|
Дочекалися: долар пробив психологічну позначку на міжбанку - |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Обговорення матеріалів з фінансово-економічних та політичних тем. Новини економіки, наукові статті з економіки, ціни на золото, податковий кодекс, кредит МВФ та інші. Для обговорення Новин, Статей та Оглядів, розміщених на FINANCE.UA
Додано: Сер 18 вер, 2013 16:56
Девальвация скоро будет одной из характеристик осени в Украине, как снижение температуры, туманы, дожди и листопад. А если серьезно, стараюсь ежегодно в июле-августе максимально вложиться в сырьё, тару и пр. необходимые вещи для бизнеса, беспроигрышный вариант.
-
gk09
-
-
- Подякував: 30 раз.
- Подякували: 509 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 18 вер, 2013 16:58
Арес Та хто там знає, є чим віддавати борги чи нема? Та й світ якось зараз так живе, що борги не віддають, а постійно пролонгують/реструктуризують. Щось не знаю країн, де борг би зменшувався. Тому троллять якраз "гривнененависники"
-
090981m
-
-
- Подякував: 6 раз.
- Подякували: 40 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 18 вер, 2013 17:03
девал - ревал.. какая разница ?? лишь бы водка не дорожала !
-
tyreinua
-
-
- Заблокований
- Подякував: 40 раз.
- Подякували: 278 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 18 вер, 2013 17:04
trex1308 написав:... тогда и откат до 8 можно на годик ,до следующего курса в 8,2- 8,5. ХАХАХА Как мне нравятся ваши игры 
За счет каких ресурсов??? Экспорт сокращается, ЗВР также сокращаются (если не ошибаюсь, уже до уровня 7-летней давности, а на носу существенные затраты в валюте (см. выше пост Арес'а)), дефицит госбюджета УЖЕ больше запланированного на 30 млрд... Хоть тупость сама по себе и острая, но частенько очень сильно поражает...
-
Sergei
-
-
- Подякував: 77 раз.
- Подякували: 499 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 18 вер, 2013 17:13
090981m написав: Faceless написав: 090981m написав:а духу на те, щоб продати долар після можливої девальвації і поставити на депозит у гривні, вам не стане
Це чого ж це? 090981m написав:Маю надію на умілі (як торік) дії Нацбанку. Тоді як тільки активізували розмови про 10% податок,
Вже давно активізували. Але то вже буде як у байці про хлопчика, що "вовк" часто кричав...
... 2. На жаль, не знаю цієї байки, тому допису не зрозумів
Как-то раз один мальчик-пастушок пас овец, а рядом в лесу работали дровосеки. Мальчишка решил подшутить над взрослыми и внезапно стал кричать: «Волки! Волки! Помогите!». Дровосеки тут же кинулись ему на помощь, оставив свою работу. Но никакого волка не оказалось! Мальчишка рассмеялся — розыгрыш удался. На следующий день пастушок решил повторить свою шутку и опять начал громко кричать «Волки!» и звать на помощь. Дровосеки опять бросили свою работу и поспешили на помощь. Но волка опять не оказалось. Дровосеки побранили мальчика и ушли. Пастушок был очень доволен своей веселой выдумкой — не каждому удается так разыграть взрослых, да еще два раза подряд! И тут на поляну действительно вышли волки. Их была целая стая. Одному пастуху не справиться! Надо звать на помощь! Мальчик стал кричать: «Волки! Волки! Помогите», но дровосеки подумали, что он опять их обманывает и в этот раз не пришли на помощь. Волки растерзали полстада, да и сам пастушок еле остался жив.
-
Sergei
-
-
- Подякував: 77 раз.
- Подякували: 499 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 18 вер, 2013 17:34
Изменение курса на 1% - это ерунда, и говорить пока не о чем.
-
Marcus_Junius_Brutus
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 18 вер, 2013 17:48
Marcus_Junius_Brutus Абсолютно согласен, а то что дэвалит каждый год на пару копеек пора привыкнуть... как ни крути с 2008 года в гривне и каждый год выхожу в +++++
-
mihail129
-
-
- Подякував: 12 раз.
- Подякували: 18 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 18 вер, 2013 17:52
090981m написав:1. До того, що ніякої користі гривнененависникам від девальвації не буде - вони не втратять, але й не зароблять від девальвації. Тому мені незрозуміло, для чого піднімають хвилі. Хіба що їх тішить, що вкладники в гривні втратять (у сусіда корова здохла, тому тішусь)
Не знаю, де ви бачили гривнененависників чи тих, хто тішиться з чужих втрат. Саме тому люди переходили в доляр, щоб НЕ ВТРАТИТИ від девальвації. Заробити на ній особливо й не вийде. Хвилі ніхто з них і не підійма, це і без них зрорблять об"єктивні економічні причини. 090981m написав:2. На жаль, не знаю цієї байки, тому допису не зрозумів
Я мав ну увазі, що якщо постійно лякати одним і тим же податком на продаж валют - люди перестануть сприймати цей аргумент. Минулого року цей фінт пройшов. Зараз ця лякалка вже не така дієва.
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1510 раз.
- Подякували: 8332 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Сер 18 вер, 2013 17:53
Бородач - Бородач, лично я ему даже благодарен. Когда он заговорил пару недель назад о том что Українці не вірять у крах гривні - опитування, и о стабильности - вроде, многим стало понятно, что пора переходить. Тогда было 8,165. Я его понял правильно
-
dimochka64
-
-
- Подякував: 36 раз.
- Подякували: 108 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 18 вер, 2013 17:57
Где же охрим-ботва? Уже палиться не хотят даже?
-
Изя Гуд
-
-
-
-
-
-
|
|
+ Додати тему
|