В середньому проміжок часу між виставленим оголошенням і зданою квартирою — 5 днів, у липні було 6 днів, у січні 2024 року — 11. Про це свідчить дашборд ЛУН Статистика.
Рік тому у серпні 2023 року квартири в Києві здавались за 7 днів, про це йдеться в дослідженні ЛУН Статистика. Як зазначається в дослідженні, в першу чергу це говорить про високий попит.
Frant написав:Переселенці, так Крім того, вельми схоже, що йде масовий переток орендарів з 25-поверхівок в газифіковані 5-поверхівки.
Можливо так, в мене 9 поверхівка з газом і генератором. Але все ж таки, зима попереду повна невизначеність.
Якщо не буде світла тижнями ?
А в декабре 22го без патриотов практически её(ЭЭ) сколько часов в сутки в Чабанах не было? И опять же есть и атомная генерация, и импорт, цену на свет слуги опять поднимут и всё будет почти пучком
Frant написав:Переселенці, так Крім того, вельми схоже, що йде масовий переток орендарів з 25-поверхівок в газифіковані 5-поверхівки.
Можливо так, в мене 9 поверхівка з газом і генератором. Але все ж таки, зима попереду повна невизначеність.
Якщо не буде світла тижнями ?
А в декабре 22го без патриотов практически её(ЭЭ) сколько часов в сутки в Чабанах не было? И опять же есть и атомная генерация, и импорт, цену на свет слуги опять поднимут и всё будет почти пучком
Да я хз шо там твориться и как часто отключали свет. Знаю что стоит генератор на дом, а что он и как питает не знаю
Сдана сталинка 39 кв.м., тихое место возле парка Нивки, 13 минут пешком до ст.м.Берестейская, 7 минут маршруткой до ст.Нивки.Газовая плита, газовая колонка,т.е. всегда есть горячая вода. Ремонт давний. 9000 грн. За несколько дней под полторы сотни звонков.